A páncélos lány visszavág, avagy ugyanaz a sztori férfi és női szemmel

Vadorzó

Az előző bejegyzésben, Max elmeséli hogyan ismerkedett meg a szép szőke Zsuzsival és hogyan ért véget sajnálatára a történet. Zsuzsi olvasta a sztorijukat és úgy döntött, ő is elmondja, ő hogyan látja a próbálkozásukat. 

Csak illusztráció

„Nagyon megörültem, amikor Max üzenetét megpillantottam a Messengeren. A képek alapján egészen bejött a pasi. Elkezdtünk chatelni és egyre szimpatikusabb lett. Mielőtt külföldre utazott volna – és nem a külföldi út után – randiztunk egy Mc Caféban. Egyáltalán nem rapid randi volt, egy másfél órát biztosan eltöltöttünk a kávé mellett. Akkor úgy éreztem, ígéretes sztoriba vágok bele.

Ahogy hazajött Max külföldről, már másnap felmentem hozzá képeket nézegetni az úrtól és utána sétáltunk egy kiadósat a Duna parton. Csókolóztunk, egyre közelebb kerültünk egymáshoz.

Egyik nap este 6 és 7 között felhívott, hogy van-e kedvem még aznap este moziba menni. Én nemet mondtam, más tervem volt már arra az estére, túl későn szólt.

Nem sokkal később jött az üzenet: Döntsd el, hogy szingli akarsz-e maradni, mert innentől csak este fogok ráérni! Valóban mindig délelőtt találkoztunk, mert ilyenkor el tudtam lógni egy-egy órácskára a munkahelyemről és Maxnak sem okozott problémát a délelőtt, mert egy hónapig szabadságon volt. Ám nem hiszem, hogy egy NEM-ből, arra lehet következtetni, hogy én sohasem fogok ráérni este.

Nyeltem egyet, és egyáltalán nem értettem, miért ez a csípős stílus. Mintha állandóan nemet mondanék az estékre. De végül megbeszéltük, hogy egy hét múlva, szerdán, találkozunk este 6-kor és elmegyünk moziba. Elérkezett a várva várt szerda. Negyed 7-kor felhívott, hogy bocs, de elment vért adni, rosszul van, rázza a hideg és nem tud értem jönni. Erre azt válaszoltam semmi baj, átmegyek hozzá, főzök neki forró teát és ápolgatom. Addig is feküdjön le, pihenjen. Teszem hozzá, nem volt túl férfias megnyilvánulás, hogy nem bír ki egy véradást és azt sem értettem, miért éppen randi előtt ment el vért adni.

Itt történt meg, amit Max is írt („Egyszer csak gondolt egyet, ránézett a csajra és megcsókolta. Zsuzsi mintha csak erre várt volna, teljesen elvesztette az eszét és hevesen visszacsókolt. Nagy birkózás kezdődött a kanapén, csókolózással, tapizással. Lekerült a blúz, a melltartó… A nőnek szép kerek melle volt, pont illet a fotós tenyerébe. Érezte is a bimbók megmerevedését, de a hölgy hirtelen újra páncélt öltött. Gyorsan felöltözött és egy csók kíséretében lelépett. Az ajtóban még megjegyezte, hogy foly. köv.”).

Aznap este rámírt, azt kérdezte, hogy mikor érek rá legközelebb. Azt válaszoltam, hogy szombaton. Ez nem volt jó neki, azt írta, akkor fotózni fog, de a vasárnap az tökéletes. A fiam az apjához szombaton ment volna, de nagy nehezen sikerült megbeszélem a volt férjemmel, hogy cseréljük el a napot. Hívtam Maxot szombaton délben, beszéltünk pár szót, de azt mondta, hogy le kell tennie, mert megjöttek a lányok a fotózásra, és egy hosszú, vörös hajú bombázóból kell kihoznia a maximumot. Ekkor volt délután 2 óra. Másnap délben hívtam, hogy minden OK-e, mert nem írt este, ahogy mindig szokott. Kérdeztem, hogy akkor találkozunk-e 4-kor, ahogy megbeszéltük. Erre jött a válasz: igen, csak alszom egyet, mert fáradt vagyok, de minden OK és persze, hogy találkozunk. Telik múlik az idő, várom, hogy jöjjön értem. Kezdek ideges lenni. Erre este hatkor jön egy selfie a következő dumával: ugye milyen cuki vagyok, amikor felébredek? Minden lélekjelenlétemre szükségem volt, hogy ne küldjem el a francba és ezt válaszoltam: Most ébredtél? Akkor nem fogsz tudni éjszaka aludni.

Este 10-kor jött ez az üzenet: Fú, nem tudok aludni. mi legyen? – Erre már nem válaszoltam.

Mikor láthatlak? – jött nem sokkal később az újabb kérdés. – Erre sem válaszoltam.

Reggel válaszoltam csak: Majd ha én is kialudtam magam.

Minden második hétvégén lányával van, az nála szent és sérthetetlen. Tehát a következő hétvége is kiesett volna – és ez sem miattam –, már ha lett volna tovább.

Szerintem a sok ismerkedésben, keresgetésben kiégett és már nincs energiája udvarolni. Várja a tökéletes nőt, de úgy, hogy neki ne kelljen érte tenni semmit. Sajnálom, mert nagyon jó embernek tartom, de úgy gondolom, ezzel a hozzáállással nem fog magának normális párt találni.”

 

https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/33806/pics/lead_800x600.jpg
Max csak azt akarja
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?