Nyúlj a szoknyánk alá!

Vadorzó

Nyúlj a szoknyánk alá!

 

Ilyenkor nyáron valahogy jobban és többet kívánjuk a szexet. A kivillanó combok, kerek popsik, feszes mellek, a férfiak csodás izomzata mindenki fantáziáját beindítják. Nyáron sokkal gyakoribbak az egyéjszakás kalandok is. Ez a történet is nyár közepén esett meg egy üdülővárosban.

Kata barátnőivel nyaralt egy jól ismert üdülővárosban. Férjnél volt, volt két gyermeke, de minden évben egy hosszú hétvégét barátnőivel töltött valahol. Kata nagyon csinos volt, senki sem mondta volna meg, hogy szült két gyereket. Ehhez persze hozzájárult az is, hogy melleit plasztikáztatta, de teljesen természetesnek hatottak, mert nem felfújt, felpolcolt ciciket kért az orvostól.

A lányok egész nap a strandon süttették magukat. Mindenkinek kezdett csodaszép barna lenni a bőre. Egyszer csak valamelyikük kiszúrt egy Adoniszt. Magas férfi volt, izmos testtel, makulátlan mosollyal. A kis fürdőnadrág csakúgy feszült kemény fenekén és mennyekbe repítőnek tűnő szerszámán. Éppen a vízből lépdelt kifelé. A lányok szinte tátott szájjal bámulták, ahogyan a vízcseppek gurultak férfias mellkasán és mindenhol máshol a testén.

A férfi egy fiúcsapathoz tartott, ő is barátokkal érkezett kikapcsolódni, pont, mint Kata.

Kata barátnői a látvánnyal telve indultak lehűteni magukat. Kata inkább tovább nézte a férfit, nem tudta levenni róla a szemét. A férfi kiszúrta Katát. Kata elővette a naptejét és a férfi szemébe nézve elkezdte kenni a testét. A férfinak nem kellett több, már Kata mellett is termett és felajánlotta segítségét. Kata engedte, hogy a férfi bekenje a hátát. A férfi ezután bemutatkozott, Gábornak hívták. Kata észrevette, hogy a farka jócskán megnőtt a nadrágban. Rettenetesen megkívánta a pasit. Kata elképzelte, ahogy Gábor benyúl a fürdőnadrágjába és megfogja a farkát…, de abban a pillanatban szertefoszlott a kép, mert visszaérkeztek a barátnők. Gábor nekik is bemutatkozott, jól megnézte Kata barátnőjét Zsuzsát, akinek a hideg víz miatt majd átszúrta a mellbimbója a bikinifelsőjét, majd visszasietett barátaihoz, akik mosolyogva figyelték ténykedését.

Elérkezett az este. A dögös barátnők lezuhanyoztak és kicsinosították magukat, majd beültek egy vízparti étterembe vacsorázni. Vacsora után úgy döntöttek, isznak egy-két italt valahol és lehet, hogy még táncolni is fognak. A sétányon találtak egy bárt. Mindenki koktélt rendelt. Iszogattak, nevetgéltek, amikor Zsuzsa megpillantotta Gábort a barátaival. A két társaság gyorsan egybeolvadt, beszélgetett mindenki mindenkivel és közben nyakalták a koktélokat. Táncoltak, elég jól érezték magukat. Egyszercsak egy tánc után Kata egy eldugott részen lehuppant egy kanapéra, mellé Gábor, majd Gábor mellé Zsuzsa. Az alkohol rendesen dolgozott már mindenkiben. Kata odahajolt Gáborhoz és megcsókolta. Gábor hagyta. Ekkor Kata felszólította, hogy nyúljon a szoknyája alá. Gábornak keze máris a miniszoknya alatt volt, tolta félre a bugyiját, hogy az ujja Kata puncijában egyre beljebb és beljebb hatolhasson. A barátnők elindultak a szállásra, próbálták hazahívni Katát is, de Katának esze ágában sem volt menni. Zsuzsa „önfeláldozóan” Kata mellett maradt. Gábor barátai is leléptek. Már hajnalodott. Zsuzsa hallotta, Kata nyögdécseléseit, ahogy a dögös férfi ujjazta. Gondolt egyet, a férfi combjára tette a kezét és elindult vele felfele. Elért a farkához. Elkezdte simogatni, aztán lehúzta a nadrágja zippzárját. Gábor nem viselt alsónadrágot. Zsuzsa megmarkolta a farkát és elővette a nadrágból. Gábor ekkor elfordult Katától és megcsókolta Zsuzsát, majd hátradőlt a kanapén. Zsuzsa nyelvével végigszaladt a férfi farkán, játszadozott vele, majd elnyelte és szopni kezdte. Kata sem akart kimaradni. Finoman jelezte Zsuzsának, hogy most ő következik. Zsuzsa felemelte a fejét, megcsókolta Katát, majd együtt hajoltak Gábor farkához, kétoldalról kezdték nyalogatni.

