Zoli és a falánk csajok

Vadorzó

Ígéretemhez híven, jöjjön egy édeshármas sztori, most egy mindig kívánós, meglehetősen csinos, fiatal lánytól, Annától. A lányok szíve azóta is nagyot dobban, ha erre a történetre gondolnak.

Zolit egy szórakozóhelyen ismertük meg. Mindketten első látásra beleszerettünk. Fiatal, jóképű, csodás testű fiú volt.

Akkoriban együtt laktunk barátnőmmel, így meghívtuk Zolit magunkhoz "vacsorára". Miniruhában és alatta olyan fehérneművel fogadtuk, hogy nem lett volna férfi a földön, aki ellen tudott volna állni nekünk.

Itallal kínáltuk, majd felszolgáltuk a vacsorát. Mi csak pár falatot ettünk. Inkább mielőbb a lényegre tértünk. Barátnőm simogatni, kezdte a melleit. Én pedig behoztam a desszertet. Barátnőm kibújt a ruhájából és a fiú mellé ült. Kikapcsoltam , majd levettem a melltartóját. A könnyű kis csipke puhán ért padlót. Tenyeremmel a mellei alá nyúltam, majd ujjaimmal morzsolgatni kezdtem a mellbimbóit. Mikor már kőkemények és kívánatosak lettek, egy-egy jó adag tejszínhabot nyomtam rájuk - ez járt a desszerthez. Azután lassan lenyalogattam a bal melléről a hófehér,  édes, habpamacsot. Zoli vette a lapot és a másik mellbimbóról lenyalta a maradék habot. Ettől persze a barátnőm teljesen beindult. Félretolta a bugyiját és ujjai újra meg újra eltűntek kéjtől nedves puncijában. Nem bírtam ki, hogy ne térdeljek a lábai közé. Finoman megemelte fenekét,  így könnyedén lehúztam róla az apró bugyit. Visszaült, széttárta hosszú, vékony combjait. Édes íze volt a kis puncijának. Sokáig nyalogattam. Zoli közben lehúzta a sliccét és elővette akkor már igencsak meredező farkát. Lassan húzogatni kezdte. Őt is érezni akartam a számban. Pont fölé hajoltam, amikor csengettek. Eszünk ágában sem volt kinyitni az ajtót. A csengetés csak nem akart szűnni sőt úgy tűnt, hogy ráfeküdtek a csengőre. Kénytelen voltam mégis ajtót nyitni. A tesóm volt. Összeveszett a barátjával, teljesen kész volt, zokogott. Nem tehettem mást, beengedtem. Bekísértem a szobámba. Mondtam várjon ott, míg visszajövök. Közben barátnőm és Zoli nem vesztegették az időt. Beosontak a barátnőm hálószobájába. Mikor beléptem, már nem volt rajtuk szinte semmi. Barátnőm a magenta színű, brutál tűsarkújában, a bokáját fogta, Zoli éppen beléhatolt, de olyan mélyre, amennyire csak tudott. Elámultam a csodás farkától. Odatérdeltem barátnőm mellé. A fiú kihúzta a farkát és a számba dugta, egészen a torkomig. Halkan felnyögött. Ekkor tesóm kopogott az ajtón. Nem tudhatta, hogy milyen rossz pillanatot választott. Összenéztünk mindhárman. Zoli értette, most mennie kell. Kihúzta számból az isteni szerszámát. Felöltöztünk.

Kikísértük Zolit. Ott állt kint bambán, kisírt szemekkel a tesóm. Nem értett semmit, vagy talán mindent értett. Ezt akkor, nem beszéltük meg. Mindketten megcsókoltuk a távozó fiút. Én még az ujjammal adtam egy búcsúcsókot a farkára is. Zoli, mielőtt kilépett, azt kérte, folytassuk vidéki házában ezt a kis játékot, és meghívott minket a következő hétvégére. Kapásból igent mondtunk.

Folyt. köv.

 

Címkék: Szexmese
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/22661/pics/lead_800x600.png
Szexmese
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?