Végigfotóztam mindent 2.

Vadorzó

Amennyiben nem olvasta volna az első részt, azt itt találja.

A zuhanyozás következett. Tivadar megnyitotta a vizet és egymás után a hatalmas zuhanyfej alá álltak, mintha egy esőerdőben járnának. Ebben az érzetben a környezet is sokat segített, mert a meleg fényű fürdőszoba tele volt buja növényekkel. Hosszan csókolózni kezdtek. Gyönyörűek voltak. Aztán lassan elkezdték mosni egymás testét, egy apró zugot sem hagytak ki. A férfi keze végül elidőzött barátnője dús keblén és ahogy a hab végül teljesen eltűnt róla, először csókolgatni kezdte a gömbölyű idomot, majd beszippantotta a meredező mellbimbóját. Az optikán keresztül néztem a nő arcának minden rezdülését. Csodás, igazán bensőséges fényképek készültek. Tivadar végül úgy döntött, nem siet sehová, ezért elzárta a csapot. Puha köntösbe bújtak.

Hiába "csak" munka, bennem viharosan kavarogtak az érzések. Hol arra gondoltam, hogy azonnal ledobom a ruhám és csatlakozom hozzájuk, hol pedig arra, hogy alig várom már, hogy hazaérjek és elkapjam a pasimat, már a bejárati ajtó küszöbén.

A pár leült a kanapéra és apró falatkákat eszegettek a márkás pezsgő mellé. Láttam magam előtt egy képet, ezért egy vibrátort adtam Tivadar kezébe. Nem kellett mondanom semmit. A nő picit hanyatt dőlt, egyik lábát felhúzta, a másikat továbbra is a szőnyegen tartotta. Tivadar finoman a nő szájába csúsztatta a hímvessző formájú vibrátort. Amikor már jó nedves lett a szopogatástól, kéjes arccal, szép lassan, óvatosan feldugta a punciba. Eszembe jutott, hogy szeretne nyers, pornográf fotókat is. A kellékek közül kihalásztam egy dildót meg a síkosítót és ezeket is Tivadar kezébe adtam. Barátnője ezt meglátva, teljesen a hátára feküdt a hatalmas kanapén és felhúzta a másik lábát is. A férfi elkezdte izgatni a popsi bejáratát, amely mint egy falánk kis kapu egyre mélyebbre nyelte be az eszközt. A nő puncijában a vibrátorral és popsijában a dildóval egyre hangosabban nyögdécselt, évezte a megszokott, de nem mindennapi játékot. Mindent megörökítettem közelről, távolról. A páros valahol teljesen máshol járt. Teljesen kizárták a külvilágot, felszabadították magukat minden gátlás alól.

A nő a vibrátorral, a férfi a dildóval játszott. A nő közben meg-megállt, nem akart még elélvezni. Tivadar észrevette ezt és szólt, hogy engedje el magát. A nő viszont a férfit akarta magában érezni. Kihúzta a vibrátort és a férfi a helyére csusszant. Ilyet még nem láttam, a nő legalább négyszer élvezett el egymás után. Remegett a kezemben a kamera úgy lőttem rájuk a képeket. Úristen, ez a gyönyör maga, gondoltam. Tivadar is nézte közben barátnője arcát. Olykor teljesen homályos tekintete egy gyönyörű vadállatra emlékeztetett.

A nő popsijából közben kicsúszott a dildó. Ezt akkor pillantottam meg, amikor Tivadar megfordította barátnőjét. Láttam rajta, hogy egy másodperc töredékéig vacilál, melyik lyukacskába tegye termetes farkát. Gyorsan kellett döntenie, mert ahogy behatolt, felüvöltött...

Összeölelkezve nyúltak el a kanapén. Tivadar intett, hogy most már menjek el.

Összepakoltam, és hallottam, ahogy a bejárati ajtó hangosan csapódik mögöttem. Hívtam a páromat, hogy megyek haza. Az ajtóban elkaptam. Akkorát élveztem, mint még soha addig.

Másnap reggel letöltöttem a képeket, kiválogattam a használhatóakat és retusálgattam rajtuk ezt azt. Délután találkoztam Tivadarral, aki hozta a megbeszélt pénzt. Egy pandrive-on vittem a képeket. A laptopomon végignézte őket. Meglehetősen elégedett volt.

Sokszor eszembe jut ez a különös munka és az a szenvedély ahogy a barátnőjével szerették egymást.

Címkék: Szexmese
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/24994/pics/lead_800x600.jpg
Szexmese
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?