Szerető kerestetik - A 60-as playboy

Vadorzó

Zsanett miután jogosan, teljesen leírta a politikus pasit, mint szeretőt, átnézte a listát, és azon gondolkozott, melyik szeretőjelölt legyen a következő. Nem tudott dönteni, ám a véletlen segített neki. Ahogy kilépett az utcára, a szomszéd 60-as playboyba botlott.

A helyzet adta magát. Ő lett a következő préda. „Feri! Ugye felugrik hozzám délután egy kávéra?” – kacsintott a nő a férfire. Ferit nem kellett kétszer invitálni. „Persze Zsanettka, háromkor csöngetek.” – mondta, majd megvillantotta hófehér mosolyát. Közben nap- vagy szolárium barnított arcán, a kék szeme körül vidáman táncoltak a ráncok.

Feri úriember módjára, pont három órakor csengetett, virággal és bonbonnal a kezében. Zsanett – ahogy a politikust is – a rövidke köntösben fogadta. Feri alig tudta leplezni, hogy köpni, nyelni nem tud. Megőrült Zsanettért, mindig gőzerővel udvarolt neki – jó, mondjuk mindenki másnak is – és azt gondolta magáról, ő a földkerekség legellenállhatatlanabb és legszívdöglesztőbb pasija. Ám erre a fogadtatásra azért mégsem számított. Picit inába szállt a bátorsága. Elkezdett aggódni, hogy mi van akkor, ha nem tud megfelelően teljesíteni. Azt látta lelki szemei előtt, hogy tudna villogni a haverok és az utca embere előtt egy ilyen fiatal bombanővel, mint Zsanett. Nem puskázhatja el.

A nő szépen megköszönte és elvette tőle az ajándékokat. Bementek a konyhába. Zsanett kinyitotta a bonbont, és a szájába tett egyet. „Így akarom magát is elmajszolni Feri.” – mondta, majd megfordul és feltette a kávét.

A férfi erre még jobban pánikolni kezdett, pedig elképesztően kívánta a nőt. Ahogy a kávé elkészült, a nappaliba mentek. Feri leült a kanapéra, Zsanett pedig háttal állva Ferinek, mélyen lehajolva tette le a dohányzóasztalkára a kávét. A férfi megfogta a nő combjait, közelebb húzta magához és nyelvével egyből a lényegre tért. Zsanett az asztalon támaszkodott és apró nyögésekkel adta Feri tudtára, hogy kifejezetten élvezi, amit csinál.

Feri meglehetősen rutinos nyelve nem fukarkodott a jóval, mindenfelé elkalandozott, amerre csak kéjes izgalmakat adhat egy nőnek. Zsanett hosszasan hagyta Ferit örömet szerezni, majd megfordult és ledobta a köntösét. Ferit elbűvölte a látvány. Ő is kibújt az ingéből. Zsanett meglepődött, milyen jól néz ki a pasi, ennyi idősen is – annak ellenére, hogy tudta, Frei minden nap megfordul az edzőteremben.

Segített neki megszabadulni a nadrágtól is. A gomb után a zippzár következett. Finom, selymes keze eltűnt a férfi alsónadrágjában és megmarkolta vágyának tárgyát. Merev volt. A nő keze szorgosan dolgozott. Majd az alsónadrág is lekerült a playboyról. Zsanett nem volt hálátlan. Ő is megmutatta, mit tud, hogy mire képes egy tapasztalt, tüzes, érett nő. Feri hátradőlve élvezkedett, nézte, hogy mozog a nő feje, szemük sokszor összetalálkozott.

Zsanett szorgossága megtette a hatását, a pasi már a határán volt, hogy elsül a nő szájában, azonban egy vérbeli playboy nem tehet ilyet, mielőtt ki ne elégítené a nőt. Leállította Zsanettet, jelezte neki, hogy várjon egy pillanatot és helyezkedjen bele az ő tökéletességébe.

A nő fölé állt és egyre ereszkedett lejjebb és lejjebb. A kemény szerszám, ahogy megérezte a punci nedves, forró ölelését, összeomlott. Zsanett még tudott rajta mozogni néhány ütemet, de utána végleg használhatatlanná vált. Szerencsére ez a pár mozdulat Zsanettnek elégnek bizonyult, így hősünk nem maradt annyira szégyenben.

A nő ugyan bevetett mindent, de nem sikerült újra visszacsalogatni a férfiasságot. Feri szerszáma lomhán lógott, csak néha tűnt úgy, hogy hátha történni fog valami.

Ha valamit a politikusoknál is jobban gyűlöl Zsanett, az az, ha nem elégül ki a férfi. Olyankor úgy érzi, vagy kívánják eléggé, vagy ő nem találja el, mi kell a férfinak. Bár a másodikhoz olykor idő kell, de az első légyottok izgalma, a legtöbb férfinál eredményhez vezet.

Míg Zsanett félig csalódottan hevert a kanapén, Feri közben rendbe hozta magát a fürdőszobában. Újra felöltötte hófehér mosolyát és arról bíztatta Zsanettet, legközelebb sikerülni fog neki is és nem Zsanett tehet róla…

Ahogy zárult az ajtó, Zsanett a noteszhez ment. Feri nevéhez – a merevedési hullámvasút miatt – ezt, nem túl hízelgő, de nem is a végletekig elutasító megjegyzést írta: „ha ló nincs, jó a szamár is”.

https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/25600/pics/lead_800x600.png
playboy,Szerető kerestetik
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?