447-re nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon
Újabb 39 személynél mutatták ki az új típusú koronavírust. Két idős beteg hunyt el.
Blogolj!

Szerető kerestetik – A politikus

Vadorzó

Zsanett túl volt egy hosszas, kínkeserves váláson. Most ott állt szabadon, azonban érthető módon még egyáltalán nem akart elköteleződni. Azon szerencsés nők közé tartozott, akik két gyerek után is megőrizték csodás alakjukat, szexuális kisugárzásukat. Ugyan állandó partnert nem akart maga mellett tudni, de a szexet rettenetesen imádta, ezért úgy döntött beszerez magának egy csodás szeretőt.

Egyik este gondolt egyet, előkapta a noteszát, elábrándozott picit és aztán elkezdetett egy listát írni azokról a pasikról, akik ebből a szempontból szóba jöhettek.

Úgy gondolta, mindenkinek megadja az esélyt, azaz, hogy nem egy típusból fog válogatni. Ügyelt rá, hogy minden rangú, rendű, korú – kivéve persze a túl fiatal és a túl idős korosztályt – és küllemű férfi szerepeljen a felsorolásban.

A meglehetősen színes lista első helyén egy apuka szerepelt a suliból, aki fotózásból élt. Zsanett odavolt a kreatív pasikért. Őt már rég ki is szúrta magának, de hűséges volt férjéhez és sohasem akart bonyodalmat. Na de most… Miért ne?

Ezután következett a szomszéd 60 körüli playboy, aki régóta csapta neki a szelet, de Zsanett mindig csak kinevette szánalmas próbálkozásait. „De ki tudja? Lehet, hogy nagy tapasztalata miatt szeretőként istenien beválik majd”– gondolta. 

A harmadik helyen – a kontraszt kedvéért – a huszonéves benzinkutas srác állt, aki félreérthetetlen megjegyzéseket tett Zsanettnak, minden tankoláskor. Még sohasem volt ilyen fiatal férfival, és nagyon izgatta a dolog. Ráadásul a fiú sokat foglalkozott saját testével, ami nem vált éppen a hátrányává. „Kockahasról bármit lenyalogatni nem lehet rossz” – mosolygott magában.

A negyedik hely, az egy tízessel idősebb, egyedülálló újságíróé lett. Intelligens volt és szexi. Ugyan egy kis pocakot növesztett már magának, de Zsanettot ez cseppet sem zavarta. Őt még hosszú távon is el tudta volna maga mellett képzelni, de ugye egyelőre erről még szó sem volt, és egyébként is először teljesítenie kell valamit, hogy utána bármi is legyen.

Az ötödik helyen egy ismert politikus neve szerepelt. Őt egy munka kapcsán ismerte meg. Imponált neki a férfi magabiztossága, úgy képzelte az ágyban is ilyen lehet.

A hatodik helyet egy nagydarab, jól menő vállalkozó kapta. Volt mit a tejbe aprítania, de nem ez fogta meg Zsanettot. Mindig is nagyon vonzották a mackó típusú férfiak. Kíváncsi volt rá, hogy az ágyban is olyan sikeres-e, mint az üzleti életben.

A hetedik helyen szerepelt az autószerelője. Izgatta a fantáziáját, hogyan viselkedhet, egy kevésbé észlény, igazi ösztönpasi, ha csinos, hosszú, női lábak közé sodorja a sors.

Már majdnem befejezte a listát, amikor felötlött benn, hogy mi lenne, ha egy teljesen idegennel is kipróbálná...

Elégedetten futott végig a listán. Úgy gondolta, közülük az egyik biztosan megfelel majd a számára, mint tökéletes szerető. Ha mégsem, akkor majd folytatja a keresést.

Zsanett jó előre kitervelt mindent. Úgy gondolta, induljon mindenki egyenlő eséllyel. A terv az volt, hogy felhívja a szeretőjelölteket magához egy kávéra, amíg nincsenek otthon a gyerekek. Mindegyiket egy szál köntösben fogja várni, azzal az indokkal, hogy nemrég fejezte be a tornát, le kellett zuhanyoznia és gyorsan csak ezt tudta magára kapni.

