A kis kurva

Vadorzó

Szótlanul autókáztunk. Kerestük a számunkra ideális helyszínt. A szempontok a következőek voltak: legyen olyan aránylag eldugott út mentén, ahol kevés autó jár és még kevesebb gyalogos, az út legalább egyik szélén legyen sűrűn benőtt bokros, vagy erdős terület. De az is felmerült, hogy egy olyan buszmegállót keressünk, ahol egy nap csak párszor áll meg busz. Végül találtunk egy olyan helyet, amely minden szempontnak megfelelt és egyszerre kiáltottunk fel, hogy "ez az!".

Pár hét múlva, egy szép kora őszi napon, amikor még az esték is melegek, reggel még az ágyban megbeszéltük, hogy késő délután a kiszemelt helyen találkozunk. Aznap nem volt sok munkám, korán hazaértem és elkezdtem készülődni. Bebújtam a zuhany alá és miközben néztem magam, ahogy átsimogatom a testem kedvenc illatú tusfürdőm habjával azon gondolkodtam, mit is vegyek fel erre az alkalomra. Nem tudtam dönteni, hogy a piros necc testharisnyámat - amely persze a megfelelő helyen nem takar - vegyem fel miniszoknyával , vagy csak miniszoknyát valamilyen szétnyitható felsővel. A piros magassarkú cipő természetesen mindkét szetthez hozzátartozott. Végül a necc mellett döntöttem. Felöltöztem, feldobtam egy erősebb sminket vörös rúzzsal, ahogy azt kell. Beültem az autóba és a helyszínre hajtottam, majd leültem a buszmegállóban a padra és vártam.

Közeledett egy fekete autó. A buszmegállóhoz közelítve lassított, majd megállt. "Gyere mutasd magad! " - szólt ki az ablakon a férfi. Felálltam a padról. "Fordulj meg!" - szólított fel. Engedelmeskedtem, majd odahívott magához azzal hogy kössünk üzletet. Behajoltam hozzá az ablakon, kemény mellbimbóim kíváncsian átfurakodtak a neccruhán.

"Azt akarom, hogy kielégítsd magad a padon, aztán ülj be mellém az autóba, kapsz cserébe finomat. Egy ötös van csak nálam. Megegyeztünk?" - kérdezte. "Meg, de add oda előre!"- súgtam oda neki. Odaadta a pénzt, eltettem a táskámba. Visszaültem a padra és simogatni kezdtem a melleimet majd az egyik kezem lejjebb csúszott. Mivel bugyi nem volt rajtam, két középső ujjam könnyen csúszott a forró, nedves nyílásba. Izgattam magam, miközben bárki jöhetett volna az úton. Feljebb húztam a szoknyám, szétvetettem a lábaimat és tovább játszadoztam a puncimmal. Már majdnem elélveztem, amikor gondoltam egyet és elővettem a táskámból a vibrátoromat. A padra állítottam és jó mélyen beleültem. "Fordulj, meg és dugd be hátulról is" - jött a felszólítás a kocsiból. Először végignyaltam a vibrátort, majd amennyire csak tudtam bekaptam, aztán megtettem amit kért. Ki-be járt bennem a vibrátor. Végül visszaültem a padra és addig izgattam magam, míg hosszan kielégültem.

"Ülj be mellém! - szólt a férfi. Slicce ki volt gombolva, férfiassága a kezében ágaskodott. "Kóstold meg, neked tartogattam"- mondta, én meg még mindig a kéjtől remegve ráhajoltam, forró, nedves számmal. Szopogattam a kőkemény meredező farkát. "Imádom az ilyen jó kis olcsó kurvákat." - nyögte, miközben elélvezett a számban. A forró finomságot egy darabig ízlelgettem, majd hagytam, hogy lecsorogjon a torkomon.

"Na húzzál innen!" - szólt, miközben nagy nehezen visszacsomagolta még mindig ágaskodó szerszámát.

Otthon találkoztunk és itt folytattuk, ahol az út szélén abbahagytuk.

 

 

Címkék: Szexmese
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/21767/pics/lead_800x600.jpg
Szexmese
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?