Bizarr szextörvények a világ minden tájáról

Vadorzó

Az alábbi írásra egy ismerősöm hívta fel a figyelmem. Soha sem gondoltam volna, hogy léteznek ilyen törvények. Viszont azt végképp nem gondolom, hogy szóról szóra, mindegyiket betartják...

"A szexualitás egyidős az emberiséggel. Mindig is használták örömszerzésre, igények kielégítésére is, nem csak a fajfenntartásra, bármennyire is igyekeztek ezt az idők folyamán korlátozni. Először talán a vallások próbálkoztak erkölcsi korlátok felállításával, büntetések kiszabásával, sokszor talán túlzott szigorral is lecsapni az örömszerzés célú szexuális együttlét 'elkövetőire'. Később a jog területére is kiterjedtek a szabályozások, amik érthetőek is voltak és a legtöbb esetben valóban hasznos döntések. Ilyen például a korhatáros törvény, amit a mi kultúránkban remélhetőleg minden jó érzésű ember számára egyértelmű és betartandó dolog. Azonban nem minden kultúrában ugyanazok a törvényi előírások és bizonyos kereteken belül változnak a feltételek. Érdekes dolog például, hogy a katolikus egyház katekizmusa világosan fogalmazva szabályokat állít fel a szex kérdésében, mégis az úgynevezett beleegyezési korhatár itt a legalacsonyabb a világon: 12 év. Magyarországon is létezik jogi szabályozás erre vonatkozóan, amit 2012-ben változtattak meg, bizonyos kitételekkel lejjebb vitték az eddigi korhatárt. Akit érdekel a téma könnyen utánakereshet akár itt is: https://hu.wikipedia.org/wiki/Beleegyez%C3%A9si_korhat%C3%A1r .

Most azonban nem a komoly résszel foglalkozunk, hanem inkább a kissé furcsa és számunkra érthetetlennek tűnő törvényekből válogatunk, és közben el lehet gondolkodni azon, hogy vajon minek kellett történnie, hogy ezeket bevezessék.

Talán meglepő lehet, de a legtöbb fura hálószobatörvényt az Egyesült Államokban hozták meg, és sok még ma is érvényben van, persze ha végigrágjuk magunkat rajta, és elképzeljük, hogy ezt ott mindenki betartja és betartatja, akkor lehet hogy hamarosan kihal az ország. Előbb azonban nézzünk néhány érdekességet a nagy világból.

Bahrein: Nehéz dolga lehet Bahreinben a nőgyógyászoknak, ugyanis törvény mondja ki, hogy az orvos nem nézhet közvetlenül a páciense nemi szervére, ezért kénytelenek azt egy tükör segítségével megvizsgálni.

Omán: A törvény szerint azt a tevét, juhot vagy kecskét, amellyel férfi közösült, le kell vágni, húsát elégetni, és az elkövetőnek az állat piaci árát meg kell térítenie. Egyébként a legtöbb közel.keleti országban benne van a törvényekben, hogy azon állat húsát elfogyasztani tilos, akivel valaki előzőleg közösült.

Irán: Itt még tovább mennek, és a törvény felsorolja mely állatokkal lehet szexuális aktust létesíteni. A kutya, macska, szamár, juh teve, galamb??? nem probléma, azonban felhívja a férfiak figyelmét arra, hogy vadállatokkal, főként oroszlánnal való együttlét nem túl biztonságos.

Líbia: Ha valaki itt házasodni akar, annak igencsak jómódúnak kell lennie, ugyanis 35000 dollárnak megfelelő arany és teve árán lehet csak menyasszonyt venni, ezért az itteni fiatalok leginkább Egyiptomból házasodnak, ahol már 200 dollár értékben is kaphatnak asszonyt.

Indonézia: Itt igencsak keményen fogják vissza a nemi vágyakat. Akit önkielégítésen kapnak azt egész egyszerűen lefejezik.

Guam: Létezik egy talán irigylésre méltó foglalkozás Guam szigetén, a hivatalos közösülő. Az ő feladata, hogy pénz ellenében elvegye a fiatal lányok szüzességét, mivel a törvény tiltja a még szűz lányok férjhez menetelét.

Hong Kong: Ha egy feleség minden kétséget kizáróan megbizonyosodik róla, hogy férje hűtlenséget követett el, akkor törvény adta joga, hogy elvegye annak életét. Egyetlen kitétel, hogy ezt puszta kézzel kell megtennie.

Kolumbia: A törvény szerint az asszony csak a férjével élhet házaséletet, és a menyasszony anyjának szemtanúként végig kell néznie a nászéjszakát.

Bolívia: Törvény tiltja, hogy egy férfi egyszerre közösüljön egy nővel és lányával.

London: Tilos álló motorkerékpáron közösülni.

Liverpool: Az egyetlen hely, ahol a női eladók félmeztelenül is dolgozhatnak, az a trópusi kishalakat is árusító üzlet.

Hollandia: A rokkantaknak és a fogyatékosoknak alanyi jogon jár havi egy együttlét prostituáltakkal az állam pénzén.

Akkor jöjjön az USA, ahol a legeszementebb szabályozásokat találták ki a honatyák, és egyes esetekben vélhetően főként a honanyák. Ezeket a törvényeket vélhetőleg a jogi rendszer, nevezetesen a precedens jog gyakorlásának köszönhetjük.

