Blogolj!

Az ismeretlen lány nagyon mélyre engedte

Vadorzó

Tibor nemrég vált. Mindig hűséges volt a feleségéhez. Most úgy érezte, nagyon sok mindent be kell pótolnia, ami eddig kimaradt az életéből és mindig álmodozott róla. Egyik éjszaka a barátaival ellátogattak egy szórakozóhelyre. Iszogattak, beszélgettek. Egyszer csak az egyikük elkezdett beszélni arról, hogy az ő eddigi barátnői mind szerettek mélytorkozni.

A többieknek sem kellett sok, már ecsetelték is, ki, hányszor, hogyan kapta meg már ezt a fajta kényeztetést. Volt, akinél csak rövid ideig bírta a lány és nem engedte túl mélyre, de volt olyan nő is, aki vérprofi volt és engedte, hogy a torka mélyére élvezzen a pasi. Mind megállapították, hogy egyszer ezt mindenképpen ki kell próbálni.

Szegény Tibor nem tudott hozzászólni a témához. Ugyan egyszer látott egy pornófilmet, amiben csináltak ilyet, de neki még nem csinálta senki. A beszélgetés végén pedig majdnem elpityeredett, hogy neki soha sem lesz ilyen szerencséje, hogy ezt átélje valamikor is, mert ő olyan jófiú, hogy sajnálná a lányt. Sajnálná, mert ez biztosan nem lehet olyan kellemes a nőnek, hiába csinálja önzetlenül.Van benne igazság, mondták a többiek, de ha valaki már profin tudja nyelni, annak már nem kellemetlen.

Így van, szólt hozzá a társalgáshoz egy félrészeg és nagyon dögös csaj, akinek nagyon bejött Tibor.

Mutasd meg neki, milyen az, vetette fel félig viccesen az egyik haver. Rendben, mondta mindenki megrökönyödésére a csaj, majd hosszú haját copfba fogta. Ha a barátotok is megtesz nekem egy szívességet, én is szívesen megmutatom neki, amire olyan nagyon kíváncsi. Majd felállt, odament Tiborhoz és szájon csókolta. Megteszek neked cserébe bármit, súgta a fülébe Tibor.

A barátok irigykedő pillantásai tűzében a lány kézen fogta Tibort és a női mosdó felé húzta. Tibor már alig fért a nadrágjába, az ital teljesen gátlástalanná tette. Bezárkóztak az egyik fülkébe. Elégíts ki, csak ennyit kérek cserébe, mondta kéjesen a lány és már húzta is lefelé Tibor sliccét. Tibor farka merev volt és már alig várta, hogy kielégíthesse a buja nőt.

A lány felhúzta pici szoknyáját, bugyi már nem volt rajta. Háttal fordult a férfinak és amennyire a szűk helyiségben tudott, lehajolt. Tibor férfiassága a bejáratban először elakadt, de a lány annyira nedves volt, hogy a második próbálkozásnál már elnyelte teljesen Tibort. A pasinak erősen kellett koncentrálnia és néha megállnia, hogy idő előtt el ne süljön a szerszáma. A lány zihált és egyre hangosabban kezdett nyögdécselni. Tibor befogta a száját. Erre a nő elkezdett élvezni. A kis dögös jelezte, neki hogy kihúzhatja a máshova szánt farkát.

Pár pillanatig pihegett még, majd letérdelt. Először végignyalta Tibor kőkeménységét, majd a szájába vette és elkezdte szopogatni, aztán egyszer csak elkezdte egyre mélyebbre engedni. A férfi érezte szerszáma körül a mennyei szorítást. Ösztönösen, finoman belemarkolt a lány hajába és saját ütemére váltott. Iszonyatosan élvezte a nőtől kapott gyönyört. Nézte, hogyan tűnik el újra és újra a nő szájában és torkában. A csaj tényleg profi volt.

Aztán Tibor már nem bírta tovább. Tövig nyomta farkát és spriccelni kezdett a legmélyebbre amennyire tudott. Folyt le ott bent a meleg nedű. Tibor kicsit meg is szédült. A lány felállt és azt mondta, imádtalak és úgyis utálom lenyelni, majd ezzel a lendülettel kilépett a fülkéből és eltűnt.

A fiúk már várták a barátjukat. Na mi volt? Mesélj! Tibor széles vigyora mindent elárult.

Címkék: Szexmese
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/28401/pics/lead_800x600.jpg
Szexmese
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?