Végigfotóztam mindent

Vadorzó

Szabadúszó fotós vagyok. Egy volt kolléganőm keresett meg egy első hallásra furcsa kéréssel. Egy barátja szeretné, ha egy profi fotós végig fényképezné, ahogy a csajával szeretkezik. Kicsit meghökkentem, erre nem számítottam, kapásból nemet mondtam. Azonban nem hagyott nyugodni a dolog. Sőt izgatni kezdett! Végül is mi lehet? Ez is csak egy munka. Másnap felhívtam a ex kolleganőt, azzal, hogy meggondoltam magam és mégis vállalom a fotózást. Nagyon örült.

Egy óra múlva csörgött a mobilom. Egy kellemes férfihang búgott a telefonba. "Tivadar vagyok. Klári adta meg a telefonszámodat. Nálam kéne fotóznod, tudod mit." Tudtam. Megbeszéltünk egy randit a fotózás előtt, hogy tisztázzuk a részleteket. Egy kávézóban találkoztunk. A férfi nagyon jólszituált volt. Kisportolt teste, markáns arca egyből megfogott. Kellemes parfümillat lengte körül diszkréten. Leültünk és egyből a lényegre tért. "Egy csodás estét kell majd dokumentálnod. Szeretném megörökíttetni, ahogy készülődök a randira, ahogy megérkezik a hölgy és így tovább. Szeretnék művészi, sejtelmes és nagyon nyers, pornográf fotókat is. Közelieket is. A barátnőmnek szeretnék ajándékba adni egy gyönyörű albumot emlékbe rólunk. Este 6-ra gyere, de nem tudom, mikor fogunk végezni. Gondolkozz, mennyit kérsz érte!" - mondta. A kávémba kortyoltam végre, észre sem vettem, mikor tették le elém. Feltettem még néhány kérdést a világítással, eszközökkel kapcsolatban, majd elköszöntünk egymástól. "Ó, ezt majdnem elfelejtettem. A címem. Akkor pénteken este várlak" - mondta mosolyogva. Az árban a beszélgetés után nem sokkal megegyeztünk.

Pénteken lámpákkal, anyagokkal, szexuális segédeszközökkel felpakolva érkeztem meg a megadott címre, egy csodásan felújított, régi villához. A kapun csak egy csengő volt. Tivadar ajtót nyitott. "Már nagyon vártalak. Pakolj le és kezdjük is!" - mondta, miközben pezsgőt öntött egy pohárba és átnyújtotta nekem. Szükségem is volt rá, az egészet egyszerre felhörpintettem.

A fürdőszobában kezdtünk. Tivadar levetkőzött és zuhanyozni kezdett. Sportos testén végiggurultak a vízcseppek. Elkezdtem kattintgatni. Fotóztam, ahogy mossa magát, közelről habos férfiasságát, izmos fenekét. Fotóztam ahogyan törölközik felöltözik. Közben kortyolgattam a pezsgőt.

Végre megérkezett a hölgy is. Hihetetlen, de pont olyan volt, ahogy elképzeltem. Nem volt se magas, se alacsony, nem volt túl fiatal, de mondjuk nagyon idős sem. Nem volt se vékony, se testes sem. Gyönyörű volt. A kisugárzása pedig szinte példátlan. Belibbent az ajtón egy testhezálló piros ruhában, magas sarkúban. Mosolyogott, bemutatkoztunk. A férfi hozzálépett, megcsókolta, majd a konyhába lépve, megkínálta egy itallal. A nő megitta. A férfi közben felhúzta a szoknyáját, lehúzta a bugyiját és a lábai közé térdelt. A gép végig a kezemben volt. Egyszer csak a férfi felállt, felkapta a nőt és felültette a konyhapultra. Láttam ahogy domborodik a nadrágja. Mintha ott sem lennék. Bár az is lehet, pont ez izgatta fel még jobban. Lehúzta zipzárját és eltűnt a nő forró bejáratában. Nem mondom, hogy nem kezdett felizgatni a látvány, de inkább a munkára koncentráltam.

A nő közben lehuppant a konyhapultról és bementek a nappaliba. A férfi levetkőzött és végigfeküdt a kanapén. Csodás díszletként a kandallóban ropogott a tűz. A szép nő szájában eltűnt a kemény szerszám. Rengeteg közelit készítettem. Nem mertem közbeszólni - pedig beállítottam volna őket máshogy is - hagytam, hogy mindent úgy tegyenek, ahogy nekik jólesik. Tivadar arcán láttam, hogy nem kell neki sok, hogy elélvezzen. A nő hihetetlen ügyességgel kényeztette. Felért egy gyorstalpalóval. Már én is szopogattam volna Tivadar meredező farkát. A férfi finoman jelezte, hogy álljanak le. Felállt a kanapéról, megfogta barátnője kezét, besétáltak a nappaliba, én utánuk. A hatalmas ágyon a nőt hanyatt döntötte, széttárta lábait. Tivadar a nő lába közé mutatott. Fotóztam. Fotóztam Tivadar isteni farkát és azt ahogyan eltűnik a lábak között, ki- és behatol, aztán az arcát, ahogy elélvez, majd a hölgy punciját, ahogyan csordogál belőle a mennyei manna. Kedvem támadt a nyelvemmel megcirógatni, de visszafogtam magam és követtem őket a wc-re, megörökítettem még azt is, ahogyan pisilnek.

Folyt. köv.

 

 

Címkék: Szexmese
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/24613/pics/lead_800x600.jpg
Szexmese
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?