Szerető kerestetik – Az apuka az iskolából

Vadorzó

Zsanett szépen haladt a szeretők próbálgatásával, de még nem sikerült megtalálnia az igazit. A politikus leszerepelt, a 60-as playboyt csak végszükség esetén venné elő, az autószerelő kifejezetten izgalmas kaland volt, de valami hiányzott belőle. Ennek ellenére úgy döntött, őt még kipróbálja egyszer-kétszer. Azonban most újra férfira fájt a foga.

Könnyen cserkészte be az elvált apukát. A gyerekek egy osztályba jártak, így gyakran találkoztak az iskolában. Ervin egyszerűen szívdöglesztő volt. Ő sem akart még megállapodni újra, csakúgy, mint Zsanett. A nő, ahogy meglátta, egyből elkapta és bedobta a „gyere fel egy kávéra” dumát. Az áldozat gondolkodás nélkül ugrott a csalira.

Másnap Zsanett a szokásos, kitervelt fürdőköpenyben nyitott ajtót. Ervin, ahogy meglátta, átkarolta a derekát és megcsókolta. Először csak finoman érintette száját a nő szájához, majd beszippantotta alsó ajkát, aztán nyelvével úgy csókolt, hogy Zsanett körül megszűnt a külvilág és úgy érezte, felolvad a mindenségben. Megőrült az ilyen csókokért, szomjazott rájuk, mert sajnos nagyon kevés művelőjük van. Teste remegni kezdett, minden porcikája kívánni kezdte a férfit. Ervin észrevette ezt és úgy döntött tovább húzza a nőt. Kávét kért. Ahogy Zsanett a kávét készítette, Ervin simogatni, puszilgatni kezdte Zsanett vékony bokáját, formás vádliját, térdhajlatát és hosszú combjait. Direkt nem ment feljebb. Zsanett belement a játékba. Bevitték a kávét a nappaliba és mintha, nem otthon, hanem emberek között, egy kávézóban lennének, elkortyolgatták.

Meleg volt a lakásban. Zsanett ezért a teraszajtóhoz ment, kinyitotta és egy lépést tett kifelé, hogy beszippantsa a friss levegőt. Ervin ekkor mögé ért és mosolyogva kiterelgette a teraszra. A terasz az utcára nézett, az arra haladók közül bárki láthatta őket. Ervin teljesen levetkőzött. Ezt látván, Zsanett ledobta a köntösét. A férfi újra megcsókolta.

Zsanett egyszer csak megfordult és a korlátra támaszkodott. A férfi a nő formás popsija mögé került, átölelte és együtt nézték a járókelőket. A nő érezte, ahogyan Ervin férfiassága utat tör magának és egyre beljebb halad, amíg már nem tud tovább. Egy fiatal pár állt meg az utca túloldalán és nézték, ahogy Zsanett mellei ütemesen mozognak. A szerelmeskedők észrevették őket, de nem zavartatták magukat. Zsanett hangosan elélvezett, de nem volt neki még elég. A férfit a teraszon álló kényelmes székre ültette és beleült a merev szerszámba. Remegve élvezett el többször is. Ervin azonban nem ment el. Zsanett majdnem felrobbant. Nem értette, mi a baj. Ilyennel még nem találkozott. A férfi hiába hitegette, hogy nagyon jó neki Zsanettel, a nő akkor is bosszús maradt. A férfi felöltözött, adott egy búcsúcsókot és megígérte, legközelebb befejezik.

Zsanett újra a notesze felett ült. Vacilált. A pipa mögé végül ezt írta: „istenien csókol, nem gátlásos, ezért kap még egy esélyt”.

https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/25939/pics/lead_800x600.jpg
Szerető kerestetik
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?