Szerető kerestetik – A benzinkutas srác

Vadorzó

Zsanett már kipróbált négy szeretőt – a politikust, a 60-as playboyt, az autószerelőt és az apukát a suliból – de egyiknél sem érezte úgy, hogy ő az igazi. Noha úgy döntött, hogy az autószerelőnek és az apukának ad még esélyt, most nem őket vette elő, hanem inkább elment tankolni.

A fiatal benzinkutas srác már messziről kiszúrta Zsanett autóját és egyből ott termett. „Jól áll a kezedben” – hajolt be az ablakon, amint Zsanett behúzta a kéziféket. „Van más is, ami jól állna a kezemben.” – ütötte le a magas labdát a lány, a fiú meg bájosan elpirult. Zsanettnek bejött t a srác. Gyorsan jött is a szokásos, „ugorj fel egy kávéra” szöveg. A fiú – kiről közben kiderült, Somának hívják – nem sokat gondolkodott, még aznapra megbeszélték a randit.

A nő izgatottan várta a srácot. Nem változtatott a bevált forgatókönyvön, ezért Somát is csak egy szál köntösben várta. Soma egy üveg behűtött pezsgőt húzott elő a háta mögül. „Nekünk hoztam. A kávé helyett.” – mosolygott a nagy szemeivel. Zsanett egyből a nappaliba kísérte, és amíg a poharakért ment, addig a fiú kibontotta a pezsgőt. Mélyen egymás szemébe nézve koccintottak és mindketten felhörpintették a pohár teljes tartalmát.

„Szépek a melleid” – tért a lényegre Soma. Zsanett széthúzta a köntösét. Soma már most alig fért a nadrágjába. Zsanett simogatni kezdte a melleit. „Vetkőzz le”! – szólította fel a fiút. A fiúnak nem kellett kétszer mondani. Ott állt anyaszült meztelenül, ágaskodó szerszámmal. Gyönyörűen kidolgozott teste láttán a nő szíve egyre hevesebben vert. Soma leült a nővel szemben és húzogatni kezdte azt, amit szinte már Zsanett nedves lukacskáiban érzett. „Mutasd meg, hogy áll a kezedben!” – kérte a srác Zsanettet, utalva korábbi beszélgetésükre. Zsanett ujjai ráfonódtak a fiú lüktető farkára. „Az arcodra akarok élvezni!” – nyögte a fiú. A nő szájában, újra meg újra, tövig eltűnt Soma szerszáma. Soma egyszer csak átvette az irányítást. A nő szájába, nyelvére, szemébe, arcára spriccelte a fehér nedűt.

Soma újra töltötte a poharakat. A gyöngyöző pezsgő gyorsan gurult le a torkukon. Zsanettnek más is vegyült bele. Szerette ezt az ízt. Közben Soma ismét tettre készen állt. Bementek a hálószobába. Zsanett hanyatt feküdt, a fiú pedig tetőtől talpig végigcsókolta, elidőzve combjai közt, majd melleinél. Nyakát finoman harapdálta, végül megcsókolta és beléhatolt. Zsanett hangjával jelezte, mennyire élvezi ezt. „Gyönyörű vagy, csodás tested van!” – súgta szeretkezés közben a fiú Zsanett fülébe. Zsanett a gyönyörtől remegve, hangosan elélvezett. Egymáshoz bújva, csendben pihentek pár percig, majd kimentek a fürdőszobába. Beálltak a tus alá. Egymás testét mosták. Zsanett nem tudott betelni a fiúval, kemény fenekétől egyszerűen megőrült. Nem bírta ki, hogy ne mossa meg alaposan. Soma férfiassága erre újra merev lett. A nő mohón térdelt le elé. A tükörben nézték egymást. „A puncidba szeretném.” – mondta a fiú. A nő újra elélvezett, a srác pedig, mint egy vadállat, üvöltve ment utána.

Sajnos menniük kellett, pedig folytatták volna másnap reggelig. Mielőtt Soma távozott, hosszasan csókolták egymást. Zsanett gyorsan a noteszához szaladt és hatalmas pipát biggyesztett a „benzinkutas srác” mellé, majd ezt írta: imádom, akarom!

Folyt. köv.

https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/26085/pics/lead_800x600.jpg
Szerető kerestetik
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?