447-re nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon
Újabb 39 személynél mutatták ki az új típusú koronavírust. Két idős beteg hunyt el.
Blogolj!

Megkaptam amit akartam

Vadorzó

Itthon vártam. Egy hatalmas nylont terítettem le a nappaliban. Gondoltam, ma este játszunk egy kicsit. Bekevertem a hozzávalókat. Felvettem a legkurvásabb piros ruhámat és természetesen egy magassarkút. Éppen hogy csak takarta az alá felhúzott, alig tangát. Termetes, simogatnivaló kebleimre feszült a felső része, legalábbis egy kis hányada.

Habkönnyű vacsorával - friss saláta chilis garnélával - és pezsgővel készültem.

Mint mindig, pontosan érkezett. Imádom az illatát. Vad volt, csókolt, de nem hagytam magam. Mindent elterveztem előre. Kibontotta a pezsgőt, koccintottunk, közben sercegtek a picit csípős rákok a serpenyőben. Mielőtt asztalhoz ültünk volna, a ruhám alá nyúlt és lehúzta a bugyimat. Leültem a székre, hosszú combjaim szétnyíltak. Ujjaim közéjük tévedtek. Elégítsd ki magad! - kérte. Lábával a combjaimat kezdte simogatni. Finoman megfogtam lábfejét és számba vettem a lábujját, hogy jó nedves legyen és óvatosan a puncimba vezettem. Míg ő a nagylábujjával, én csiklómmal kezdtem játszani és a szemébe nézve hangosan elélveztem.

Vacsora után bevezettem a nappaliba. Annyira a fenekemmel volt elfoglalva, hogy észre sem vette a nylont a szoba közepén. A kanapéhoz mentem, feltérdeltem rá, hogy a háta mögül kivegyek egy kelléket a játékhoz. Azon nyomban ott éreztem férfiasságát mélyen magamban. Szorosan megfogta a csípőmet, a nyálam is kicsordult. Nem adtam fel, megkaparintottam a fehér tekercset, felemeltem, megfordultam. Pont a szám magasságában meredezett a csodás szerszám. Nem lehetett kihagyni. Egyszerűen imádom ha a számban keménykedik. Imádom, ha fröccsen a torkomba, arcomba...

Persze egyelőre nem ez volt a cél. A kanapéra ültettem. A fehér tekercset ami nem volt más, mint egy hatalmas vászon, kiterítettem a nylonra. A konyhából kihoztam az általam házilag kikevert festékeket. "Gyere, festünk! Arra gondoltam, hogy összemázoljuk egymást és hempergük a vásznon . Szeretnék a hálószobámba egy festményt." - mondtam, és a keze már a kék festékben járt. Megőrülök az ilyen pasikért, akik nem szaladnak el egy ilyen kéréstől, sőt még tetszik is nekik. Maszatoltuk, kenegettük, pacsmagoltuk egymást. Mikor készen álltunk a hempergésre hosszasan csókolóztunk. Fetrengtünk a vásznon, egymáson, amíg egyszer csak azt éreztem, hogy bennem van. Gyorsan elélvezett. Én is. Szinte egyszerre. Ott lebegtünk boldogan és festékesen a szoba közepén. A forró nedv közben a elvegyült a festékben.

Azóta is ez a kép díszíti a hálószobám falát. Rajtunk kívül, senki sem tudja mit ábrázol.

 

 

Címkék: Szexmese
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/20973/pics/lead_800x600.jpg
Szexmese
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?