Vigyázzunk az okosvibrátorok appjaival, nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljünk!

Vadorzó

A modern kor technikái szinte csak gondot okoznak. Most éppen egy app okozott egy kisebb ijedséget a felhasználóknak. Megértem, mert igen csak kellemetlen lehet, ha valaki, nem illetékes hallgatja a szex közben felvett hangunkat.

Illusztráció

A hongkongi Lovense vállalat távirányítós vibrátorának az alkalmazása felvette a szex közben hallható hangokat, és erről a felhasználók semmit sem tudtak. Egészen addig, amíg egyikük rá nem talált a fájlokra a telefonján – írja a Verge.

A Reddit fórumán nyitott témára páran reagáltak, hogy hasonlót tapasztaltak, és a beszélgetésbe beszállt valaki a Lovense képviseletében, elismerve a kódolási hibát, amely csak Androidot futtató készülékeket érint.

Azért keletkezett hangfelvétel, mert a vibrátornak van egy hangvezérlési funkciója, és ennek a hibája miatt az ideiglenes fájlok a telefonon maradtak. A Lovense képviselője arról biztosította a felhasználókat, hogy egyetlen ilyen fájl vagy más szexszel kapcsolatos információ sem jutott el a szervereikre.

Korábban is találtak programozási hibát a Lovense termékeiben, írja a Verge, egy análdugóról derült ki, hogy meghekkelhető. A vállalat állítólag már dolgozik a frissítésen, amely eltünteti a telefonokról a szex közben felvett hangokat.
Forrás: index.hu
https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/44771/pics/lead_800x600.jpg
Érdekességek,okosvibrátor
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?