447-re nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon
Újabb 39 személynél mutatták ki az új típusú koronavírust. Két idős beteg hunyt el.
Blogolj!

Az ismeretlen lány nagyon mélyre engedte

Vadorzó

Tibor nemrég vált. Mindig hűséges volt a feleségéhez. Most úgy érezte, nagyon sok mindent be kell pótolnia, ami eddig kimaradt az életéből és mindig álmodozott róla. Egyik éjszaka a barátaival ellátogattak egy szórakozóhelyre. Iszogattak, beszélgettek. Egyszer csak az egyikük elkezdett beszélni arról, hogy az ő eddigi barátnői mind szerettek mélytorkozni.

A többieknek sem kellett sok, már ecsetelték is, ki, hányszor, hogyan kapta meg már ezt a fajta kényeztetést. Volt, akinél csak rövid ideig bírta a lány és nem engedte túl mélyre, de volt olyan nő is, aki vérprofi volt és engedte, hogy a torka mélyére élvezzen a pasi. Mind megállapították, hogy egyszer ezt mindenképpen ki kell próbálni.

Szegény Tibor nem tudott hozzászólni a témához. Ugyan egyszer látott egy pornófilmet, amiben csináltak ilyet, de neki még nem csinálta senki. A beszélgetés végén pedig majdnem elpityeredett, hogy neki soha sem lesz ilyen szerencséje, hogy ezt átélje valamikor is, mert ő olyan jófiú, hogy sajnálná a lányt. Sajnálná, mert ez biztosan nem lehet olyan kellemes a nőnek, hiába csinálja önzetlenül.Van benne igazság, mondták a többiek, de ha valaki már profin tudja nyelni, annak már nem kellemetlen.

Így van, szólt hozzá a társalgáshoz egy félrészeg és nagyon dögös csaj, akinek nagyon bejött Tibor.

Mutasd meg neki, milyen az, vetette fel félig viccesen az egyik haver. Rendben, mondta mindenki megrökönyödésére a csaj, majd hosszú haját copfba fogta. Ha a barátotok is megtesz nekem egy szívességet, én is szívesen megmutatom neki, amire olyan nagyon kíváncsi. Majd felállt, odament Tiborhoz és szájon csókolta. Megteszek neked cserébe bármit, súgta a fülébe Tibor.

A barátok irigykedő pillantásai tűzében a lány kézen fogta Tibort és a női mosdó felé húzta. Tibor már alig fért a nadrágjába, az ital teljesen gátlástalanná tette. Bezárkóztak az egyik fülkébe. Elégíts ki, csak ennyit kérek cserébe, mondta kéjesen a lány és már húzta is lefelé Tibor sliccét. Tibor farka merev volt és már alig várta, hogy kielégíthesse a buja nőt.

A lány felhúzta pici szoknyáját, bugyi már nem volt rajta. Háttal fordult a férfinak és amennyire a szűk helyiségben tudott, lehajolt. Tibor férfiassága a bejáratban először elakadt, de a lány annyira nedves volt, hogy a második próbálkozásnál már elnyelte teljesen Tibort. A pasinak erősen kellett koncentrálnia és néha megállnia, hogy idő előtt el ne süljön a szerszáma. A lány zihált és egyre hangosabban kezdett nyögdécselni. Tibor befogta a száját. Erre a nő elkezdett élvezni. A kis dögös jelezte, neki hogy kihúzhatja a máshova szánt farkát.

Pár pillanatig pihegett még, majd letérdelt. Először végignyalta Tibor kőkeménységét, majd a szájába vette és elkezdte szopogatni, aztán egyszer csak elkezdte egyre mélyebbre engedni. A férfi érezte szerszáma körül a mennyei szorítást. Ösztönösen, finoman belemarkolt a lány hajába és saját ütemére váltott. Iszonyatosan élvezte a nőtől kapott gyönyört. Nézte, hogyan tűnik el újra és újra a nő szájában és torkában. A csaj tényleg profi volt.

Aztán Tibor már nem bírta tovább. Tövig nyomta farkát és spriccelni kezdett a legmélyebbre amennyire tudott. Folyt le ott bent a meleg nedű. Tibor kicsit meg is szédült. A lány felállt és azt mondta, imádtalak és úgyis utálom lenyelni, majd ezzel a lendülettel kilépett a fülkéből és eltűnt.

A fiúk már várták a barátjukat. Na mi volt? Mesélj! Tibor széles vigyora mindent elárult.

Címkék: Szexmese
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/28401/pics/lead_800x600.jpg
Szexmese
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?