Beteljesült álom

Vadorzó

András a feleségét várta kedvenc kávézójukban. Már régóta szeretett volna beszélni vele. Azt tervezte, most végre el fogja árulni, mit nem mer már évek óta kérni tőle. Róza belibbent a parányi, hangulatos helyiségbe. Hosszú, hullámos tincsei kacéran rugóztak, ahogy lépdelt. Isteni illata volt parfümének. Andrásban mindig vágyat ébresztett. Leült a férfi mellé, megcsókolta és kezét a férfi combjára csúsztatta, majd rendelt egy presszót.

„Mi lenne, ha idén egy kicsit forróbbá tennénk a szilvesztert?” – kérdezte András. Róza kíváncsian nézett rá. „Szeretném, ha idén nem mennénk sehova bulizni és édes kettesben maradnánk.” – mondta a férfi. „És mitől lesz forró az éjszaka? Jól befűtünk?” – kérdezte Róza. „Ne viccelj!” – nevetett András. Ekkor András nagy levegőt vett és végre elkezdte mondani: „Szeretném, ha mindketten szépen felöltöznénk, vagyis te inkább vegyél fel valami nagyon dögöset. Szeretném, ha pezsgőznénk és közben én betennék egy pornófilmet, amit előtte közösen kiválasztunk. Mindig arra vágytam, hogy elkezdjük együtt nézni egy ilyen filmet és amikor kedvünk van...”. „Remek ötlet!” – kiáltott fel izgatottan Róza. András ragyogott és azt gondolta, bárcsak már korábban lett volna ilyen bátor.

Miután a kávézóból hazamentek, egyből elkezdték a neten válogatni a filmeket. Már az úton hazafelé megbeszélték, ki mire vágyik, mit szeretne nézni. Nagyon nem esett távol a két elképzelés.

Elérkezett a szilveszter este. A közös fürdő után – ahol alaposan megmosták egymás testét – felöltöztek. András ingbe, trendi öltönybe bújt, Róza pedig felvette a legtesthezállóbb és legkivágottabb miniruháját, majd alá egy leheletnyi tangát és egy combfixet húzott. Így találkoztak a nappaliban. András pezsgőt bontott, koccintottak. Leültek a kanapéra, csipegettek néhány falatot a dohányzóasztalról és ittak tovább. „Kezdjük el nézni!” – szólt a Róza. Andrásnak nem kellett kétszer mondani.

A film úgy indult, hogy egy szexi masszőrnő érkezett egy hölgyhöz egy gyönyörű házba. Rövid beszélgetés kezdődött, majd a következő képen azt lehetett látni, ahogy a gyönyörű hölgy a masszőrnő előtt levetkőzik teljesen meztelenre és felfekszik a masszázságyra. A masszőrnő apró, fehér köpenykében van és ahogy a nő hátát kissé lehajolva masszírozza, előbukkannak hatalmas mellei. Az ágyon fekvő nő halkan fel-felnyög. A masszőr kisasszony ekkor a popsikát kezdi el masszírozgatni, majd szép lassan a lábak közé csusszan a keze. Ekkor a nő megfordul és azt kéri, elől is dolgozzon rajta a masszőz, ha már ilyen sokat fizetett érte. A masszőrlány ekkor ledobja a köpenyét és egy szál bugyiban először a másik nő melleit, majd a punciját simogatja. András ennél a jelenetnél lehúzza a sliccét. Előveszi meredező farkát. Róza a szájával kényeztetni kezdi, így nézik tovább a filmet.

Közben valahogy a két nő egy hatalmas franciaágyba került. Egymással szemben térdeltek és a házigazda, a kis kurva masszőrlány mellbimbóit szopogatta. András kibújt a nadrágjából és lehúzta felesége bugyiját. A kanapé mögé kerültek, hogy jól lássák a filmet. Róza felhúzta egészen a derekáig a miniszoknyáját, rákönyökölt az ülőalkalmatosság háttámlájára. Férje Róza csípőjébe kapaszkodott és apránként behatolt a nedves nyílásba. Nézték, ahogy a filmben a két nő franciázik. Ekkor mutatta a kamera, hogy egy férfi lesi őket az ajtónyílásból. Kigombolja a sliccét és merev farkát ütemesen húzogatni kezdi. Kisvártatva ezt észreveszi a ház asszonya és magukhoz inti a férfit. A férfi először leül egy fotelbe és tovább figyeli a nők játszadozását, farkával tovább szorgoskodik és utasításokat ad a hölgyeknek, mit csináljanak egymással. András nehezen bírja már tovább. Farka ki-be jár a csodás punciban. Amikor az a jelenet következik, hogy a masszőrnő a hátán fekszik, maszturbál, ezalatt az arcán ül a ház úrnője és éppen mindketten nagyot élveznek, akkor Róza is hatalmasat élvez. Eközben a filmben a férfi végre odamegy a hölgyekhez, megdolgoztatja a hölgyek száját, aztán a szép kis pofijukra, nyelvükre spriccel. A nők csókolózni kezdenek. Itt tört át a gát Andrásnál is.

Így élvezték egymást egész éjszaka.

Címkék: Szexmese
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/23511/pics/lead_800x600.jpg
Szexmese
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?