Alaszka: A törvény szerint tilos a férfiaknak a nyílt utcán rénszarvasokkal közösülni. Arra mondjuk nem tér ki, hogy máshol lehet e.

Maryland: Tilos automatából óvszert árulni, kivéve azokat a nyilvános helyeket, ahol szeszes ital is kapható. De itt mégsem ez a furcsaság, hanem az, hogy az egész állam területén tilos az orális szex, de nem csak itt, hanem az USA 18 tagállamában is.

Minnesota: Férfiaknak tilos élő hallal közösülni. A nőkre és a döglött halakra nem terjed ki a törvény hatálya. Ugyanitt törvénybe ütköző, ha a férj rossz lehelettel közösül a feleségével. Amennyiben az asszony megkéri a férjet a fogmosásra, de az nem teljesíti, az súlyosbító körülmény.

Ohio: Nőknek tilos meztelenül mutatkozni egy férfi fényképe előtt.

Washington D.C.: Bajban lehetnek a szenátor urak is, hiszen a törvény értelmében a fővárosban csak és kizárólag misszionárius pózban engedélyezett a közösülés. Az államban érvényben van az is, hogy tilos szűz lányokkal közösülni. Ez alól nincs kivétel, még a nászéjszaka sem. Nem tudom hogy oldják meg, talán guamból hívják a hivatásos közösülőt.

Nevada: Vajon milyen kihágásnak kellett történnie ahhoz, hogy törvénybe iktassák, hogy tilos hímvesszőt formázó vagy utánzó ruházatban részt venni hivatalos értekezleten. Gondolom ezek a törvények a precedens jog visszásságaiból keletkeztek. Ugyanitt előírás van arra, hogy a házaspároknak is kötelező az óvszer használata.

Kalifornia, Ventura megye: Rájár a rúd szegény házi kedvencekre, a törvény ugyanis kimondja, hogy az itt élő macskáknak és kutyáknak tilos írásos engedély nélkül közösülni.

Texas: Csupa praktikus törvény. Az egyik szerint tilos disznóknak közösülni a városi repterek kifutópályáin. Az államban ugyan megengedett a csirkékkel való közösülés, de tilos a csirkét húzogatni vagy rángatni, a mozgást a másik félnek kell végeznie. Dallas megyében a nőknek tilos 30.48 cm-nél hosszabb vibrátort vagy szexuális segédeszközt tartaniuk a munkahelyükön.

Nyugat Virginia: Tilos 18,14 kg-nál nagyobb súlyú állatokkal közösülni. Romboch városában pedig tilos bárkivel is villanyfény mellett.

Arizóna: Egy háztartásban csak egy darab guminő és két darab szexuális segédeszköz tartható. Gondolom ott nem virágzik a szexshop üzlet.

Florida: Figyelem, bárki, aki ide utazik: szigorúan tilos tarajos süllel közösülni!!!

Mississippi: Ha feláll nem áll fel, vagyis törvény mondja ki, hogy a férfiaknak tilos szexuálisan felizgatott állapotban felállni a székükről.

Utah, Tremonton: Nőknek tilos szirénázó mentőautóban közösülni. A törvény érdekessége, ha mégis megtörténne az eset, a férfi közreműködőnek nem jár felelősségre vonás. Az államban egyébként tilos unokatestvérrel házasodni, de csak 65 éves kor alatt.

Louisiana: Taxisofőröknek tilos menet vagy várakozás közben az első ülésen közösülni.

Oregon: A férjeknek tilos közösülés közben káromkodni, trágár szavakat mondani. A nőkre nem vonatkozik a törvény.

Illionis, Oblong: A törvények tiltják a közösülést a nászéjszakán annak, aki az ünnepség előtti napon halászott vagy vadászott. Champagne városában törvény bünteti, ha valaki a szomszédjának a szájába vizel.

Iowa, Ames: Három üveg sörre korlátozták a közösülés utáni fogyasztás mértékét a férjek számára.

Wyoming, Newcastle: Börtönbüntetés vár azokra a párokra, akik az élelmiszerüzletek fagyasztó kamrájában szexelnek.

Wisconsin, Connorsville: A férj nem sütheti el a fegyverét amikor a feleségének orgazmusa van. Itt természetesen csak a lőfegyverekről van szó, és nem az átvitt értelemben használt fegyverről.

Új-Mexico, Carlsbad: Törvény tiltja az autóban való szeretkezést ebédszünet idején.

Idaho: Nyilvánosan ölelkezni csak 18 perc időtartamig lehet, utána már törvényt sért.

Pennsylvania: Tilos autópálya díjbeszedő fülkében kamionsofőrrel szeretkezni.

Nebraska, Hastings: Mindenféle közösülés csak ruhában engedélyezett.

Massachusetts: Tilos az aktus állatok jelenlétében.

Ha ezekre a helyekre vetődünk utazásaink során, tartsuk be ezeket az előírásokat és akkor nem lehet gond. Persze nehéz elképzelni, hogy ezeket a törvényeket a legnagyobb szigor mellett mindenhol betartatják, de azért nem árt felkészülni, mert a törvények nem ismerete nem ment fel azok alól. Kellemes utat."

Forrás: playshop.blog.hu

 

https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/35017/pics/lead_800x600.gif
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?