Maszatolj össze!

Vadorzó

A kedvenc éttermembe új üzletvezető érkezett. Döbbenetesen vonzó pasi volt. Magas, barna, nagy barna boci szemekkel. Mosolygóráncok táncoltak az arcán, amitől olyan szexis lett, hogy mindent félretéve, egyből nekiugrottam volna. Nem csoda, hogy egyre többet megfordultam a helyen. Nem vagyok egy szerény kislány, ezért minden női praktikát bevetettem, hogy elkaphassam a srácot. Először csak finoman, majd amikor láttam, hogy ő is kacsintgat felém, akkor még jobban belehúztam. Előtte gomboltam szét a blúzom, hol volt alatta valami szexi cucc, hol nem volt alatta semmi. Egyáltalán nem zavart a külvilág.

Egyik este már alig voltak az étteremben és az a pár vendég is csak mögöttem ült. Teljesen felbátorodtam, felhúztam a pólómat és simogatni kezdtem a melleimet. Odajött az asztalomhoz, egészen közel hozzám én meg lassan elindultam felfelé a combja belső részén, míg akadályba nem ütközött a kezem. "Gyere, maszatolj össze!" - súgtam oda neki, miközben a másik kezem ujjaival a kemény mellbimbómat morzsolgattam. Láttam, ahogy férfiassága megnő a nadrágban.

Hamarosan az utolsó vendég is fizetett. A barna szemű bezárta az üzletet és leoltotta a lámpákat. Az utcáról pont annyi fény szűrődött be, hogy lássuk amit kell. Kibújtam a pólómból, a szoknyám alól lehúztam a bugyit és hanyatt feküdtem az egyik asztalon. Azt hiszem, egyikőnket sem érdekelte egy fikarcnyit sem, hogy bárki nézhet minket az utcáról.

Felhúztam a lábam és elkezdtem simogatni a puncimat. Ekkor megfogta a két bokámat és magához húzott. Vastag szerszáma mereven ágaskodott és azon nyomban el is tűnt bennem, jó mélyen és újra meg újra jó mélyen. Irgalmatlanul élveztem, ahogy dugott, mint egy megsebzett vadállat az asztalon. Egyszer csak fogott és leemelt az asztalról, megfordított. Ráhajoltam az asztalra és alig bírtam kivárni, hogy újra bennem legyen. Először csak megmarkolászta a keményre edzett, formás fenekemet, majd kisvártatva megragadta a csípőmet és én akkor a mennyországba repültem. Mivel szeretek többször is repülni, leültettem egy székre és beleültem a farkába...

Persze közben gondoltam rá is. Játszadozni kezdtem vele. Megmarkoltam a tövénél és úgy dugdostam a puncimba, már kérlelt, hogy hagyjam abba, mert különben elsül. Meg is álltam.

"Gyere! Összemaszatollak, ahogy kívántad." - lihegte a fülembe. Odatérdeltem elé és nyalogatni kezdtem, mint egy nyalókát. Megragadta a hajam és az ő ütemére húzogatni kezdte a fejem a farkára. "Gyere, feküdj fel az asztalra!" - szólt. Hanyatt feküdtem, ő fölém térdelt. Vágyakozva vártam hogy rám fröccsenjen minden nedű belőle. Nem kellett sokat várnom. Kaptam az arcomba, számba mellemre, hajamra, ... Rengeteget, forrót, istenien ízeset. Meleg kezével szétkenegette testemen, én pedig leszopogattam a maradékot az utolsó cseppig, ahonnan csak tudtam. Majd megjegyezte, milyen dögös vagyok így összemaszatolva.

Címkék: Szexmese
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/21083/pics/lead_800x600.jpg
Szexmese
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?