Csak páncélos lányt ne!

Vadorzó

Max, Anita után tovább próbálkozott. Egy közös barátjuk úgy vélte, remek párt alkotnának Zsuzsival – aki már régóta szingli volt és nagyon szeretett volna már egy rendes kapcsolatot – és már küldte is Maxnak a Zsuzsi Facebook-linkjét.

A képek alapján, Zsuzsi csinos, szőke lány, úgy a 30-as évei vége felé járhat. A fotós rá is harapott a csalira és gondolt egyet, máris küldött egy üzenetet a csinos hölgynek: van egy közös ismerősünk, aki szeretné, ha megismerkednék :-)

A nő hamarosan válaszolt. Először agyon dicsérték kerítőnőjüket, hogy milyen jó fej, majd napokon át csak beszélgettek. Már a legelején kiderült, hogy Zsuzsinak van egy kamasz fia. Maxot nem vágta földhöz a hír, neki is van már gyereke és kifejezetten örülne egy olyan párnak, akinek már van sajátja és nem szeretné elölről kezdeni a babázást. Így élhetnének boldogan, sokat szexelve, gyereksírás nélkül. A nő piszkosul jó humora, tovább csigázta a férfit, semmit sem utált jobban, mint a sótlan nőket.

Egy hét folyamatos eszmecsere után a fotós külföldre utazott a munkája miatt. Már majd megőrült a kíváncsiságtól, hogy milyen lehet Zsuzsi élőben. Már szinte hallotta nevetős hangját és érezte finom illatát.

Max vágyakkal telve, két hét után végre hazaérkezett. Alig várta az első randit, ami csak nem akart elérkezni. A lány a munkájára fogta, hogy nem tud napközben elszabadulni, az estét és az éjszakát pedig a gyerekre. Hősünk nem értette, miért nem lehet egy 14 éves gyereket legalább egy-egy órára magára hagyni…

A sok chatelés után végre elérkezett a várva várt nap. A hölgy nagy nehezen talált egy időpontot. Ebédidőben, a munkahelyéhez közeli gyorsétterembe invitálta a férfit. Maxnak már mindegy volt hol és mikor, csak találkozzanak legalább egy rövid időre. A randi valóban rövidre sikeredett, de egyikőjük sem csalódott a másikban, sőt! A fotós ott helyben, a wc-ben nekiesett volna a szőkének.

Ezek után nem volt csoda, hogy a kedves, vicces ismerkedést sokkal inkább felváltották a szexuális tartalmú üzenetek.

Újabb napok telnek el folyamatos chateléssel, de csaj csak nem ért rá soha. Max kérlelte Zsuzsit, hogy vegyen ki egy szabadnapot, vagy esetleg aludjon egyik barátjánál a nagyfia, ha nem meri otthon hagyni egyedül. De se egy mozi, se egy séta, csak a chat.

A nő talán megérezte, hogy a férfinek kezd elege lenni, ezért azt írta, hogy ő egy merev és visszahúzódó ember, aki nehezen olvad, de érdemes kivárni. Ilyen és hasonló mondatokkal tartotta fent Max egyre lanyhuló érdeklődését.

Aztán megtört a jég, sikerült egy pizzázásra rávenni a hölgyet. Remekül érezték magukat, de amikor a búcsúzásra került a sor a lány nem engedte, hogy hősünk megcsókolja. Max úgy érezte, mintha egy rossz filmben szerepelne. Már négy hete tart a kapcsolatuk és még csak most járnak a második randinál.

Ám újabb meglepő fordulat jött, mert Zsuzsi ráállt egy mozizásra. Sőt nem is moziban, hanem a férfi lakásán. Mintha repedezni kezdett volna a csajon lévő páncélréteg.

Délután ötkor megérkezett a lány. Fotókat kezdtek nézegetni, amiket fotósunk a legutóbbi külföldi útján készített, majd elkezdtek nézni egy filmet. Teltek a percek, az órák. Max érezte a falat kettejük között, amit nagyon át akart mát törni. Egyszer csak gondolt egyet, ránézett a csajra és megcsókolta. Zsuzsi mintha csak erre várt volna, teljesen elvesztette az eszét és hevesen visszacsókolt. Nagy birkózás kezdődött a kanapén, csókolózással, tapizással. Lekerült a blúz, a melltartó… A nőnek szép kerek melle volt, pont illet a fotós tenyerébe. Érezte is a bimbók megmerevedését, de a hölgy hirtelen újra páncélt öltött. Gyorsan felöltözött és egy csók kíséretében lelépett. Az ajtóban még megjegyezte, hogy foly. köv.

A pasi ott állt álló farokkal és először nem is fogta fel mi történik valójában.

Ám az a „foly. köv.” csak nem akart eljönni. Megint teltek a napok, talán hetek is. Zsuzsi egyik szombat délután ráírt Maxra, hogy van egy kis ideje, szívesen felugrana hozzá. A férfi egész éjszaka és napközben is dolgozott, teljesen hulla volt és pont le szeretett volna feküdni aludni. Bár nagyon vágyott a csajra, úgy érezte nyomban elalszik. Ezért, most az egyszer, ő mondta azt, hogy bocs, de sajnos nem jó most neki. Nem gond, talizhatunk máskor is ha fáradt vagy – érkezett a válasz.

Max csak egy órát tudott aludni. Első dolga volt, hogy írt Zsuzsinak, hogy akár jöhet is, de persze, akkor a lánynak már nem volt jó. Arra a kérdésre viszont, hogy mikor látlak, csak másnap délben válaszolt: Majd ha én is kialudtam magam. És örökre eltűnt…

Erre varrjon gombot, aki tud!

Max nagyon várja a kommenteket, hátha valaki meg tudja neki magyarázni, hogy Zsuzsi miért nem akart rá időt szakítani.

https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/33662/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?