447-re nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon
Újabb 39 személynél mutatták ki az új típusú koronavírust. Két idős beteg hunyt el.
Blogolj!

Szex játékok 3. rész

Vadorzó

Dénes és Zsanett vásárolni indultak. Nagyon izgatottak voltak. Dénes már az autóban simogatta Zsanett combját. „Együtt válasszuk ki a mai játékot!” – monda Zsanett és a férfi kezét combjai közé vezette. „Én is így gondoltam” – válaszolta a férfi.

Beléptek az üzletbe. Picit zavarban voltak. „Sokkal jobb így válogatni, mint a web shopokban.” – jegyezte meg Zsanett és már a kezében tartott egy hatalmas műpéniszt. Két keze kellett hozzá, hogy átérje. Dénes elképzelte, hogyan feszíti szét a nő punciját, ahogy próbál beleülni a hatalmas farokba, majd az óriásfarok kezd egyre mélyebbre és mélyebbre hatolni. Izgatta nagyon, de meglátott egy mű puncit és azonnal fel is húzta az ujjára. Te két puncit akarsz dugni ugye? – dobta be Zsanett. Jobban szeretnék, két igazit, de majd meglátjuk. Inkább nézzük meg a ruhákat! – mutatott egy, a megfelelő helyen kivágott bugyira, majd egy nővérkeruhára. Tudom, hogy ez nem igazán eredeti ötlet, de azért megnéznélek benne, sőt szívesen eljátszanám a beteget.– folytatta. Rendben, de akkor ezt is használom hozzá. Így elől-hátul is élményben tudlak részesíteni egyszerre, és leemelt a polcról egy csinos prosztata vibrátort, Zsanett.

Legalább egy órát töltöttek a szex shopban, mire végre nagy nehezen kiválasztottak egy minden szempontból megfelelő vibrátort a nőnek. Azért csak egy dolgot vettek, mert már korábban megbeszélték, hogy most elsőre csak egy játékot vesznek.

Este Zsanett egy céges buliba ment. Mire hazaért, Dénes már aludt, így a főpróba elmaradt. Reggel viszont, arra kérte Zsanettet, hogy vigye magával a szerszámot. A nő a táskájába rejtette a vibrátort. Már a metrón ült, amikor a férfi hívta. Nyúlj bele a táskádba és markold meg!- jött az utasítás. Zsanett keze eltűnt a táskában és érezte a farok erezetét, ahogy megszorította. Megvan! – mondta és hirtelen letette a telefont. A következő telefon már a munkahelyén érte. Menj a WC-be és a tükör előtt vedd a szádba és szopogasd! Vedd fel a telefonnal és küldd el nekem a videót! - hangzott a második kívánság. A nő egy kicsit be volt rezelve, mert tudta, bármikor benyithatnak a mosdóba, de engedelmeskedett. A táskáját a vállára vette és bement a mellékhelységbe. Hallotta, ahogy egy másik nő épp magára zárja az egyik ajtót, de Zsanett nem várta meg, amíg végez. Elővette a vibrátort és a telefont és szopni kezdte a tükör előtt. Még épp időben el tudta tenni a nyalókáját. Visszament a helyére, megnézte, majd elküldte a pasinak a videót.

A következő hívás egy óra múlva jött. Húzd le a bugyidat és ülj bele! Gondold azt, hogy az enyém az!- suttogta Dénes a telefonba. Zsanett szobájában, rajta kívül még hárman dolgoztak. Szerencsére úgy ült, hogy deréktól lefelé nem láthatták, hacsak nem mentek oda közvetlenül mellé. A nő a szoknyája alá nyúlt és megpróbálta lehetőleg a legkevesebb feltűnést keltve levenni a bugyiját. Sikerült. A többiek ebédelni, hívták, de azzal hárította, hogy még el kell intéznie valamit és majd követi őket. Ez most nagyon kapóra jött! Mikor a munkatársak kiléptek az ajtón, elővette a vaskos vibrátort, lehajolt és alaposan benyálazta, hogy könnyedén fel tudja helyezni magának. Ekkor lépett be egy kolléga. Zsanett, te mit csinálsz az asztal alatt? – kérdezte viccesen, de arra nem gondolt, hogy a nő tényleg azt teszi, amire ő csak viccesen célozgatott. Csak leejtettem valamit. A többiek már elmentek ebédelni, még utoléred őket, ha sietsz.– somolygott zavartan Zsanett. A kolléga megköszönte az információt és szerencsére gyorsan el is tűnt. Ahogy kilépett, Zsanett előrecsúszott a széken, széttárta combjait és eltűntette az egész szerszámot. Majd elkezdett játszani vele és küldött egy újabb videót Dénesnek. Az ebédről teljesen el is feledkezett. Délután jött az újabb hívás Megyek érted munka után, de a bugyidat egyáltalán ne vedd vissza!

Zsanett beszállt Dénes mellé a kocsiba. Megcsókolták egymást, majd a férfi arra kérte a nőt, hogy ott folytassa, ahol az irodában abbahagyta. Nem kellett kétszer mondani. Lejjebb csúszott az ülésen, felhúzta mindkét lábát és a bekapcsolt vibrátorral elkezdte izgatni magát. Dénes alig tudott a vezetésre koncentrálni. Élvezz! Azt akarom, hogy elélvezz! Lássák mások az arcod, ha átnéznek hozzánk! Zsanett kihúzta a vibrátort és ujjaival gyorsan a csúcsra juttatta magát.

Dénes úgy döntött, nem akar még hazamenni és egy nagy parkba vitte a nőt. Előkapott a csomagtartóból egy takarót, amit egy nagy, dús bokor mellé terített. Leheveredtek. Csókolózni kezdtek, közben Dénes keze a szoknya alatt bátran indult célja felé, ahová gyorsan el is ért. A nő lehúzta a férfi sliccét és elővette Dénes felizgatott férfiasságát. Dénes felült, Zsanett pedig beleült a nagy igazi farokba. Milyen forró a pinád! – nyögte Dénes Zsanett fülébe. A számban is forróság van és olyan nedves, mint a puncim. Le akarlak szopni. – súgta a férfi fülébe. A nő letérdelt a bokorban és a férfi farka mélyen eltűnt a szájában. Bárki megláthatta őket. Dénesnek az az ötlete támadt, hogy inkább a nő arcára élvez és megkéri Zsanettet, hogy ne törölje le hazáig. Utolsó pillanatban kivette a farkát a nő szájából és máris hatalmasat spriccelt szerelme arcára. A hajába jutott.

Picit még heverésztek a takarón. Zsanett csupa maszat volt, de nem nyúlt hozzá. Így sétáltak el az autóig és így mentek haza. Mindeközben persze, már a következő játékon törték a fejüket.

 

Címkék: Szex játékok
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/27560/pics/lead_800x600.png
Szex játékok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?