Szerető kerestetik - A 60-as playboy

Vadorzó

Zsanett miután teljesen leírta a politikus pasit, mint szeretőt, átnézte a listát, és azon gondolkozott, melyik szeretőjelölt legyen a következő. Nem tudott dönteni, de a véletlen segített neki. Ahogy kilépett az utcára, a szomszéd 60-as playboyba botlott. A helyzet adta magát. Ő lett a következő préda. „Feri! Ugye felugrik hozzám délután egy kávéra?” – kacsintott a nő a férfire. Ferit nem kellett kétszer invitálni. „Persze Zsanettka, háromkor csöngetek.” – mondta, majd megvillantotta hófehér mosolyát. Közben nap- vagy szolárium barnított arcán, a kék szeme körül vidáman táncoltak a ráncok.

Feri úriember módjára, pont három órakor csengetett, virággal és bonbonnal a kezében. Zsanett – ahogy a politikust is – a rövidke köntösben fogadta. Feri alig tudta leplezni, hogy köpni, nyelni nem tud. Megőrült Zsanettért, mindig gőzerővel udvarolt neki – jó, mondjuk mindenki másnak is – és azt gondolta magáról, ő a földkerekség legellenállhatatlanabb és legszívdöglesztőbb pasija. Ám erre a fogadtatásra azért mégsem számított. Picit inába szállt a bátorsága. Elkezdett aggódni, hogy mi van akkor, ha nem tud megfelelően teljesíteni. Azt látta lelki szemei előtt, hogy tudna villogni a haverok és az utca embere előtt egy ilyen fiatal bombanővel, mint Zsanett. Nem puskázhatja el.

A nő szépen megköszönte és elvette tőle az ajándékokat. Bementek a konyhába. Zsanett kinyitotta a bonbont, és a szájába tett egyet. „Így akarom magát is elmajszolni Feri.” – mondta, majd megfordul és feltette a kávét. A férfi erre még jobban pánikolni kezdett, pedig elképesztően kívánta a nőt. Ahogy a kávé elkészült, a nappaliba mentek. Feri leült a kanapéra, Zsanett pedig háttal állva Ferinek, mélyen lehajolva tette le a dohányzóasztalkára a kávét. A férfi nem bírt ellenállni, megfogta a nő combjait, közelebb húzta magához és nyelvével egyből a lényegre tért. Zsanett az asztalon támaszkodott és apró nyögésekkel adta Feri tudtára, hogy kifejezetten élvezi, amit csinál. Feri meglehetősen rutinos nyelve nem fukarkodott a jóval, mindenfelé elkalandozott, amerre csak kéjes izgalmakat adhat egy nőnek. Zsanett hosszasan hagyta Ferit örömet szerezni, majd megfordult és ledobta a köntösét. Ferit elbűvölte a látvány. Ő is kibújt az ingéből. Zsanett meglepődött, milyen jól néz ki a pasi, ennyi idősen is – annak ellenére, hogy tudta, Frei minden nap az edzőteremben mozog. Segített neki megszabadulni a nadrágtól is. A gomb után a zippzár következett. Finom, selymes keze eltűnt a férfi alsónadrágjában és megmarkolta vágyának tárgyát. Merev volt. A nő keze szorgosan dolgozott. Majd az alsónadrág is lekerült a playboyról. Zsanett nem volt hálátlan. Ő is megmutatta, mit tud, hogy mire képes egy tapasztalt, tüzes, érett nő. Feri hátradőlve élvezkedett, nézte, hogy mozog a nő feje, szemük sokszor összetalálkozott. Zsanett éppen az egyik golyóját tűntette el a szájában, kezével a férfiasságát markolta, amikor úgy érezte, nem bírja tovább. Azonban egy playboy nem bőghet le. Leállította Zsanettet, jelezte neki, hogy várjon egy pillanatot és helyezkedjen bele az ő tökéletességébe. A nő fölé áll és térdét behajlítva közeledett felé lefelé. A kemény szerszám, ahogy megérezte a punci nedves, forró ölelését, összeomlott. Zsanett még tudott rajta mozogni néhány ütemet, de utána végleg használhatatlanná vált. Szerencsére ez a pár mozdulat Zsanettnek elégnek bizonyult, így hősünk nem maradt annyira szégyenben. Zsanett bevetett mindent, de nem sikerült újra visszacsalogatni az erektől duzzadó férfiasságot. Feri szerszáma lomhán lógott, csak néha tűnt úgy, hogy hátha történni fog valami.

Ha valamit a politikusoknál is jobban gyűlöl Zsanett, az az, ha nem elégül ki a férfi. Olyankor úgy érzi, vagy kívánják eléggé, vagy ő nem találja el, mi kell a férfinak. Bár a másodikhoz olykor idő kell, de az első légyottok izgalma, a legtöbb férfinál eredményhez vezet.

Míg Zsanett félig csalódottan hevert a kanapén, Feri közben rendbe hozta magát a fürdőszobában. Újra felöltötte hófehér mosolyát és arról bíztatta Zsanettet, legközelebb sikerülni fog neki is és nem Zsanett tehet róla…

Ahogy zárult az ajtó, Zsanett a noteszhez ment. Feri nevéhez – a merevedési hullámvasút miatt – ezt, nem túl hízelgő, de nem is a végletekig elutasító megjegyzést írta: „ha ló nincs, jó a szamár is”.

 

https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/25600/pics/lead_800x600.jpg
Szerető kerestetik
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?