Szerető kerestetik – A tehetős vállalkozó

Vadorzó

Zsanettet annak ellenére, hogy úgy érezte, megtalálta a tökéletes szeretőt, kíváncsisága nem hagyta nyugodni. Felütötte noteszát, ahol még két jelölt neve szerepelt. Morfondírozott egy kicsit, majd a tehetős vállalkozót választotta. Mi tagadás, a férfinek volt mit a tejbe aprítania, de nem ez fogta meg Zsanettet. Mindig is nagyon vonzották a mackó típusú férfiak. Kíváncsi volt, hogy az ágyban is olyan sikeres-e, mint az üzleti életben.

Zsanett, ahogy eddig sem, most sem cicózott. Facebookon az alábbi üzenetet hagyta a vállalkozónak: „Szia Hugó! Várlak egy szexi kávéra nálam.”. Hugó nem sokáig váratta Zsanettet a válasszal: „Imádnám, de mi lenne, ha te jönnél hozzám, arra a kávéra? Mondjuk péntek este 8 óra?”. Zsanett igennel válaszolt. És ezután egész héten a péntekre készült.

Megérkezett Hugóhoz, aki vacsorával és egy palack Kopárral várta – ez volt Zsanett kedvenc bora. Egyszer ejtette el ezt Hugónak és a férfi megjegyezte. Ez nagyon imponált a nőnek. Eszegettek, iszogattak, közben a férfi keze Zsanett combját simogatta. Zsanett egy feszülő, mélyen kivágott mini ruhát viselt. Hosszú lábain a combfix, magas sarkúval minden férfit lázba hozott volna. „Desszertnek a melleidet kérem! Mutasd őket!” – mondta Hugó. Zsanett széthúzta dekoltázsát. A formás, telt mellek előbukkantak. Hugó egy jégkockával játszott rajtuk. A nő meleg testétől a jég olvadni kezdett ettől mellbimbója hegyesre keményedett. „Szopogassuk le a cseppeket!” – kérte a férfi. Zsanett megfogta melleit, össze, majd felfelé tolta őket és nyelvével elérte az első cseppet, aztán a férfi nyelve kalandozott a dús kebleken. „Vedd le a bugyid!” – szólt az új utasítás. „Nincs rajtam.” – mondta Zsanett. „Akkor gyere a hálószobámba! Van egy kis meglepetésem ” – mondta a férfi. Zsanett úgy gondolta, bármi is az nem érdekli, a lehető leggyorsabban magában akarja érezni a férfit.

Ahogy az ajtó kinyílt, Zsanett meglátta az ajándékot. A hatalmas ágyon egy dögös, meztelen nő feküdt. Zsanett mindenre számított, de erre nem. „A finomságot csak neked hozattam, de lehet, hogy én is megkóstolom. Vivinek hívják.” – mondta teljesen felajzva Hugó. Zsanettnak döntenie kellett. Vagy belemegy a játékba, vagy faképnél hagyja az élvhajhász vállalkozót. Mivel már annyira felizgatta a férfi, gondolta, ilyen állapotban nem megy haza. Négykézláb felmászott az ágyra Vivihez, aki a hátán feküdt, felhúzott lábakkal és a lábai közé nyalt. „Valóban finom.” – mondta Zsanett és folytatta, amit elkezdett. Hugó közben ugyan ezt tette Zsanettal, aztán hátulról, igencsak vastag farka eltűnt Zsanettben. Zsanett felnyögött. „Elégítsd ki magad!” – szólt Hugó Vivinek. Vivi egy vibrátort vett elő az éjjeliszekrényből. Először melleit kezdte simogatni, de a férfi rászólt, hogy siessen. Ekkor Vivi beleült a vibrátorba és fel le csúszkált rajta, amikor a csúcs közelében járt, kezével folytatta tovább. Zsanett és Hugó nézték, ahogy a húsos kis punci táncol a gyönyörtől. „Most elégítsd ki Zsanettet is”! – parancsolta a férfi. Zsanett a hátára feküdt és most Vivi nyelvecskéje csintalankodott a nyílásban és körülötte. A férfi közben egy süppedős fotelbe huppant és húzogatni kezdte a farkát, miközben a lányokat nézte. Zsanett, ahogy szokott, hangosan elélvezett. „Melyik punciba élvezzek? Vagy inkább telespricceljem a pofikátokat? – kérdezte Hugó a lányokat.

Ebben a pillanatban benyitott a vállalkozó barátja, Dodi. Tetszett neki a helyzet, gyorsan ledobta a ruháit. Vivit már ismerte. Odament hozzá és Vivi kezelésbe vette. Hugó látta, hogy ez már sok Zsanettnek, ezért kézen fogta őt és átvezette egy másik szobába. A férfi az ágyon, vastag szerszámával újra és újra a legmélyebbre hatolt. Zsanett imádta, ha a férfiasság szinte szétfeszíti a punciját. Hosszasan szeretkeztek, Zsanett többször elélvezett. Egyszer csak megjelent Vivi. Hugó letérdeltette a lányokat és az arcukra, szájukba élvezett.

Hármasban aludtak el. Másnap, már otthon, Zsanett egy pipát tett a vállalkozó neve után és ezt írta mellé: „Igazán kiváló szerető, de sajnálom, nem szeretek osztozni.

https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/26255/pics/lead_800x600.jpg
Szerető kerestetik
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?