Gábor élvezte a helyzetet. A lányok felváltva szopták. Kata annyira kívánta Gábor farkát, hogy ledobta a bugyiját, felhúzta a szoknyáját és ráhajolt az asztalra. Eközben Zsuzsa már várta, kívánta, hogy a geci a szájába áradjon szét. Kata hátranyúlt és elkezdte Gábor szeme láttára kényeztetni a punciját. Felemelt a földről egy ott heverő pezsgősüveget. De Gábor felállt és hátulról Kata pinájába nyomta a kőkeményre dagadt, eres farkát. Először finoman, majd egyre keményebben kezdte dugni Katát. Kata majd megőrült a gyönyörtől.

„A popsimba is akarom” nyögött fel Kata. Gábor gondolkodás nélkül felkapta az asztalról az olívaolajat és Kata fenekére csorgatta. A férfi beolajozta egyik ujját és finoman Kata popsijába dugta. „Akarom, akarom” mondta a kéjtől teljesen elbódult nő. Zsuzsa sem akart Gábor farkáról lemaradni, ezért ő is levette a bugyiját és Kata mellé hajolt az asztalra. Zsuzsának csodás feneke volt, Gábor sem tudott ellenállni neki. Kihúzta farkát Katából és már a másik pinában élvezkedett. Közben azt nézte, ahogyan Kata a popsiját tágítja az ujjaival. Gábor imádta a popsiszexet, de otthon sohasem jutott el oda, ezért most engedett a csábításnak. Előtte eljutatta Zsuzsát a csúcsra. Végighallgatta, ahogy Zsuzsa azt kiabálta, hogy „még, még” miközben hosszan, hatalmasat élvezett. Megvárta míg lecsendesül. Kivette farkát Zsuzsa puncijából és Kata olajos popsiját kezdte simogatni vele, majd bedugta a farkának a fejét a nyílásba és így kezdte mozgatni ki-be Kata popójában. Kata kérlelte, hogy dugja beljebb, ekkor Gábor tövig bedugta a farkát. Érezte, a szűk lyuk szorítását. Kúrta Kata seggét és érezte, már nem bírja tovább. Kata elélvezett, harmadszorra is. Szólt Gábornak, hogy nem élvezhet a fenekébe. A férfi a sok ital ellenére is vissza tudta fogni magát. Cserébe azt kérte, had élvezzen a lányok arcára. A lányok elé térdeltek, Gábor elkezdte verni a farkát. Hirtelen rengeteg fehér finomság fröccsent a lányok szájába, arcába, hajára, mellére.

A lányok egyformán imádták a sűrű nedűt. Először csókolóztak a gecivel a szájukban, majd egymás maszatos mellét nyalogatták. Ekkor egy pincérlány – aki az egészet végignézte – lépett hozzájuk azzal, hogy „sajnos” záróra van. Szemében látszott, hogy bírta volna, ha a kis társaság azért még marad egy kicsit…

 

Címkék: Szexmese
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/19507/pics/lead_800x600.jpg
Szexmese
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?