Meglepetés

Vadorzó

A férfiak is végre megszólalnak, mesélnek a Bucin! Antal története, olyannyira meglepő, hogy biztos voltam benne, másként fog alakulni.

Antal imádja a nőket. Szereti hajukat, illatukat, selymes bőrüket, puha szájukat és minden mást, amit a férfiak meglehetősen kedvelnek a nőkön. A srác minden hétvégén bulizott, csajozott, mindig más hölgyet vitt haza. Egy szombat este meglátta Bellát. Bella ellenállhatatlan volt. Éppen a kézfejéről nyalta le nyelve hegyével a sót, majd felhajtott egy tequilát. Ott ült Antallal szemben barátnőivel. Hosszú szőke haját kacéran dobálta, formás, izmos combja kivillant felcsúszott szoknyácskája alól. Antal hosszasan nézte, sohasem látott még ilyen szép lányt. A srác nagy dumás volt, igazi nőcsábász, de most egy aprócskát inába szállt a bátorsága. Bedobott még egy italt, majd végre megszólította Bellát. Beszédbe elegyedtek, csak úgy izzott körülöttük a levegő.

Sokat ittak, nevetgéltek. Antal simogatta a lány combját, a lány megcsókolta. Antal farka alig fért a nadrágba. Bella simogatni kezdte a nadrágon keresztül, majd lehúzta a fiú sliccét, elővette a méretes szerszámot és finoman megmarkolta. „Ne itt!”- kérte izgatottan Antal. „Rendben. Gyere fel hozzám, itt lakom nem messze” – súgta a fiú fülébe a lány.

Nemsokára már egy lépcsőházban voltak. Bella letérdelt. Nem volt előtte már akadály. Nyelvével kacéran játszadozni kezdett. Antalnak nagyon kellet vigyáznia, nehogy elsüljön Bella szájába.

Végül valahogy a lány parányi, de annál kellemesebb lakásába keveredtek. A lány itallal kínálta, majd a kanapéra ültek. Antal teljesen elveszett Bella gyönyörű kék szemében. Úgy érezte, ezt a nőt sohasem fogja elengedni.

Bella szexin levette a felsőjét, Antal közben egy rutinos mozdulattal kikapcsolta a melltartó pántját. Az álomszép, dús keblek láttán teljesen megrészegült. „Csókolgasd őket!” – kérte Bella. Antal már alig bírt magával.

A fiú keze elindult Bella hibátlan bőrű combján, bebújt a szoknya alá és egyre csak közelített a bugyi felé. „Ne!” nyögte kéjesen a lány. „Még ne!” „Akarlak!” súgta a fiú. „Akarlak!” mondta egyre hangosabban. „Én más vagyok, mint a többi lány”- mondta Bella. Antal azonban nem tudott megálljt parancsolni a kezének és bebújt a bugyiba. „Meglepetés, neked. Szereted a faszt?” – kérdezte felizgulva a dögös szőke.

Antal maga sem értette, miért nem csapta Bellára azonnal az ajtót. Talán a részegség és a kíváncsiság, és/vagy a rejtett vágy nem engedte elrohanni. Sőt.

Teljesen levetkőztette Bellát. Rövid ideig csak bámulta tökéletes testét. „Még sohasem szoptam nőt.”- mondta, miközben a lány merev farkát markolta. Lassan a szájához érintette, majd egyre mélyebbre csúsztatta benne a lány férfiasságát. Furcsa mód élvezte és egyre jobban kívánta Bellát.

„Gyere a hálóba!” – kérte Bella és kézen fogva az ágyhoz vezette Antalt. Ledőltek az ágyra. Bella bódító illatú síkosítót nyomott az ujjára és finoman simogatni kezdte vele saját popsiját. Antal imádta nézni ezt a mozdulatot és folytatta, amit Bella elkezdett. Aztán Bella bekente Antal merev férfiasságát is. Antalnak nem kellett sok a szőkeség mögé térdelt és simogatni kezdte tökéletes, kerek fenekét, majd óvatosan becsusszant. Ki-be járkált a kéjben, a szűk, szorító forróságban. Egyszer csak érezte, hogy megszűnik körülötte a világ és üvöltve olyan hosszan és hatalmasat élvezett, amilyet korábban még sohasem. Egyszerre élveztek el Bellával.

„Legközelebb kipróbálunk mást is.”- kacsintott Bellára. Megcsókolta őt és eltűnt a hajnali lépcsőfordulóban…

Címkék: Szexmese
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/20073/pics/lead_800x600.jpg
Szexmese
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?