Édeshármas bűnbeesés

Vadorzó

Feszülős felső, mély dekoltázs, forrósort, hosszú combok, magassarkú. Így táncolt Ági a pasijával egy szórakozóhelyen. Ez valamikor a 90-es években történt. Remekül érezték magunkat, nyakalták a red bull whiskyt és tovább táncoltak. Már hajnalodott amikor odalépett hozzájuk egy ismerősük, hogy nem lenne-e kedvük nála tovább bulizni. Ugyan felületesen, de régóta ismerték egymást. Beleegyeztek. Megérkeztek az ismerős házához és a rettentő dögös, szőke, kisportolt házigazda itallal kínálta őket. Kérdezték nem jön-e más, a válasz az volt, még várnak néhány embert.

Leültek egy hatalmas, kényelmes kanapéra. Ági ült középen. A párja megcsókolta. Ekkor  a szőke, sármos - mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga - elkezdte simogatni a lány combját, majd lassan kigombolta az apró nadrágot és benyúlt a lány bugyijába. Párja látta ezt, de tovább csókolta és és benyúlt a lány felsője alá. A szőke ujja egyre beljebb csúszott és lassan letolta a pici sortot az apró kis tangával együtt a földre. A fiú ujja fürgén dolgozott, egyre több ujját dugta a punciba. Ági párja levette Ági felsőjét és szopogatni kezdte a mellbimbóját. Ági hihetetlenül élvezte, ahogyan a két srác dolgozik rajta. A szőke egyszer csak Ági lába közé dugta a fejét. Ági már majdnem elélvezett, amikor a szőke azt kérdezte, nem mennek-e fel a hálószobába. Mindhárman beindulva mentek fel a lépcsőn.

Ági leült az ágyra. A fiúk odatolták arcához álló farkukat. Áginak választania kellett. Mindkettőt kívánta. Az alkohol elnyomott mindent, ami nem állati ösztön. Felváltva szopta, nyalogatta nyelvével a két duzzadó farkat. Szemmel láthatóan Ági párját sem zavarta a szituáció.

Ági párja gondolt egyet és hátradöntötte a lányt az ágyon. Vágytól csöpögő farkát jó mélyen felnyomta a lány puncijába és elkezdte dugni. A szőke fiú közben ahol érte, forró csókokkal öntötte el a lány testét.

Ági tartotta magát, nem akart még elélvezni, mert tudta, minél tovább húzza, annál nagyobb a gyönyör.

Ekkor Ági pasija hatalmasakat nyögve elélvezett. Megtöltötte forró gecijével a szűk puncit. Ági feltérdelt és nézte, hogyan csorog ki a forró puncijából a fehér nedű. Gondolt egyet, otthagyta a fiúkat és elindult a fürdőszoba felé zuhanyozni. Ági pasija közben elaludt az ágyon. A szőke sármőr viszont Ági után surrant és beállt mellé a zuhanyozóba. Finoman lemosta a lány testét, egyetlen apró kis zug sem maradt ki. A fiú először szemből tolta fel a farkát. Ági már nem bírta tovább, remegő teste hatalmasat élvezett. A fiú könnyedén megpördítette és már benne is volt a farka Ágiban. Neki sem kellett sok már. Beleélvezett ő is Ági ellenállhatatlan puncijába.

Nem sokkal később, hárman aludtak édesen az ágyban. Mikor felébredtek, senki nem szólt egy szót sem. Ágiék elköszöntek. Még tartott pár hétig a kapcsolat párjával, de eltávolodtak egymástól.

Soha egyikőjük sem beszélt később, sem a másikkal, sem mással az esetről. Eltemették magukban. Azonban biztos vagyok benne, az édeshármas örökre szóló, mámoros élménye nem csak negatív nyomokat hagyott a lelkükben.

Címkék: Szexmese
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/13510/pics/lead_800x600.jpg
Szexmese
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?