Szexszínház

Vadorzó

Valahol Európában csatangoltunk a párommal, amikor figyelmesek lettünk egy színházra. Délelőtt volt, ezért nem tudtunk bekukkantani. Kíváncsiságom nem hagyott nyugodni, ezért a legközelebbi kávézóban rákerestem a színház nevére az interneten. Kiderült - amit persze már kívülről is sejteni lehetett -, hogy ez egy szexszínház. Nem sztriptíz bár, nem kupleráj vagy peep show, hanem egy olyan színház mint bármelyik, csak itt szexelnek a színpadon. Az aznapi előadás címe "Bordélyházi titkok". Ezt nézzük meg! Nagyon kíváncsi vagyok! - mondtam a páromnak. Szerencsére ő is kíváncsi természet, ezért meg is vettük a neten a két jegyet.

Este izgatottan léptünk az előtérbe. Egy csinos fekete hajú hosztesz átlátszó, ám mégis ízléses ruhácskában a helyünkre kísért. A nézőtéren nem a megszokott széksorok voltak, hanem pici asztalkák székekkel körberakva. Ahogy leültünk és körbenéztem, láttam, hogy elfüggönyözhető páholyok is vannak. Aztán a közönséget kezdtem fürkészni. 18 év felett minden korosztály képviseltette magát. Néhány pár, kisebb nagyobb férficsoportok egy-két hölggyel megtűzdelve ültek az asztalkáknál. A páholyokban inkább párok ültek, de nem volt ritka az egy úr, több hölgy felállás sem. Az egyik páholyban eldőlve egy idősebb hölgy trónolt, mellette két fiatal férfi ült. Egy aligruhás pincérnő állt meg az asztalunknál és felvette a rendelést. Egyszer élünk, rendeltünk egy üveg pezsgőt.

Egyszer csak a nézőtéren kialudtak a fények, felgördült a súlyos bordó bársonyfüggöny és elkezdődött az előadás. Egy kuplerájbelsőt láttunk bárpulttal, kanapékkal. A pult mögött egy fiatal lány törölgette a poharakat. A testes madame egy sarokban szunyókált, a lányok pedig arról csacsogtak, ki hogyan és mivel elégíti ki magát. Az egyik hölgy felhúzta a szoknyáját, széttárta a lábát és pont szemben a közönséggel elkezdte izgatni magát. Erre a többi lány is meg akarta mutatni, ki hogyan csinálja. Egy szőke lány egy vaskos, fekete vibrátort dugott fel magának. Egy vörös, formás fenekű a popsiját ujjazta. Így nézték egymást - persze mi is őket - és közben volt aki el is élvezett, szemmel láthatóan nem is megjátszva azt. Az egész olyan szépen, és szemmel láthatóan sok pénzből volt megkomponálva, hogy élvezet volt nézni. Szép nők, szép ruhák, drága fehérneműk, nagyon kitalált berendezés.

Megérkezett a színpadra az első kuncsaft, egy idősebb, de csinosabb úr képében. Rajtakapta a lányokat. Szeme elidőzött rajtuk, de a lányok észrevették és gyorsan rendbe szedték magukat. AZ idős úr a lányok közé ült, italt rendelt mindenkinek. Koccintott a kurtizánokkal és azt láttuk, ahogy feláll az egyik lánnyal. A színpad megfordult és egy szobában találtuk magunkat, ahol az ágyé volt a főszerep. Az öregúr lassan levetkőztette a nőt, az ágy szélére ültette. Lehúzta a zippzárját, elővette a farkát és a kurva rábukott. Ott szopta előttünk a pasit. A férfi bíztatta és tanácsokat adott neki közben, majd verni kezdte magának és a lány arcára élvezett. A színpad visszafordult és újra az előteret láttuk. A férfi fizetet a madame-nál és éppen távozott, amikor három fiatal srác érkezett a kupiba. Választottak három lányt és újra a szobát láttuk. Igazi orgiát rendeztek, mindenki volt mindenkivel. Ez a jelenet - a rengeteg variáció miatt - jól elhúzódott és ahogy körbenéztem, egyre többen húzták be a páholyok függönyeit, de volt aki nem volt szégyenlős. Az egyik páholyban csak annyit láttam, hogy a két szexbomba egyszer csak eltűnik egy férfi mellől és a férfi arca kéjes táncot jár. A jelenet úgy záródott, hogy a fiúk, az egyik lány arcára, mellére spricceltek, a másik két lány pedig szétkente a csodás testen a rengeteg nedűt, közben csókolgatták egymás ragacsos mellét.

A színpad újra visszafordult. A színházban aki nem izgult fel és jött lázba az fából volt. A zárójelenet is meglehetősen pikánsra sikerült. Az új kuncsaft kérése az volt, hogy ott az előtérben szeretne magáévá tenni valakit, de úgy, hogy mindenki őt nézze. Megegyezett a madame-mal, odament az egyik lányhoz és simogatni kezdte. Lehúzta a bugyiját, megfordította és kérte, hogy hajoljon le. Behatolt. A dögös kurvák pedig nézték minden mozdulatát és hallgatták, ahogy zihál. Rövidesen a férfi kihúzta a farkát és a hölgy popsijára élvezett.

Megittuk az utolsó korty pezsgőt is és mámorosan hagytuk el a színházat. A következő kapualjig bírtuk.

Címkék: Szexmese
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/25204/pics/lead_800x600.jpg
Szexmese
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?