Munkahelyi szex

Vadorzó

Szakadt az eső azon a reggelen. Megcsörrent a telefon. A lányt a barátja hívta, de még neki sem sikerült kiszakítania őt a szürke idő okozta melankóliából. Bár valami megmoccant, mert elkezdett motoszkánli a fejében egyik kollégája pár héttel ezelőtti levele. A férfi azt ecsetelte részletesen, hogy mi történne, ha egy minden huncutságra rávehető hölggyel egy próbafülkébe kerülne. Izgalomba hozta, ahogy a titkos vágyakkal teli sorokra gondolt. Elképzelte, hogy ő van a próbafülkében és mások a függöny mögött a nyögdécseléseiket hallgatják. Annyira felajzotta a fantáziálás, hogy gondolt egyet, rövid szoknyát húzott feszes, kerek fenekére, könnyű, áttetsző blúzt és egy ultra szexi magassarkút vett fel hozzá. A harmincas évei végét taposta, de a testét a fiatalabb lányok is megirigyelhették volna. Így indult a munkahelyére. Hosszú napbarnított lábairól egyetlen férfi sem tudta levenni a szemét.

A reggel sok munkával indult. Rengeteg feladatot indított el, ki sem látszott az elintéznivalókból. Ennek ellenére, mindeközben be- bevillant neki egy-egy kép a próbafülkéből, pl. amint éppen a férfi nedves, duzzadó farkát nyomja a puncijához és elindul befelé...

Őrülten elkezdte kívánni a kollégáját, aki a levelet írta. Alig bírt magával. Titkon azt remélte, hogy a képzelete valóssággá válik, annak ellenére, hogy tudta, a srácnak van valakije. Sőt, ahogy jobban belegondolt, ettől még  jobban elkezdett nedvesedni a bugyija. Tiltott gyümölcs, nincs is nála édesebb.

A fiú aznap csak pár percre ugrott be a munkahelyére. A lány kacéran felé fordult, a srác alaposan végignézte.

 

A lány - míg a párja édesdeden szunyókált mellette - éjszakánként az elérhetetlenben kollégáról fantáziált, aki - nem is akármennyire - tüzes vágyat lobbantott benne.

Egyik nap úgy kelt, hogy most már nincs tovább, a tettek mezejére lép. Mégsem tette, nem tehette. Elszégyellte magát a barátja miatt, hiszen buja képzeleteiben nem ő feküdt mellette.
Pár nap múlva a munkahelyi ebédidőig keményen dolgozott a lány. A fiút nem is látta, hosszú ideig be sem ment az irodába. A késői ebédjét már délután 3-kor tudta csak kényelmesen leülve elfogyasztani. A jóleső ebédet egy finom kávéval akarta megkoronázni. Ebéd után elindult lefelé a kávézó felé, az üvegajtón hirtelen a fiú képe jelent meg. Nem képzelődött , ő volt az. Nem tudták egymásra nézzenek vagy sem, mert a fiú fantáziája is olykor igencsak a lány körül forgott - amit neki is lepleznie kellett. A lány elfordult a kávézó felé, visszapillantott és látta ahogy a férfi végigpillant a magassarkúban tipegő lábacskáin. Az esős nap óta csak szexi cuccokban járt. 
"Talán izgatja a látványa a női lábnak, magassarkúnak" - gondolta a lány, majd a kis méretű kamra felé vette az irányt, hogy a tejszínhabot kivegye a kis folyosó alakú kamra végén álló szekrényből. Egyre beljebb haladva szinte teljes sötétségbe burkolózott a kis helység hátsó része, nem volt világítás benne.

A fal melletti szekrény polcára nyúlt. Hirtelen a derekát egy kéz érintette, nyakát meleg csók simogatta. "Nem bírtam tovább ellenállni" - érkezett a hang hátulról és tovább folytatta - "tudom tilos, de már átléptünk most ebben a pillanatban egy határon" - fejezte be a fiú mondatát és a helyzet izgalmától mindketten érzékien elkezdték simogatni egymást. A fiú szorosan a lány mögé simult... és a pici de hosszú helység legvégébe terelte a lányt, miközben blúzát kigombolta. Már csak a szoknya és a magassarkú maradt.

A lány a falnak dőlt finoman, hirtelen elenyészett görcsös szorongása és érezte itt minden megtörténhet. Gyengéden, szenvedéllyel megcsókolta a fiút, ő visszacsókolta. A feltörő vágyak a fiú kezét a combjától felfelé vezették a lány derekáig, annak szoknyáját felhúzva. A lány szíve hevesen dobogni kezdett. A fiú a fülébe súgta: "akarlak, érezni akarlak, mélyen, nedvesen..." Ekkor már a lány tangája nagyon nedves volt.

A fiú egyik ujjával a bugyi mellett finoman benyúlt és cirógatni kezdte a lány forró punciját. Aztán hirtelen a fiú nedvvel telt, duzzadó farkát kezdte érezni a fiú ujja helyett, ahogy mélyen belehatol a bugyiját félrehúzva. A lány soha nem érzett szenvedélye az egekbe szökött és halkan súgta - " ahhhh mééééh, mélyebben, annyira kemény, hmmmmmmm érzem ahogy lüktet a kezemben közben, ahogy a tövét fogom..."- és felolvadtak a szenvedélyben. A fiú a lány egyik lábát felhúzta és kezével tartotta, majd halk szavai hallatszottak : "imádom fogni a magassarkúdat, miközben beléd élvezek,aaaaaaaaahhhhh". A lány érezte a fiú lüktető farkát, érezte, ahogy spriccel a puncijába. A spontán szex izgalmától orbitális, soha nem érzett orgazmus áradt szét a lány gyönyörű testében. Szinte érezte, hogy az ő meleg nedve a fiúéval egyesült Remegve húzta újra és újra magába a fiút....és újra elélvezett.
Pillanatok hihetetlen műve volt, de ott napközben minden megtörtént...

Címkék: Szexmese
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/13426/pics/lead_800x600.jpg
Szexmese
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?