Zoli és a falánk csajok 2.

Szombaton korán reggel érkezett meg Zoli. Könnyű, fehér, nyári ruhában vártuk a ház előtt. Kiszállt az autóból, csókot lehelt a szánkra, majd egy laza mozdulattal felkapta csomagjainkat és bepakolta a csomagtartóba. Én ültem mellé, a barátnőm hátra.

Kellemes, vidám zene szólt a kocsiban. Zoli megkérdezte, hogy van a testvérem, szerencsére azt tudtam felelni, hogy remekül, azóta többször is kibékült a barátjával. Nevettünk. A nap körberagyogott minket, mintha a mennyország felé utaztunk volna. Később kiderült, nem is volt ez másképp.

Zoli simogatni kezdte a combomat. Libabőrös lettem, ahogy először hozzámért. A térdemtől indult, lassan, egyre feljebb, majd eltűnt a szoknyám alatt, aztán visszasiklott újra a térdemhez. Éreztem, ahogy a vér áramlik szeméremajkaimba és feszülni, duzzadni kezdenek. Én is simogatni kezdtem Zoli combját. A kezem a slicce felé tévedt. Óvatosan lehúztam. Kikapcsoltam az övét, kigomboltam a nadrágját. Ott meredezett a csoda egy áttetsző cseppel a kis nyílásán. Kidugtam a nyelvem és finoman lenyaltam. Barátnőm középre ült és odahajolt hozzánk, hogy jól lássa, mi történik. Közben tovább játszadoztam nyelvemmel a kőkemény farkán, míg csak az a számba nem csusszant, egyre mélyebbre, újra és újra. Éreztem, Zoli már nem bírja sokáig, így leálltam, hiszen előttünk állt még az egész hétvége. Barátnőm viszont nem bírt magával. Levette a bugyiját, azt mondta, túl nedves lett. Előrenyúlt és kezében a bugyival elkezdte húzogatni a fiú vesszejét. Kértem, álljon le ő is, annál nagyobbat fog élvezni Zoli. Barátnőm belement, pedig már elképzelte, hogyan maszatolja össze a fiú a kis bugyiját. Könyörtelenek voltunk.

Még megálltunk egy kávéra egy benzinkútnál, utána már nem kellett sokat utaznunk. Megérkeztünk egy gyönyörű kis faluba. Zoli háza elképesztően szép volt. Egy régi parasztház teljesen felújítva, modern bútorokkal berendezve. A kis kert csodásan karban volt tartva. Az udvaron még állt egy pajta, amely nem volt teljesen készen, de látszott rajta, ez is nagyon csinosan fog kinézni.

Zoli megmutatta a szobánkat, ahová a cuccainkat pakolhattuk és körbevitt minket a birodalmán. A pajta annak ellenére, hogy nem volt még befejezve, be volt már rendezve. Egy hatalmas tér közepén egy hatalmas franciaágy állt. Mellette egy zuhanyzó. Nem messze az ágytól egy kanapé díszelgett, vele szemben egy asztalkával. Az egyik sarokban pedig megpillantottam egy hintát. Egy igazi szexhinta volt. Mindig is ki akartam próbálni.

Az idő csodás volt, elmentünk sétálni a környékre. A faluban csend, csak a madarak énekét lehetett hallani. Kiértünk egy kaszálóra. A kaszáló szélén egy hatalmas kupac széna csak arra várt, hogy beleugorjunk. Mindhárman elkezdtünk futni és a kupacba vetettük magunkat. Élveztük a hancúrozást. Picit később barátnőm felsikkantott, megcsípte a fenekét valami. Zoli kérte, vizsgáljam meg. Barátnőm megfordult és lehajolt. Megláttuk az apró piros pöttyöt. "Adj puszit rá!" - utasított Zoli. Csókolgatni kezdtem a csinos, kemény, kerek popsit. A puszi nem lesz elég, ide valami több kell – javasolta kajánul a kezében ágaskodó szerszámával Zoli.

Két oldalról siklott a nyelvünk a fiú lüktető vesszőjén. Barátnőm alig várta, hogy bekaphassa. Hosszan szoptuk felváltva. Aztán Zoli jelezte barátnőmnek, hogy forduljon meg és, mutassa a popsiját. Ahogy felcsusszant a kis szoknya és előbukkant a meztelen popsi - amiről a bugyi már az autóban lekerült -, már spriccelte is rá az összes nedűt, mindet, ami csak benne volt. Szorgosan lenyalogattam a selymes bőrű popsikáról a még folyékony langyos fehérséget. Hallottam, ahogy a barátnőm egyre szaporábban veszi a levegőt. Tudtam, hogy azt akarja, másfelé is kalandozzon a nyelvem. Én is kívántam. Szeretem hallgatni, ahogy kielégül. Szép lassan elindultam a puncija felé. A maszatos számmal először ízlelgetni, majd nyalogatni kezdtem a lábai közt rejlő finomságot. Nyelvemet tövig dugtam újra meg újra a puncijában, ujjammal a csiklóját izgattam. Alig pár perc és nagyon hosszan, hangosan elélvezett.

Lesepregettük magunkról a szénát és elindultunk a falu egyetlen éttermébe ebédelni. Ebéd után Zoli hálószobájában, lefeküdtünk a nagy franciaágyba és szinte azonnal mindhárman el is aludtunk.

Arra ébredtem, hogy barátnőm és Zoli egy fiók felett nevetgélnek. Kíváncsian felkászálódtam az ágyból és melléjük kucorodtam...

Folyt köv.

 

 

Címkék: Szexmese
1
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/23082/pics/lead_800x600.png
Szexmese
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Béla 2015-12-12 14:33:53
Csodálatosan magával ragadó!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?