Szerető kerestetik – Az autószerelő

Vadorzó

Zsanett miután nem jött be neki se a politikus - na ő egyáltalán nem -, se a 60-as playboy, tovább folytatta a tökéletes szerető keresését...

Zsanett éppen úton volt valahova, amikor az autója elkezdett füstölni. Azonnal félreállt, és az első ijedség után, kaján mosollyal az arcán kereste ki az autószerelő számát. „Szia Laci! Van egy kis probléma a kocsival. Tudnál segíteni?” – búgta a telefonba.

Mivel az autó csak pár sarokra robbant le a műhelytől, azt beszélték meg a szerelővel, hogy nagyon lassan elgurul hozzá.

Zsanett mielőtt benyitott a kis fogadóhelységbe, lecsapta a napellenzőt és a kis tükörben megvizsgálta, rendben van-e a sminkje. Laci már nagyon várta, persze nemcsak a munka miatt.

A szerelő, csillagszemével és izmos testére feszülő pólójában annyira ellenállhatatlan volt, hogy a nő úgy döntött, kivételt tesz. Lacit nem a lakásán csábítja el, mint a többieket, hanem már ott a műhelyben.

Csak illusztráció ;-)

Miközben a nő átadta a slusszkulcsot és a forgalmit, azon bosszankodott, hogy miért nem szoknyát vett fel reggel. Még szerencse, hogy a farmer fölött egy apró topot viselt. Lacinak meg is akadt a szeme rajta és kacsintva megjegyezte, milyen csini a kis felső.

Zsanett kihúzta magát, nagy mellei szinte megérintették a szerelőt, közben a mellbimbók majd átszúrták a vékony, picuri kis ruhadarabot.

„Alatta is nagyon csinos vagyok. Megnézed?” – kérdezte Zsanett és felhúzta a topot. Laci nyála kicsordult volna, ha nem figyel oda. Olajos kezével alányúlt a dús kebleknek és óvatosan markolászni, simogatni kezdte őket. A nő átvette az egyik mellét, ujjaival izgatni kezdte mellbimbóját és amikor már kemény lett nyelvével szopogatni kezdte.

Laci ettől piszkosul beindult. Visszakérte magának a cicit és felváltva cirógatni kezdte a nyelvével a meredező bimbókat.

Ekkor benyitott egy másik szerelő. Kapásból felmérte a helyzetet, ezért azt mondta Lacinak, hogy csak azért jött, hogy szóljon, mindenki elmegy ebédelni... Nagyon vigyorgott és gyorsan becsukta maga mögött az ajtót.

A párocskát egyáltalán nem zavarta meg ez a kis jelenet, ott folytatták, ahol abbahagyták. Laci kigombolta a nő farmerjét és belenyúlt a bugyijába. Nagyon könnyen csusszant be az ujja a szaftos forróságba. Zsanett sem tétlenkedett, ő is kigombolta a szerelő nadrágját és elővette meredező férfiasságát. Letérdelt. „Milyen görbe. Imádom! Máris a kedvencem!” – mondta és nagy rutinnal, szinte teljesen eltüntette szájában a kanyarodó szerszámot.

Laci majdnem elsült a szájában. A nő ezt észrevette és felfüggesztette a nyalókázást. Levette a farmerját. Így tett Laci is, aki aztán a váróban lévő kis kanapéra ült. Zsanett Lacival a lábai között, terpeszben felállt a kanapéra. A szerelő nyelve végigszaladt a farkaséhes punci minden részletén, aztán kicsit elidőzött a csikló körül. Zsanett nem várhatott tovább, térdeit behajlítva elkezdett lefelé ereszkedni a meredező kőkemény farok felé.

Óvatosan, lassan, egyre mélyebbre ereszkedett, addig amíg már nem lehetett tovább Mozogni kezdett, ki-be csusszant a férfi szerszáma. Olykor csak a makkon mozgott, játszott az imádni való görbével. Ez a játék hamar megtette hatását, Zsanett a férfi arcát figyelve, remegve elévezett.

Már Laci is közel volt, de még hátulról is élvezni akarta a finom puncit.  Jelezte Zsanettnek, hogy álljon fel, hajoljon le és támaszkodjon a kanapéra. Laci mögé áll és behatolt. A szerelő egyre hangosabb lett, szint üvöltött. Hirtelen kihúzta férfiasságát, kezébe vette, egyet-kettőt rántot rajta és kilövellt belőle az isteni nedű. Zsanett hátán, de főként popsiján csordogált a fehérség, Laci szétkente a testén, amíg a bőre be nem ivott mindent.

Felöltöztek.

Észre sem vették, mennyire elillant az idő. Zsanettnek rohannia kellett. A buszon, aléltan ábrándozott Laciról és azon csodálkozott, milyen érdekes, hogy most egyáltalán nem zavarta a sok meztelen nős plakát. Sőt!

„Ebből még lehet is valami.” – gondolta.

Persze a történetnek itt koránt sincs még vége.

Folyt. köv.

 

 

https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/25791/pics/lead_800x600.png
autószerelő,erotikus történet,szerető,Szerető kerestetik,szex
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?