447-re nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon
Újabb 39 személynél mutatták ki az új típusú koronavírust. Két idős beteg hunyt el.
Blogolj!

Szex játékok 1. rész

Vadorzó

Zsanett hosszú keresgélés és próbálkozás után, végre rátalált a tökéletes szeretőre, Dénesre. Már az első találkozásukkor menthetetlenül egymásba szerettek.

Dénes mindig is imádott játszadozni és kísérletezni a szexben. Azonban eddig még nem sodort felé olyan nőt az élet, akivel ennyire egy hullámhosszon lettek volna. Már az első randik is meglehetősen túlfűtöttre sikerültek, csakúgy mit mint ez a nyáresti.

Ott kezdődött, hogy a férfi arra kérte a nőt, legyen is rajta ruha meg ne is. A megbeszélt időben megállt a nő háza előtt, dudált. Zsanett egy átlátszó fehér kendőben jelent meg – ruhaként magára tekerve, nyakán megkötve –, természetesen magas sarkú cipőben. A kendő alatt nem viselt semmit. Hegyes mellbimbója szinte átütötte a leheletfinom anyagot. A férfi úgy érezte, hogy még sohasem látott ilyen szép és ennyire rettentően kívánatos nőt. Zsanett belibbent a férfi mellé az autóba. Hosszú combjairól félrecsúszott a kendő. Lábait picit szétnyitotta. Megcsókolták egymást és elindultak a férfi lakása felé.

„Mernél így sétálni az utcán? Megnéznélek.” – kérdezte Dénes, közben a nő combjára tette a kezét. „Állj meg!” – mondta Zsanett. Az autó megállt, Zsanett kiszállt és elindult a már sötétedő, nyáresti utcán. Dénes már akkor nem bírt magával, amikor meglátta a nőt, de ahogy a kocsiból bámulta gyönyörű, sudár testét majd megőrült, annyira akarta.

Zsanett tett még pár lépést, majd megállt egy nyitott kapu előtt és elkezdte simogatni a melleit. Dénes autóval követte majd lefékezett mellette. A nő egyik keze lejjebb csúszott és a punciját simogatta tovább. A férfi legszívesebben már benne lett volna, de még várt. Amikor Zsanett megfordult és lehajolt, nem húzta tovább az időt. Kiugrott az autóból. A zippzárja már régen lent volt és ott a járdán azonnal be is csusszant a merev farka, hátulról a nedves punciba. Egy autó suhant el mellettük, majd egy pár sétált el a túloldalon. Észre sem vették egyiket sem. Zsanett hangosan nyögdécselt. Ez már Dénesnek sok volt, ezért valahogy a kapun belül keveredtek. A ház belső udvarán egy pad áll magányosan az egyik lakás előtt. Dénes leült rá. A nő felállt a padra és onnan ereszkedett lefelé. Picit eljátszadozott azzal, hogy nem nyelte el teljesen a férfi merev szerszámát, épp hogy beleült. Ekkor egy idős hölgy jött ki a hangokra. „Mit csinálnak maguk itt? Nem szégyellik magukat? – rikácsolta. Zsanették elindultak kifelé. A férfi az előtte lépkedő nő lábát nézte, ahogy csorgott rajta meleg fehér nedű…

Beültek a kocsiba, és mosollyal az arcukon elhajtottak. Déneshez mentek.

Folyt. köv.

Címkék: Szex játékok
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/27256/pics/lead_800x600.jpg
Szex játékok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?