447-re nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon
Újabb 39 személynél mutatták ki az új típusú koronavírust. Két idős beteg hunyt el.
Blogolj!

Szex egy igazán váratlan helyen

Vadorzó

Leának elege volt mindenből. Meleg volt és fárasztotta a munka. Mivel megtehette, gondolt egyet, beült az autójába és elindult a Balatonra úszni egyet. Útközben megállt egy hipermarketnél, vásárolt egy bikinit, egy papucsot és egy törölközőt. Soha sem gondolta volna, később mi fog történni vele.

Az első strand előtt leparkolt. Átöltözött az autóban, hanyagul a vállára dobta a törölközőt és beállt a sorba. Ahogy belépett a strandra, egy barátnőjével futott össze. Picit beszélgettek, aztán Lea gondolt egyet, barátnőjére bízta a cuccait és bement a vízbe úszni. Imádott úszni, mindig messze eltávolodott a parttól, mert szerette azt a nyugalmat, ami ott körülvette.

Éppen egy lehorgonyzott vitorlás mellett tempózott, amikor elfáradt és a hátára feküt. Lebegett a vízen, amikor valaki megszólította. Elfáradtál? – kérdezte valaki. Lea visszafordult és egy jóképű, napbarnított pasit pillantott meg a hajón. Picit. – felelte Lea és arra gondolt, szívesen időzne egy kicsit ezzel a férfivel azon a hajón. Akkor gyere fel a hajóra, van hűtött rozém is, ha gondolod. – ajánlotta a férfi, mintha olvasott volna a lány gondolataiban. Lea nem volt egy szégyenlős lány, nem kérette tovább magát, odaúszott a hajóhoz és felmászott a létrán. A szexi pasi a kezét nyújtotta és felsegítette Leát. Lőrinc vagyok. – mutatkozott be. Én Lea. – válaszolt a lány. Végigmérték egymást.

A lány testén gurultak lefelé a vízcseppek, picit fázott, ezért mellbimbói majd átszúrták a bikinifelsőnek becézett apró anyagdarabkát. Lőrinc sajnálatát fejezte ki, hogy a lány nem úszott előbb arra, aztán eltűnt a kabinban és egy üveg rozéval és két pohárral tért vissza. A barátaim kiúsztak még italért, de ismerem őket, estig nem jönnek vissza.

Lőrinc töltött. Koccintottak. Eléggé gyorsan becsíptek a nagy melegben. A férfi óvatosan udvarolni kezdett a lánynak, de amikor látta, hogy Lea benne van a játékban, még jobban rákapcsolt. Lea laza volt és nyitott, remekül érezte magát. Irgalmatlanul tetszett neki Lőrinc, aki éppen egy szőlőfürtöt hozott elő a kabinból. Magasba emelte és vigyázva, hogy ne roncsolódjon meg, szájával leszakított a nagy fürtről egy szemet. Lea vette a lapot és szájával kivette a férfi szájából a zamatos gyümölcsöt.

Ahogy lenyelte azt, a férfi megcsókolta és közben kezével kioldotta a bikinifelsőt Lea hátán. Elkezdte simogatni a lány melleit. Lea zihálni kezdett. A lány leült. Lőrinc nem húzta az időt, Lea elé térdelt és csókolgatni kezdte a szép melleket. Lea félretolta a bugyiját és ujjaival simogatni kezdte a punciját. Aztán az egyik ujjacska eltűnt a mélyben. A férfi megkívánta a húsos szeméremajkakat és a lány lábai közé fúrta a fejét. Lea eltartotta a bugyit, amíg Lőrinc nyelve, szája rutinosan kényeztette pont úgy és pont ott, ahol kellett. Lea nem tudta mennyi idő telt el amikor a férfi egyszer csak felállt és kibújt úszónadrágjából. A lány már alig várta, hogy viszonozza a gyönyört. Megfogta és végignyalta nyelve hegyével a merev farkat. Kacérkodott vele még egy darabig, de aztán jó mélyen eltűntette a szájában. Lea istenien szopott, megőrültek érte a férfiak, csakúgy, mint most Lőrinc. Ám a lány más befejezésre vágyott.

Gyere, igyunk még egy kis bort! – mondta még éppen időben a pasinak. Miután kortyoltak egyet-kettőt, Lőrinc kézen fogta. Bementek a kabinba. Lea kibújt a bugyijából és négykézláb felmászott az ágyra. Imádta, ha hátulról dugják. A férfi mögé mászott. Nem bírta ki, hogy a kemény popsit meg ne markolássza. Közben határozottan behatolt a lány rendkívül nedves és szűk alagútjába. Lea felnyögött. Még jobban rászorított a kőkemény faszra. Basszál keményen! – mondta. Ne beszélj kérlek, mert elsülök! – kérte a férfi. Sülj el! Élvezz a pinámba! Gecizd össze! Imádom nézni, amikor csorog ki a még mindig kívánós puncimból. – folytatta, ügyet sem vetve Lőrinc kérésére, mert pontosan tudta, hogy így egyszerre fognak elélvezni. A férfi üvöltve élvezett Leába és Lea sem volt sokkal halkabb nála. Aléltan heveredtek el az ágyon.

Mikor egy kis erőt éreztek magukban, remegő lábakkal, teljesen fedetlenül a fedélzetre mentek és egymás után a vízbe ugrottak. Lubickoltak egy kicsit.

Leán már újra bikini volt, mire visszaértek a barátok. Még megadta a számát Lőrincnek, aztán kiúszott a partra. Barátnője kétségbeesetten várta. Nem tudta elképzelni, hol marad ennyi ideig Lea. Gyere, elmesélem, csak üljünk be valahova vacsorázni! – mondat Lea huncut mosollyal az arcán.

Címkék: Szexmese
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/29363/pics/lead_800x600.gif
Szexmese
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?