Szerető kerestetik – Szerelem, szex, kupleráj

Vadorzó

Zsanett az újságírótól érkezett sms-t olvasta: „Jól éreztem magam veled. Imádom a mosolyod!”. Annak ellenére, hogy nem történt köztük semmi, vagy éppen pont azért, a nő egyre jobban kívánta Dénest. Egyre többet gondolt rá, sőt azon kapta magát, hogy szinte mást sem csinál, csak Dénes üzeneteit várja egész nap.

Zsanett meg volt győződve, arról, hogy Dénes is kívánja őt. Elképzelte, hogy a férfi, rá gondolva áll a tükör előtt és maszturbál. Zsanett egyre jobban belemelegedett a fantáziálgatásba. Egy darabig azt látta maga előtt, ahogyan a férfi a kezével dolgozik. Csak bámulta a szexi 50-es pasit, látta, ahogyan egyre jobban torzul el az arca, egyre hangosabb lesz, majd a tükörre spriccel. Ekkor Zsanett egy szál semmiben valahonnan előkerül és négykézláb odamászik a tükörhöz. Nem rest és kinyújtott nyelvével felfogja a meleg fehér folyadékot, majd lenyalja a tükörről. Dénesnek ez annyira tetszett, hogy újra tettre kész lett...

Csengett a telefon. Zsanett izgatottan vette fel. Az ominózus apuka volt az iskolából. „Szia! Egy meglehetősen érdekes kérdésem lenne. Fotózni fogok este egy kuplerájban és szeretném, ha velem jönnél.” – itt szünetet tartott, várta a vonal másik végéről érkező reakciót. Zsanett nem köntörfalazott, gondolkodás nélkül rávágta, hogy „igen”, mert mindig is kíváncsi volt, mi folyik egy ilyen helyen. „Szuper! Akkor este hétre jövök érted és elmesélek mindent.” – mondta az apuka. „Izgatottan várlak.”– felelte a nő.

Ahogy letette a telefont, egy sms érkezett. Dénes kérdezte, nem ér-e rá este. Zsanett majd felrobbant. Miért nem tudott csak pár perccel korábban írni? Rettenetesen hiányzott neki a férfi, de végül úgy döntött, hogy nem mondja le a bordélyházas randit. Egyrészt rettenetesen kíváncsi volt, ám a fő ok az volt, hogy most ő is húzza egy kicsit a pasit.

A kiéhezett nő elkészült a hét órás randira. Úgy gondolta, nem öltözi túl magát, hiszen úgyis kuplerájba mennek. Ervin pontosan érkezett. Az úton elmesélte, hogy egy nyaraláson ismerkedett meg a madame-mal, párszor volt is vendége. Összebarátkoztak, így sikerült őt rávenni, hogy készítsen egy fotósorozatot az ottani életről.  

Evelin már várta őket. Széles mosollyal, jó pár plusz kiló felesleggel és mély dekoltázzsal üdvözölte Ervint és Zsanettet. „Ervin! Ma olyan ritkaságot fotózhatsz, amiről minden fotós csak álmodik.” – mondta Evelin komoly arccal. Ervinnek felcsillant a szeme. Zsanett, Evelint kémlelve azon gondolkodott vajon mi lehet az a kivételes dolog. A madame pezsgőt rendelt. Koccintottak. Evelin nyelve megeredt. Van egy kukkolós szobánk és ma nem akárki fog ott megfordulni. Egy jól ismert politikus. Persze ezek a képek csak úgy jelenhetnek meg, ha a férfit felismerhetetlenné teszi photoshoppal. Ezt Ervin megígérte.

A madame felkísérte őket egy kicsiny szobába, ahol csak egy kanapé, egy pici asztalka állt és az egyik falon pedig egy festmény lógott. Evelin leemelte a festményt a falról. Zsanett eltátotta a száját. Egy ablak volt a kép mögött, az ablak mögött pedig egy mindennel felszerelt kéjlak. „Ti látjátok őket, de ők nem látnak titeket.” – magyarázta Evelin. „Nemsokára jönnek. Küldetek fel nektek pezsgőt.” – tette még hozzá és becsukta maga után az ajtót. Ervin felállította a fotósállványt. Összenéztek Zsanettel. „Izgalmas.” – kacsintott a fotós apuka.

Egyszer csak kinyílt a szomszédban az ajtó. Két lenge öltözetű hölgy lépett be rajta, pezsgővel a kezükben. És ekkor jött a meglepetés. Zsanett első szeretőjelöltje a kiállhatatlan, öntelt, szeretőnek igazán önző és pocsék politikus lépett be. Zsanett nem szólt egy kukkot sem, csak odatapadt az ablak üvegéhez.

A lányok vetkőztetni kezdték egymást. Bejött egy harmadik lány is. Olajat hozott magával, amivel a két lány elkezdte kenegetni egymás testét, jó alaposan, mindenhol. A harmadik lány levetkőztette a nyálcsorgató politikust. Amikor a két lány már nagyon csúszott az olajtól, akkor egymásnak estek. Csókolták, simogatták egymást mindenhol, az egyik eltűntette csuklóig a kezét a másikban. A politikus egy kanapén terpeszkedett és nézte a két lányt és egyfolytában irányított, miközben a harmadik mélyen a torkába engedte őt. Az egyik, hosszú, korom fekete hajú lány elővett egy felcsatolható péniszt és dugni kezdte vele a másik, szőke lányt. Jött az utasítás, hogy két lány álljon egymás mellé négykézláb az ágyon. Ő és a harmadik lány pedig élvezkedni kezdtek hátulról bennük.

A pasi felkapta a mellette fekvő, teli pezsgősüveget és a nőkre öntötte a teljes tartalmát. A pezsgősüveget pedig az előtte négykézláb álló nő popsijába dugta, úgy, hogy ő a punciban volt már. Az üveg kicsusszant és helyére a férfi farka csusszant. A mellette lévő lány is áttért egy bejárattal feljebb. Ervin nem győzte kattogtatni a gépét, Zsanettet pedig annak ellenére felizgatta a látvány, hogy undorodott a politikustól. Egyszer csak hatalmas üvöltés jött a szomszéd szobából. Az öntelt ember elélvezett. Még a falak is beleremegtek. A lányok lemosták a szobában található kádban, felöltöztették és lekísérték a madame-hoz, ahol fizetnie kellett.

Ervin és Zsanett sokáig ültek még a kanapén a látottak hatása alatt. Aztán elköszöntek a madame-tól. A fotós még megígérte neki, hogy átküldi neki a képeket.

Hazaértek. A pasi felkísérte a nőt és az előszobában szerelmeskedni kezdtek. Nem tartott sokáig, de nagyon tüzes együttlét volt.

„Nagyon hiányzol!” – pittyent Dénes sms-e. „Holnap találkozzunk.” – írta vissza ragyogva Zsanett.

Folyt. köv.

 

 

 

 

 

 

 

 

https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/26756/pics/lead_800x600.jpg
Szerető kerestetik
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?