Az első pipa a politikus neve mellé került

A nő habkönnyen be tudta cserkészni. Az első szóra ugrott, amikor Zsanett félreérthetetlen módon felhívta magához egy délután kávézni.

A csinos nő az elgondoltak szerint ajtót nyitott. A rövid köntös szemmel láthatóan, első pillantásra megtette a hatását. Zsanett somolygott magában. A konyhába vezette a férfit és nekikezdett a kávékésfőzésnek. A kis köntös alig takarta formás kis popsiját. A férfi majd felfalta a szemével és megjegyezte, milyen szép lábai vannak. Mikor elkészült a kávé, átmentek a nappaliba. A férfi leült a kanapéra, Zsanett pedig szemből pont úgy tette le a kávét, hogy a férfi láthassa, milyen bájokat rejt a köntöse, majd ő is elhelyezkedett a kanapén. Ha nem zárja össze szorosan combjait, akkor szépen kivillant volna nedves puncija.

Tetszett neki a pasas, és azt gondolta, tovább incselkedik. „Nem volt időm bugyit venni. Zavar?” – kérdezte. A férfi egyáltalán nem jött zavarba, a kezét a nő combjára tette és elkezdte felfelé csúsztatni, azzal, hogy ő szívesen lesz a bugyija. Ahogy siklott a keze, úgy nyíltak szét Zsanett feszes combjai. A politikus egyik kezét a cél előtt megállította, a másikkal Zsanett száját kezdte cirógatni, aki mohón kapta be a férfi egyik ujját és szopogatni kezdte.

A férfi felizgulva nézte egy kicsit, majd két ujját is jó mélyen bedugta a nő szájába, amíg az már nem bírta öklendezés nélkül. Észrevette, hogy kicsit túlzásba esett, ezért csuszamlós ujjait egy határozott mozdulattal átdugta a nő másik, kitárulkozó nyílásába. Zsanett felnyögött. Ám a férfi a helyett hogy finoman kényeztette volna, inkább durva kezdett. Egyáltalán nem volt érzéke hozzá, mi kell egy nőnek, vagy egyáltalán nem is érdekelte.

Zsanett kezdeti izgalmát felváltotta az ijedtség. A politikus ekkor lehúzta a sliccét, elővette meredező férfiasságát és a vele szemben ülő Zsanett szájába csúsztatta azt. Szopjál ügyesen cicus, akkor megkapod amiért minden nő verseng! Mert mindenki az enyémet akarja. Szerencsés lány vagy! Szereted a torkodba? - kérdezte és  belemarkolt a nő hajába, magához húzta a fejét és a farkát tövig nyomta Zsanett torkába.

Zsanett az elején még remélte, nem ez lesz az áhított légyott vége és szeretett is örömet szerezni így a férfiaknak, de ez már sok volt neki. Próbálta leszerelni a férfit, de az csak folytatta: Élvezd, ahogy ott csorgok, jó forrón, lefelé a torkodban! - és abban a pillanatban elsült. Közben valami olyasmit nyögött, hogy Zsanett milyen jó kis kurva. 

Zsanett csak ült magába roskadva. A férfi megkönnyebbülten eltűnt a fürdőszobában, mikor visszajött, ennyit mondott: Jó voltál, mikor érsz rá legközelebb? Kikísérsz?

A nő még mindig megdöbbenten ült  a kanapén meg tudta volna ölni a világ legönzőbb és legérzéketlenebb emberét. Nem is bánta, hogy máris menni akar fickó.

Bármikor számíthatsz rám egy gyors numerára – kacsintott a seggfej politikus az ajtóban. Zsanett még annyira a történtek hatása alatt volt, hogy csak ezt tudta kinyögni: Mindig is utáltam a politikusokat.

A nő, ahogy becsukta az ajtót, a noteszhez ment. Felnyitotta a listánál és egy jó vastag fekete filccel áthúzta a férfi nevét. 

Folyt. köv.

 

https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/25377/pics/lead_800x600.jpg
politikus,Szerető kerestetik,szex,történet
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?