Lemenni kutyába 2. rész

Vadorzó

Bonyolódik Max kalandja Anitával. Anita hol ezt, hol azt akarja. A férfi teljesen összezavarodik. Ha nem is volt első látásra szerelem, volt esélye, hogy kialakuljon valami. De most már egy dolog biztos, a férfi nem akar ilyen hisztis nőt maga mellett tudni.

Az első részben Max megismerkedett Anitával. A lány az "én nem vagyok olyan" kijelentése után, mégis az ágyban kötöttek ki. Ez után egy közösségi oldalon a beszélgetés így folytatódott:

Max: Jó reggelt! Fel tudtál kelni?

Anita: Neked is! Fel… köszi. Nagyon jól éreztem magam veled tegnap… izgató vagy. De azt hiszem, hogy nem egyformán gondolkodunk a továbbiakról. A SZEX, amit akartunk összejött. Imádtam! De neked, és nekem más terveink vannak. Azt hiszem, hogy nem nézem végig, ahogy továbbra is keresgélsz… ez mára lett egyértelmű. Sok sikert a továbbiakhoz... Puszillak, és KÖSZÖNÖM! – érkezett Anitától a válasz.

Max pislog, mint hal a szatyorban.

Anita folytatja: Szerintem ezt így tervezted. A strigula-húzogatás tipikus formáját hoztad. De belementem. Ez van. Különben minek hívtál magadhoz?* Nem kell, az álszenteskedés!

* A nő mondta, hogy fel akar menni a férfihoz, nem fordítva! (szerk.)

Max: Anita, nem fogok se vitatkozni, se támadni, se védekezni. Ha te ezt így gondolod, akkor legyen így.

A férfi ezen a ponton úgy döntött, részéről itt be is fejezi a történetet, pedig szívesen benne lett volna még pár ilyen hancúrozásban, mint a tegnapi. De ilyen hisztire nem számított.

Amikor beért a munkahelyére, leesett neki, mi lehetett Anita baja. Előző nap bekapcsolva maradt a számítógépe és persze minden program nyitva maradt, így a Badoo is. Biztosan az verte ki a biztosítékot a nőnél, hogy a fotós még mindig online és az volt egész éjjel is.

Ez persze nem változtatott a dolgon. A hiszti az hiszti. Lezárták a kapcsolatot és kész. Ennek ellenére, pár órára rá Anita újra elkezdett írogatni. Max elárulta neki, hogy a gépe bekapcsolva maradt és biztos e miatt támadtak Anitának rossz gondolatai. Érezhetően a nőt megrendítette a hír. Szánta-bánta tettét, és így már szívesen  folytatná, amit elkezdtek. Engesztelésül még a popsiszexet is felajánlotta hősünknek, annak ellenére, hogy Maxnak meglehetősen termetes a farka.

Még azt is leírta, hogyha hanyatt fekszik és úgy tolják a popójába a szerszámot, akkor ő nagyon hamar el tud élvezni és hogy ezt próbálják is ki legközelebb. A fotós izzadni kezdett. Na nem azért, mert nem szerette volna a popsiszexet. Inkább a pálfordulásos, bocsáss meg és cserébe seggbe dughatsz felajánlástól… Jesszusom, hol tartunk? - kérdezte magától megrökönyödve.

Egy fél nap gondolkodás után - a felajánlott természetbeni javak ellenére is - Max elküldte Anitát. Erre a nő reakciója a követező volt: Egy utolsó szemét, mocsok állat vagy! Mindenkinek el fogom mondani, hogy ne kezdjen veled még véletlenül se.

A fotós pont az ilyen hisztik elől menekül, amit teljesen megértek. Itt azt hihetnénk, hogy vége a történetnek. De nem. Anita sértődötten elkezdett írogatni Maxnak, a fotós nem válaszolt, de egy idő után megelégelte és ezt az üzenetet küldte neki: Mi lenne ha kiszállnál már végre az életemből basszus! Zaklatsz lassan minden fronton. Fejezd be, nincs semmi értelme! Erre azért még érkezett egy bájos, nőies válasz: Zaklatlak minden fronton... Az ágyasaiddal beszélj így, akik még nem voltak meg! Te önző senki!

A történet tanulságát mindenki vonja le maga. De az biztos, hogy nem éri meg hisztizni, álszenteskedni és a Badoot bekapcsolva hagyni.

https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/33467/pics/lead_800x600.jpg
Max csak azt akarja
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?