Szerető kerestetik – Az autószerelő

Vadorzó

Zsanett éppen úton volt valahova, amikor az autója elkezdett füstölni. Azonnal félreállt, és az első ijedség után, kaján mosollyal az arcán kereste ki az autószerelő számát. „Szia Laci! Van egy kis probléma a kocsival. Tudnál segíteni?” – búgta a telefonba. Zsanett elmondta mi történt. Mivel az autó csak pár sarokra robban le a műhelytől, azt beszélték meg a szerelővel, hogy nagyon lassan elgurul hozzá.

Zsanett mielőtt benyitott a kis fogadóhelységbe, lecsapta a napellenzőt és a kis tükörben megvizsgálta, rendben van-e a sminkje. Laci már nagyon várta, persze nemcsak az új megbízás miatt. A szerelő, csillagszemével és izmos testére feszülő pólójában annyira ellenállhatatlan volt, hogy a nő úgy döntött, kivételt tesz. Lacit nem a lakásán csábítja el, mint a többieket, hanem már ott a műhelyben.

Miközben a nő átadta a slusszkulcsot és a forgalmit, azon szentségelt magában, hogy miért nem szoknyát vett fel reggel. Még szerencse, hogy egy alig takaró pici topot húzott felülre. Lacinak meg is akadt a szeme rajta és kacsintva megjegyezte, milyen csinos a kis felső. Zsanett kihúzta magát, nagy mellei szinte érintették a szerelőt, mellbimbói majd átszúrták a vékony ruhadarabot. „Alatta is nagyon csinos vagyok. Megnézed?” – kérdezte Zsanett és felhúzta a topot. Laci nyála kicsordult volna, ha nem figyel nagyon magára. Olajos kezével alányúlt a dús kebleknek és óvatosan markolászni, simogatni kezdte őket. A nő átvette egyik mellét, szopogatni, ujjaival izgatni kezdte mellbimbóját. Laci ettől nagyon beindult. Visszakérte magának a cicit és cirógatni kezdte a nyelvével a meredező bimbót.

Ekkor benyitott egy másik szerelő. Kapásból felmérte a helyzetet, ezért azt mondta Lacinak, hogy csak azért jött, hogy szóljon, mindenki elmegy ebédelni . A mondat végén kacsintott egyet és becsukta maga után az ajtót.

A párocskát egyáltalán nem zavarta meg ez a kis jelenet, ott folytatták, ahol abbahagyták. Laci kigombolta a nő farmerjét és benyúlt a bugyijába. Nagyon könnyen csusszant be az ujja a forróságba. Zsanett sem tétlenkedett, ő is kigombolta a szerelő nadrágját és elővette meredező férfiasságát. Letérdelt. „Milyen görbe. Imádom! Máris a kedvencem!” – mondta és nagy rutinnal, szinte teljesen eltüntette szájában a kanyarodó szerszámot. Laci majdnem elsült a szájában. A nő ezt észrevette és abbahagyta a nyalókázást. Levette a farmerját. Így tett Laci is, aki aztán a váróban lévő kis kanapéra ült. Zsanett Lacival a lábai között, terpeszben felállt a kanapéra. A szerelő nyelve végigszaladt a farkaséhes punci minden szegletén, aztán kicsit elidőzött a csikló körül. Zsanett nem várhatott tovább, térdeit behajlítva elkezdett lefelé ereszkedni a kőkeménység felé. Óvatosan, lassan, a legmélyebbre megérkezett, majd mozogni kezdett. Ki-be csusszant a férfi szerszáma. Olykor csak a makkon mozgott, nem engedte magába az imádni való görbét. A görbeség azonban hamar megtette hatását, Zsanett a férfi arcát nézve, remegve elévezett. Laci jelezte, hogy álljon fel, hajoljon le és támaszkodjon a kanapéra. Laci mögé áll és behatolt. A szerelő egyre hangosabb lett. Kihúzta, kezébe vette, egyet-kettőt húzott rajta és kilövellt belőle az isteni nedű. Zsanett hátán, de főként popsiján csordogált a fehérség, Laci szétkente rajta. Felöltöztek.

Észre sem vették, mennyire elillant az idő. Zsanettnek rohannia kellett. Úti célja felé, a buszon, aléltan ábrándozott Laciról és azon csodálkozott, milyen érdekes, hogy most egyáltalán nem zavarta a sok meztelen nős plakát. „Ebből még lehet is valami.” – gondolta.

Persze a történetnek itt koránt sincs még vége.

Folyt. köv.

 

 

https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/25791/pics/lead_800x600.jpg
Szerető kerestetik
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?