Szerető kerestetik - Megvan a nyertes?

Vadorzó

Zsanett elnyúlt az ágyon. Nagyon fáradt volt, de nem tudott elaludni. Folyton a kuplerájban látottak jutottak eszébe. Milyen jó lenne legközelebb, kukkolás közben szeretkezni a pici, titkos szobában. Kár, hogy a fotós csak a munkájával foglalkozott akkor. Aztán eszébe jutott Dénes az újságíró. Holnap randiznak. Zsanett még semmit sem várt jobban ennél.

Dénes korán reggel csengetett. „Gyere, siess, mert különben elkésünk” – szólt a kapucsengő szürke dobozába a férfi. „De hova megyünk?” – kérdezte kíváncsian Zsanett. „Majd meglátod”.  Zsanett gyorsan felvett még egy könnyű kabátkát – mert reggel még hűvös volt – és lerohant a lépcsőn. A férfi adott neki két puszit – persze Zsanett minimum egy szájra puszit várt volna tőle – majd az udvarias pasi kinyitotta neki a kocsi ajtaját. Elindultak.

Egy közeli kisvárosba értek. Dénes megállt és a csomagtartóból elkezdett kipakolni. „Főzőversenyre jöttünk, te leszel a kis kuktám.” – mondta mosolyogva, főként, amint megpillantotta Zsanett nem titkolt, elképedt arckifejezését. A nő nem tudott a férfira haragudni. Gondolta, ezt a napot csak kibírja valahogy. Győzködte magát, hogy még az is meglehet, hogy nem is lesz olyan rossz.

Csodásan telt a nap. Zsanett sokat segített Dénesnek, rengeteget nevettek, beszélgettek, csakúgy, mint múltkor a pikniken. „Látod, ez is én vagyok. Imádom a főzést és olykor az ilyen megmérettetéseket.” – mondta az újságíró. Zsanett csak megbabonázva nézett a férfire. Ugyan nem ők lettek az elsők, de mindenképpen boldogan tértek haza.

Az autó megállt Zsanett háza előtt. „Nem jössz fel?” – kérdezte Zsanett, bár tartott tőle, a férfi most is nemet fog mondani. Ám a férfi irgalmatlanul kívánta a nőt, nem bírt nemet mondani neki.  „Hát, ha van valami bódító italod. Meglehetősen jólesne. Itt hagyom az autót, majd hazasétálok, úgyis két utcára lakom tőled ” – jött a meglepő választ. A nővel madarat lehetett volna fogatni. „Persze, hogy van! Felfelé sorolom.” Zsanett úgy érezte, semmit sem hagyott ki az otthon fellelhető italok közül. Mire az ajtóhoz értek, kiválasztottak egy könnyű fehér gyöngyözőbort, ami a nő kedvence volt.

Fáradtan lehuppantak a nappaliban a kanapéra és mélyen egymás szemébe nézve koccintottak. Amikor már picit becsiccsentettek, Zsanett nagyon bátor lett és megkérdezte Dénest, nem akar-e lezuhanyozni. Biztosra vette, hogy a férfi elutasítja a felajánlást, de Dénes – még meglepőbb módon – igent mondott. A nő adott neki egy törölközőt és becsukta a fürdőszoba ajtaját. Zsanett vacillált. Vett egy nagy levegőt, felhajtott még egy pohár bort, ledobta a ruháit, benyitott a fürdőszobába és beállt Dénes mellé a zuhanyozóba. A pasiból eltűnt minden ellenkezés, minden gátlás és ahogy a meleg víz ömlött rájuk, megcsókolta Zsanettet. Zsanett úgy érezte, csak ők vannak az egész világon és a csókjuk. Még a vizet sem érezte. Sokáig maradtak így. Aztán Zsanett elkezdte mosni Dénest. A vállát, karját, hátát és próbálta megfigyelni minden egyes porcikáját. Mikor végzett, Dénes tette ugyanezt.

Megtörölköztek, bementek a hálószobába. Zsanett a hátára feküdt. A férfi csak nézte, simogatta, csókolta száját, térdét, combját, harapdálta a nyakát, beletúrt és markolt a hajába. Nem bírt betelni a nővel. A nő látta Dénes merev farkát, de várta, hogy inkább a férfi kezdeményezzen. Ismerte annyira Dénest, hogy így tegyen és ne rohanja le őt, mint azt bárki mással tenné. Órák teltek el így. Végül egymáshoz bújva elaludtak. Reggel a férfi rohant, dolgoznia kellett. Ennek ellenére hosszasan búcsúzkodtak és Dénes megígérte, hívja Zsanettet később és kitalálnak valamit estére. „Ne elégítsd ki magad!” – szólt vissza még a lépcsőházból.

Zsanett mérges volt a kihagyott éjszaka miatt, de ettől csak még jobban kívánta Dénest. Sőt, más férfira rá sem tudott már nézni. Alig várta a következő randit, hátha a férfi végre férfi lesz és ő meg igazi nő. Egy kicsit már sejtette, hogy az újságíró direkt játszik vele. Jól gondolta. Dénesnek az volt az elmélete, hogy minél tovább húzza a nőt, annál elementárisabb lesz mindkettejüknek az élvezet és innen már nem lesz megállás.

Folyt. köv. (A folytatás pikáns lesz, garantálom ;-)

 

 

 

https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/26929/pics/lead_800x600.jpg
Szerető kerestetik
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?