447-re nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon
Újabb 39 személynél mutatták ki az új típusú koronavírust. Két idős beteg hunyt el.
Blogolj!

Nyári kaland

Vadorzó

Ircsi és Laci Olaszországba készülődtek nyaralni. A lányt a fiú már a hajnali készülődésnél nagyon felizgatta. Míg Ircsi a mosdóba hajolt, hogy fogmosáshoz vizet vegyen a szájába, addig Laci merev szerszámát egy határozott mozdulattal feldugta a lánynak. Alig járt benne egyet-kettőt, meg is telt a punci. Viszont Ircsi „úgy maradt”.

A repülőn ő ült az ablak mellett. Egy kendőt tett az ölébe és a szoknyája alá nyúlt. Ujjai rutinosan tolták félre a bugyiját és simogatták, izgatták az egyre nedvesebb, duzzadtabb puncit. Lacit felizgatta, ahogy látta, mit csinál mellette barátnője és az, hogy a mellettük ülő férfi oda-oda néz a mocorgó kendőre. Az út felénél együtt mentek a mosdóba. Alig fértek el, de Ircsi mégis úgy tudott helyezkedni, hogy a fiú a farkát a szájába tudja dugni. Laci a lány telefonjával végig vette, ahogyan szopja, nyalogatja a kemény farkát, aztán ahogyan az arcára élvez és végül ahogyan az ujjával a nyelvére tereli a fehér nedűt és lenyeli.

A szállodába érkezvén, ebédeltek valamit, majd fáradtan lefeküdtek az ágyba egy picit pihenni. Laci persze egyből elszundított. A lány annyira kívánós volt, hogy képtelen volt elaludni, ezért egy cetlit hagyott az asztalon Lacinak, hogy lemegy a tengerpartra. Így is tett.

Úszott egyet a tengerben, majd az egyik bárban rendelt egy Aperol Spritzet és elkezdte nézni a repülőn készített videót. Hú, te nagyon tehetséges vagy, lépett elő mögüle egy gyönyörű olasz fiú. Angolul szólalt meg, szexi olasz akcentussal fűszerezve. Ircsi mellén az utolsó tengervízcseppek gurultak lefelé. Mellbimbója majd kiszúrta az apró bikinifelsőt, amiről a srác alig tudta levenni a tekintetét. És te mennyire vagy tehetséges? Kérdezte a bátor és szemtelen olasz sráctól a lány. Megmutatnám szívesen, ha engednéd. Itt lakom közel. Válaszolta az ellenállhatatlanul jóképű olasz. Ircsi az alkoholtól picit bódultan felállt, magára tekerte a törölközőjét és a fiú után indult. Amíg az olasz fiú gumit vett elő a közelben parkoló autójából, addig Ircsi megszabadult a vizes fürdőruhájától. Az olasz ezt végignézte és már alig várta, hogy a törölköző alá nyúljon…

Megérkeztek egy pici, ám nagyon igényes, ízléses lakásba. Ircsi az előszobában ledobta magáról a törölközőt. Az olasz fiú pedig elkezdte csókolgatni gömbölyű kebleit és közben finoman tolta a lány testét a hálószoba felé. Ircsi a szájával ügyesen felhúzta a gumit az olasz impozáns farkára és lazán hátradőlt az ágyban. A fiú föléje mászott és behatolt. Ircsi majd elájult annyira élvezte a tiltott szexet. A fiú a nyakát csókolgatta közben. Izzadtak, testük szorosan összetapadt. Szerették egymást hosszan. A lány többször, nagyon hosszan és intenzíven elélvezett. Soha nem tudta magát ennyire elengedni. Teljesen megszűnt a külvilág. Semmi más sem létezett, csak a két gyönyörű test, ahogy egybeforr. A fiú nagyon figyelt rá, de egy idő után már nem bírta tovább és ő is elengedte magát. Hangosan a lány mélyére élvezett.

Lezuhanyoztak. Az olasz szerető visszakísérte a lányt a tengerpartra. Még nevetgéltek azon, hogy nem is csinálta neki úgy a lány, ahogy a telefonon látta lopva. Elváltak, Ircsi pedig visszament a szállodába. Laci már várta. Merre jártál? Kérdezte. Csak úszkáltam, sétáltam és főleg ittam egy Aperolt mondta huncut mosollyal az arcán és ellazulva Ircsi. De persze visszamehetünk. Hiszen ezért jöttünk. És lementek a partra.

Ircsi egyáltalán nem bánta meg a kalandot. Sőt! Este viszont már Lacival szeretkeztek a tengerparton.

 

Címkék: Szexmese
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/28233/pics/lead_800x600.jpg
Szexmese
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?