Ki, mire vágyik

Vadorzó

Szandra aznap az irodában dolgozott. Nagyon kívánós volt, alig bírt magával. Ugyan többen dolgoztak abban a szobában ahol ő is, de a hév elragadta. Az asztal alatt szoknyája alá nyúlt, félretolta a bugyiját és simogatni kezdte magát. Majd felrobbant. Még a vele szemben ülő, cingár, rossz humorú kollégájával is lett volna kedve hemperegni egyet.

Régóta nem talált magának párt, ezért egy hete feladta elvét, hogy nem regisztrál párkereső oldalra. Már alig várta az első randit.

Este hétre egy trendi étteremhez hajtott. Azért ide beszélte meg a találkozót, mert még gyalog is közel volt a lakásához. Gondolta, bárhogy alakul az este, gyorsan hazaér.

Gábor már várta. Ahogy Szandra meglátta, forróság öntötte el a testét. "Azonnal akarom ezt a pasit" - gondolta. Bemutatkoztak egymásnak, majd leültek csevegni. Gábor pezsgőt rendelt, azt mondta ünnep ez a mai nap, hiszen végre találkoztak. Tetszett neki a lány. Sőt, rettenetesen vonzotta. Ettek valamit, közben szépen becsiccsentettek. Mikor túl voltak a szokásos ismerkedési kérdéseken, Szandra egy hirtelen jött ötlettől vezérelve megkérdezte, hogy mi az a helyszín, ahol még Gábor nem szexelt, de vágyik rá. Gábor nem jött zavarba, csak annyit mondott, holnap megmutatja Szandrának.

Hazakísérte a lányt, de nem ment fel hozzá.

Másnap reggel 10-kor Szandra bepattant új lovagja kocsijába. Nagyon készült. Combfix, rövid, testhezálló ruhácska és dögös magassarkú volt rajta. Az ülésen felcsúszott egy kicsit a szoknyája és pont kivillant a combfix csipkéje. Gábor türtőztette magát, nem nyúlt a lányhoz, csak megjegyezte, milyen csinos, ugyan nem a helyszínhez öltözött. Szandra fejében ekkor sok minden átszaladt, a teniszpályától a falmászásig. Vajon hová viszi Gábor, ahol nem praktikus ez az öltözet.

Hamarosan kiderült. A férfi egy tóhoz vitte a lányt. A tó mellett pedig egy erdő zöldellett. Szandra lenyűgözőnek találta a helyszínt, csakúgy, mint Gábort. Végre megcsókolták egymást. A férfi ettől a pillanattól nem fogta vissza magát. Szandra még annyira sem. Kibújtatta melleit a ruhából, simogatta őket, majd Gábor szájába adta az egyiket. Közben Gábor kigombolta a sliccét, elővette a büszkeségét. Szandra már alig várta, hogy szája megismerkedjen a kőkemény férfiassággal. Egyre mélyebb ismeretséget kötöttek…

A férfi eszméletlenül élvezte, ahogy Szandra bánik a szerszámával, de egy rövid idő múlva azt kérte a lánytól, menjenek be az erdőbe. Elindultak. Fogták egymás kezét. "Ez valahogy kimaradt eddig az életemből. Mármint az erdő." - mondta. A lány óvatosan tipegett az erdei úton, amikor Gábor megállította és egy fának döntötte. Lehúzta a lány bugyiját és lábai közé guggolt. Szandra ordítani tudott volna a gyönyörtől és újra...

Gábor felállt, Szandra átölelte a fát. Gábor magához húzta csípőjénél fogva. Farka először óvatosan kereste helyét, majd magabiztosan nyomult a nedves gyönyörbe. Szeretett volna sokáig élvezkedni, de ez most nem az az alkalom volt. Egyszer csak üvölteni kezdett. "Igen! Igen! Erre vágytam! Szandra" és közben lüktetett a farka a lány puncijába. Kihúzta a csodálatos szerszámot. Szandra hátranyúlt, megvárta, míg ujjaira csorog egy kis nedű. Megfordult, szájához emelte ujjait majd beszopogatta "Én meg erre vágytam." - mondta mosollyal az arcán.

Azóta is együtt vannak.

Címkék: Szexmese
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/21166/pics/lead_800x600.jpg
Szexmese
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?