Sorsfordító szilveszter 2. rész

Vadorzó

Nem tiltakozott. Átölelt. Mi mentünk leghátul, a többiek előttünk mind magasröptű, mélylélektani beszélgetésekbe bonyolódtak, ahogyan ez természetes bizonyos elfogyasztott alkoholmennyiség után. Égtem a vágytól, semmi másra nem tudtam gondolni. Megérkeztünk a szállodába, ahol igazán elkezdődött a szilveszteri mulatság. Természetesen ő sem volt egyedül. Szerencsére a kishölgy nem szerette az alkoholt és hamar el is fáradt, ezért egy kacsintással elbúcsúzott áldozatomtól, valami olyasmi kijelentéssel, hogy széttárt lábakkal várja az ágyban. Hát, szegényke várhatta. Szép nő volt, kedves, - állítólag „igazi feleségnek való, aki mindent elvisel és főtt étellel vár haza, bármikor is van az a hazajövetel” -, de kb. annyi élet volt benne, mint egy több éve döglött halban.

Ettünk, ittunk, nevettünk, suhant az este. Nagyon kellett már pisilnem, a mosdóba mentem. Azonnal követett engem, rám nyitotta az ajtót és azt mondta segít. Felhúzta a szoknyámat, lehúzta a bugyimat és leültetett a wc-re. Pisiltem, majd felitatta a papírral a maradék pár cseppet a puncimról. Visszahúzta a bugyimat, majd kiment. Mintha ez lett volna a világ legtermészetesebb dolga. A férjem, amikor pisiltem, be sem jött a fürdőszobába és tessék itt egy vadidegen, aki harmadszorra lát életében és megpisiltet.

Odaült mellém, beszélgettünk. Elkezdtek a szobákba szállingózni a megfáradt bulizók. Végül csak mi maradtunk ketten. Átültünk egy kanapéra és azt kérte mutassam meg a mellemet. Kigomboltam a ruhámat és félrehúztam a melltartómat. Gyönyörűek, mondta. Nem nyúlt hozzám – bármennyire szerettem volna – azon az éjszakán.

(Folyt. köv.)

https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/13241/pics/lead_800x600.jpg
Sorsfordító szilveszter
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?