Zoli és a falánk csajok 3.

Vadorzó

A fiókban rengeteg szexuális segédeszköz lapult. Felcsatolható műpénisz, különböző alakú, méretű és színű vibrátorok, prosztata izgatók, egyéb játékszerek. Zoli komoly gyűjteménnyel büszkélkedhetett. Szeret ezekkel csintalankodni.

"Ugye játszunk este?" - kérdezte a barátnőm. "Minden vágyam ilyen gyönyörű lányokkal játszani!" - felelte Zoli és azt kérte, válasszuk ki most, az esti játékszereket. Barátnőm egy felcsatolható műpéniszt választott, Zoli a prosztata masszázs kellékét, az én szemem pedig egy nagyon vaskos vibrátoron akadt meg. Már megfogni is izgalomba ejtő volt.

Átmentünk kávézni a konyhába, aztán elkezdtünk készülni az estére.

Együtt mentünk zuhanyozni mindhárman. Levetkőztettük a fiút, aki beállt a zuhanyzóba, elkezdte magára engedni a vizet és közben azt nézte, hogyan vetkőztetjük le egymást. Barátnőm kikapcsolta a melltartómat, ledobtam a földre. Teljesen meztelenek voltunk. Odaállt elém, összeölelkeztünk és akkor hosszan és forrón megcsókolt. A melleit simogattam. Beléptünk Zoli mellé a zuhanyzóba. Barátnőm a kezünkre nyomott a fiú tusfürdőjéből. Én hátulról, ő elölről kezdte mosni a kívánatos férfi csodás testét. Hátulról megmarkoltam és elkezdtem húzogatni a fiú farkát. Barátnőm, szopogatni kezdte. Zoli könyörgött, hogy mossuk le egymást is és menjünk át a pajtába. Engedelmeskedtünk. Kilépett a zuhanyozóból, felvett magára egy köntöst és nézte, ahogy simogatjuk a víz alatt egymás testét, majd kiment a fürdőszobából. Hamarosan mi is követtük. Először a szobánkba mentünk. Barátnőm egy fekete necc testharisnyát öltött magára. Én szexi fekete fehérneműbe bújtam, amelyre felvettem egy feszülős, minden kilátszós mini ruhát. Magas sarkúban tipegtünk át a pajtába. Zoli már várt minket. Csak egy köntös volt rajta. Az ágyon ott sorakozott az összes szexi kellék, amit a nagy fiókból kiválasztottunk.

Az asztalon apró falatok, gyümölcsök vártak. Elkezdtük etetni egymást egy-egy falatkával, mikor megszólalt Zoli. Megnézném, ahogy beleülsz abba a vastag farokba. A vibrátor vastagabb volt, mint az alkarom. Félretoltam az asztalon a tálakat és kezemben a vibrátorral hanyattfeküdtem rajta. Barátnőm joghurtot csorgatott a puncimra és elkezdte lenyalogatni. Zoli is becsatlakozott. Hol csókolóztak, hogy felváltva a puncimat nyalogatták egészen addig, amíg először kettő, majd három, majd négy, majd mind az öt ujjam el nem tűnt a forró alagútban. Egyre beljebb csúszott a kezem. Mikor kihúztam, megfogtam a hatalmas péniszt, barátnőm szájához emeltem. Megsimogattam vele, ő meg nyalogatni kezdte. Amikor már finom síkosnak tűnt, puncim bejáratát kezdtem izgatni vele. Egyre beljebb és beljebb, szinte tövig dugtam a hatalmas szerszámot. Zoli a kanapén hátradőlve, álló férfiassággal figyelte, mit csinálok. Odaintette barátnőmet és fejét finoman a farkához vezette. A lány szopogatni kezdte. Hogy jobban lássam őket, felguggoltam az asztalon, a péniszt leállítottam az asztalra és beleültem. Föl -le, ki-be csúszkáltam rajta.

Barátnőm közben felkapta az ágyról a felcsatolható műpéniszt. Tudtam mit akar. Leszálltam az asztalról és a kedvéért felvettem a műfarkat. Zoli viccből odatérdelt hozzám és bekapta a farkamat, de aztán visszaült a kanapéra és azt nézte, ahogyan barátnőmet dugom hátulról. Nem bírta sokáig nézni, hamarosan felváltott engem.

Átmentünk az ágyra. A hátunkra feküdtünk Zolival, a lány pedig felváltva ült a farkunkra. Aztán fogtam a csajszit és hanyattvágtam. Úgy megdugtam, hogy üvöltve elélvezett. Lecsatoltam a műpéniszt, visszafeküdtem a lányra. Egyszer csak azt éreztem, hátulról belém hatolnak. Egész testem remegni kezdett a gyönyörtől. De Zoli nemsokára kikapta a farkát és az alattam fekvő barátnőmbe csusszantotta keménységét. De aztán újra megkaptam. Felváltva, egy kicsit ide, egy kicsit oda úgy vett kezelésbe minket. Úgy éreztem, nem bírom már tovább, ezért előremásztam és barátnőm szájához érintettem a selymes, meleg, duzzadt szeméremajkaimat. Majdnem elájultam, amikor nyelvével hozzám ért. Hallottam a hátam mögött, ahogy Zoli elélvez, egyszerre velem.

Egy jó ideig, összebújva feküdtünk az ágyon. Később Zoli az ágyba hozta a tálakat. Mindent megettünk.

Másnap Zolinak korán reggel valamiért haza kellett utaznia. Nagyon bántam, hogy nem próbálhattam ki a szexhitnát, régóta vágytam rá, de ami késik, nem múlik - gondoltam. Aztán azon merengtem, hogy milyen csodás napot töltöttünk el együtt. A fiú végül megállt a házunk előtt, még segített felvinni a csomagjainkat, aztán elköszönt. Reméltük, hamarosan újra látjuk még!

 

Címkék: Szexmese
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/23279/pics/lead_800x600.jpg
Szexmese
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?