Blogolj!

Szex játékok 1. rész

Vadorzó

Zsanett hosszú keresgélés és próbálkozás után, végre rátalált a tökéletes szeretőre, Dénesre. Már az első találkozásukkor menthetetlenül egymásba szerettek.

Dénes mindig is imádott játszadozni és kísérletezni a szexben. Azonban eddig még nem sodort felé olyan nőt az élet, akivel ennyire egy hullámhosszon lettek volna. Már az első randik is meglehetősen túlfűtöttre sikerültek, csakúgy mit mint ez a nyáresti.

Ott kezdődött, hogy a férfi arra kérte a nőt, legyen is rajta ruha meg ne is. A megbeszélt időben megállt a nő háza előtt, dudált. Zsanett egy átlátszó fehér kendőben jelent meg – ruhaként magára tekerve, nyakán megkötve –, természetesen magas sarkú cipőben. A kendő alatt nem viselt semmit. Hegyes mellbimbója szinte átütötte a leheletfinom anyagot. A férfi úgy érezte, hogy még sohasem látott ilyen szép és ennyire rettentően kívánatos nőt. Zsanett belibbent a férfi mellé az autóba. Hosszú combjairól félrecsúszott a kendő. Lábait picit szétnyitotta. Megcsókolták egymást és elindultak a férfi lakása felé.

„Mernél így sétálni az utcán? Megnéznélek.” – kérdezte Dénes, közben a nő combjára tette a kezét. „Állj meg!” – mondta Zsanett. Az autó megállt, Zsanett kiszállt és elindult a már sötétedő, nyáresti utcán. Dénes már akkor nem bírt magával, amikor meglátta a nőt, de ahogy a kocsiból bámulta gyönyörű, sudár testét majd megőrült, annyira akarta.

Zsanett tett még pár lépést, majd megállt egy nyitott kapu előtt és elkezdte simogatni a melleit. Dénes autóval követte majd lefékezett mellette. A nő egyik keze lejjebb csúszott és a punciját simogatta tovább. A férfi legszívesebben már benne lett volna, de még várt. Amikor Zsanett megfordult és lehajolt, nem húzta tovább az időt. Kiugrott az autóból. A zippzárja már régen lent volt és ott a járdán azonnal be is csusszant a merev farka, hátulról a nedves punciba. Egy autó suhant el mellettük, majd egy pár sétált el a túloldalon. Észre sem vették egyiket sem. Zsanett hangosan nyögdécselt. Ez már Dénesnek sok volt, ezért valahogy a kapun belül keveredtek. A ház belső udvarán egy pad áll magányosan az egyik lakás előtt. Dénes leült rá. A nő felállt a padra és onnan ereszkedett lefelé. Picit eljátszadozott azzal, hogy nem nyelte el teljesen a férfi merev szerszámát, épp hogy beleült. Ekkor egy idős hölgy jött ki a hangokra. „Mit csinálnak maguk itt? Nem szégyellik magukat? – rikácsolta. Zsanették elindultak kifelé. A férfi az előtte lépkedő nő lábát nézte, ahogy csorgott rajta meleg fehér nedű…

Beültek a kocsiba, és mosollyal az arcukon elhajtottak. Déneshez mentek.

Folyt. köv.

Címkék: Szex játékok
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/27256/pics/lead_800x600.jpg
Szex játékok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?