10 évvel fiatalabb pasi

Vadorzó

Pár éve történt, hogy egy benzinkútnál egy szemtelenül fiatal fiú félreérthetetlen ajánlatot tett nekem. Először megrökönyödtem, sőt felháborodtam. Minden barátnőmnek ezt meséltem, valahogy nem tértem napirendre felette.  Ahogy ülepedett bennem ez a meghökkentő élmény, elkezdtem azon gondolkodni, hogy végül is ez azt is jelenti, hogy nem is vagyok olyan rossz csaj, még ennyi idősen sem. Hiszen ha egy huszonéves fiú kíváncsiságát annyira felkeltem, hogy bárhol, bármikor megdugna, akkor nem lehetek lohasztó látvány.  Hirtelen egészen más értelmet nyert az egész történet.

Akkoriban boldog kapcsolatban éltem egy velem egyidős férfival. Viharos szerelem volt. Az egyik ilyen vihar közepén elköltöztem tőle egy időre. Ekkor találkoztam vele.  Dögös volt, elbűvölő, remek modorral, gyönyörű mosollyal, szívdöglesztő hanggal. Mindezek tetejébe még hihetetlenül intelligens is volt. Imádott sportolni és ez meglehetősen látszott is rajta. Őrülten jó teste volt. Izmos felsőtest, kemény kis popsik. Ritka csodás, kedvemre való koktél, gondoltam.  Ugyan nem gondoltam, hogy ebből lehet, vagy lesz valami.

De lett. Először facebookon írogatott, majd telefonon hívogatott, aztán - gondoltam miért ne - találkoztunk. A szokásos kávézás, ismerkedés. Aztán egyszer csak megkérdezte, nem akarok-e felmenni hozzá egy pohár borra. Naná, hogy volt akartam. A nagy boldogságra, hogy végre meglátogattam, pezsgőt bontott. Mivel a nyár derekán jártunk, borzasztó hőség volt. Könnyű kis, piros nyári ruhát viseltem, ami alig takart valamit. Kortyoltuk az italt, aztán egyszer csak hirtelen megcsókolt. Közben a kezében tartotta a pezsgősüveget, mert újra tölteni szeretett volna a poharakba.  Picit keresztülhúztam a számítását, mert megfogtam a kezét és lassan a puncimhoz irányítottam. Az üveg szájával félretoltam a bugyimat és a fiúka kezét végig fogva, együtt lassan feltoltuk az üveg nyakát a puncimba. Egyre mélyebbre toltuk a kemény, hűs pezsgős üveget. Aztán óvatosan kihúztam az üveget és leszopogattam, lenyalogattam róla a sok-sok finomságot. Ő szinte letépte a bugyimat. Felültem az asztalra a puncimba öntöttem a maradék pezsgőt és mondtam neki: "gyere kicsim, idd ki az utolsó cseppig!" Először nem fogadott szót. Hatalmas, kőkemény farkát bedugta a puncimba és elkezdett dugni. Mennyei volt, ahogy néztem gyönyörű testét, éreztem magamban a farkát és közben bizsergetett a pezsgő. Alig maradt bennem valami a folyékony gyönyörből, de azt az utolsó cseppig kiitta. Bementünk a hálószobába. Órákig szeretkeztünk. Napokig. Végül visszamentem a - velem egyidős - viharos szerelmemhez. Nem bántam meg amit tettem. Sőt! Ez egy kihagyhatatlan élmény minden középkorú, vagy annál idősebb hölgynek! Receptre írnám fel, akár hosszútávra is.

Címkék: Szexmese
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/13616/pics/lead_800x600.jpg
Szexmese
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?