447-re nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon
Újabb 39 személynél mutatták ki az új típusú koronavírust. Két idős beteg hunyt el.
Blogolj!

Szex játékok 2. rész

Vadorzó

Zsanett és Dénes a belső udvari kaland után, Dénes lakásán folytatták a „játszadozást”. Továbbra is elementáris erővel kívánták egymást. Amíg a nő lezuhanyozott, addig a férfi pezsgőt bontott és bekészítette az ágy mellé. Zsanett ekkor lépett be a hálószobába és könnyedén ledobta a törölközőjét magáról. Ahogy a nedves anyag halkan puffant a padlón a nő szinte már az ágyon feküdt.

Dénes is levetkőzött, majd pezsgőt töltött Zsanettnek. „Miért csak egy poharat hoztál, te nem iszol?” – kérdezte a nő. Dehogynem! Csak én máshonnan szeretném kortyolgatni a pezsgőmet.” – válaszolta a férfi. „A puncidból vágyom inni. Dugd fel magadnak az üveget! Hadd nézzem!” – folytatta kéjes mosollyal az arcán. Zsanett nem habozott. Legördült az ágyról, fogta az üveget és a szobában lévő székhez ment. Egyik lábát a székre tette, ujjait a szájába dugta, majd simogatva benedvesítette velük punciját. Így az üveg nyaka könnyen csusszant a forró alagútba.

Egyre mélyebbre tolta a kemény, hűvös üvegnyakat, aztán elkezdte dugni magát vele. Egyre jobban élvezte. Egy idő után úgy érezte, eljött az ideje annak, hogy Dénes is kapjon a gyöngyöző italból, de előtte még nyalogatni, majd szopni kezdte az üveg nyakát. Dénes szinte könyörgött már a szemével, hogy a nő kerüljön közelebb hozzá.  Zsanett végül megkegyelmezett. Felmászott az ágyra és mintha hátrabukfencezne, lábait a feje felé emelte. Dénes átvette tőle a pezsgőt, és a forró punciba öntötte. Utána dugta a farkát. Zsanett felnyögött a gyönyörtől. Az ital egy része kifolyt, a maradékot a férfi szájába csorgatta Zsanett. „Én is kérek!” – szólt a nő. Dénes újra pezsgőt töltött a punciba, újra bedugta kőkemény farkát. A maradék pezsgőt pedig Zsanett most nem a férfi szájába, hanem a pohárba csorgatta és felhajtotta. A férfi óvatosan a hanyatt fekvő Zsanett nyakán lévő kis mélyedésébe és a köldökébe is töltött az üvegből. Majd óvatosan, mindkét helyről finoman kihörpintette a nedűt. A melleit is meglocsolta vele, ahonnan a gyorsan guruló cseppeket próbálta elkapni a nyelvével. Végül elfogyott a mámorító ital. Dénes a nő mellbimbóit kényeztette, aztán csókolgatva a nő testét, elindult lefelé. Elidőzött a csiklónál, aztán egy leheletnyit még lejjebb ment, ahonnan a maradék pezsgőcseppeket is kinyalogatta. A nő kétszer elélvezett. Dénes aztán teljesen fölé került, megcsókolta és közben végre behatolt. Nem bírta sokáig, elszakadt a gát, és robbanó erővel élvezett Zsanett legmélyére, miközben az hallgatta, ahogy Zsanett hangosan, újra kielégül.

Dénes a hátára feküdt, Zsanett szorosan hozzábújt, vállára tette a fejét. Elaludtak...

 

 

Címkék: Szex játékok
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/27391/pics/lead_800x600.jpg
Szex játékok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?