Maxnak sem könnyű a társkeresősdi

Vadorzó

Max szeretne már végre megállapodni. Hosszan tartó szenvedése miatt már találkozik olyan lányokkal is, akik nem tetszenek neki piszkosul a fotók alapján. Reménykedik, hátha csak nem fotogén a hölgy… A legutóbbi sztori is pont így indult.

Pár eseménytelen nap után a Randivonal nevű csodán rámírt egy nő. Különböző okokból a hölgyek nem nagyon szoktak ilyesmire vetemedni. Ki azért, mert szerinte egy férfi legyen férfi, és tegye meg a kezdő lépést, vagy egyszerűen azért, mert bátortalan.

Mondjuk én ezen nem szoktam fennakadni, sőt többször is volt rá példa, hogy a nő kezdeményezett és komolyabb kapcsolat lett belőle. A legutóbbi 3 éves kapcsolatom is így kezdődött, de az most más lapra tartozik.

Tehát, pittyegett a telefonom, jelezvén, hogy a Randivonalon levelem érkezett. Nem túl gyakori ez olyan időkben, amikor nem kezdemények, azaz nem írok napi 10-20 levelet különböző hölgyeknek remélvén, hogy pozitív választ kapok.

Pont ezért, kíváncsian mentem a telefonomhoz. Kati, 47 éves, magas, vékony, vegán és gyógyszerész. Sok sebből (túl idős, túl vékony, vegán…) vérzett a dolog így első ránézésre, plusz a nő fotói sem fogtak meg igazán, ám az üzenetből az is kiderült, hogy a hölgy magas IQ-val rendelkezik, magabiztos és van humora. Ezek tulajdonságok az intő jelek ellenére felkeltették az érdeklődésemet és levelezésbe kezdtünk.

Kiderült, hogy Katinak van két felnőtt lánya, de szeretne maga mellé egy pasit, aki mellett végre nőnek érezheti magát, főként most, hogy kirepültek a gyerekek.

A jó hangulatú, viccelődős chatelések után elérkezett első randi ideje. Utálok késni, de mégis sikerült – nem találtam sehol parkolóhelyet a környéken –, Kati mégis boldogan fogadott. Nem igazán volt az esetem, ám az ősi ösztön mégis utat tört magának. Olyannyira, hogy már másra gondolkodni is nagy nehézséget okozott. Másfél órás beszélgetés után felajánlottam, hogy hazaviszem. Amíg az autóhoz értünk, jól megnéztem magamnak. Csinos feneke volt, de valami mégsem volt az igazi. Sőt, nagyon nem.

Kati viszont teljes gázzal nyomult. Nagyon hízelgett nekem ez a vehemencia és egy hirtelen jött ötlettől vezérelve úgy döntöttem, hogy felhívom magamhoz. A gyógyszerésznő nem hezitált, kerek perec kijelentette, hogy szívesen benne vagy egy jó szexben, csak nem most, hanem két nappal később.

Ahogy visszaültem az autóba, már egy kicsit bántam, hogy randit beszélem meg vele. Akartam is meg nem is nőt. Végül Kati oldotta meg a kérdést azzal, hogy túlságosan elkezdett nyomulni. Általában minél jobban akarnak engem, én annál jobban nem akarom a másikat.

Mivel nagyon szimpatikus volt a gyógyszerésznő, és meg is sajnáltam, ezért legyőztem a bármi áron minden nőt meg kell dugni érzést. Küldtem egy üzenetet neki, hogy szerintem nagyon messze állunk egymástól, és ne haragudjon, de semmit sem akarok tőle. Így tartottam korrektnek, nem akartam hitegetni Katit. Több mint valószínű, hogy nem esett jól neki, de megköszönte, hogy őszinte voltam és nem egy szó nélkül tűntem el, ahogy azt sokan mások szokták.

Aznap este ott ültem magamba roskadva a lakásomban és Katin gondolkodtam, amikor csipogott a telefonom. Egy régi ismerős csajszi üzent: Szia Max! Mit csinálsz ma este? Nálad alhatok? Felcsillant a szemem. Régebben szexeltünk hébe-hóba. Soha jobbkor! – gondoltam és már válaszoltam, visszaírtam neki egy nagy OK-t.

A lány feljött ledobta a kabátját, vadul megcsókolt és vetkőzni kezdett. Elővett egy vibrátort, majd hátradobta magát az ágyon. A vibrátort beszopogatta, nedves lett rendesen és a puncijába tolta. Van itt még egy lyukacska, bebújsz? – kérdezte. Naná, hogy bebújtam.

Másnapra Kati már sehol sem volt a fejemben.

 

https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/35406/pics/lead_800x600.jpg
Max csak azt akarja
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?