Szerető kerestetik – Az apuka az iskolából

Vadorzó

Zsanett szépen haladt a szeretők próbálgatásával, de még nem sikerült megtalálnia az igazit. A politikus leszerepelt, a 60-as playboyt csak végszükség esetén venné elő, az autószerelő kifejezetten izgalmas kaland volt, de valami mégis hiányzott belőle. 

Azért az autószerelőt egyszer-kétszer mégis elő lehet majd venni - morfondírozott Zsanett, miközben már alig várta, hogy összefusson a következő szeretőjelölttel.

Könnyen cserkészte be az elvált apukát. A gyerekek egy osztályba jártak, így gyakran találkoztak az iskolában. Ervin egyszerűen szívdöglesztő volt. Ő sem akart még újra megállapodni, csakúgy, mint Zsanett. A nő, ahogy meglátta az iskola folyosóján, egyből elkapta és bedobta a „gyere fel egy kávéra” dumát. Az áldozat gondolkodás nélkül ugrott rá a csalira.

Másnap Zsanett a szokásos szexi fürdőköpenyben nyitott ajtót. Ervin, egyből, ahogy meglátta, átkarolta a derekát és megcsókolta. Először csak finoman érintette száját a nő szájához, majd beszippantotta alsó ajkát, aztán nyelvével úgy csókolt, hogy Zsanett körül megszűnt a világ és úgy érezte, konkrétan felolvad a mindenségben.

Megőrült az ilyen csókokért, szomjazott rájuk, mert sajnos nagyon kevés művelőjük van. Teste finoman remegni kezdett, minden porcikája kívánni kezdte a férfit. Ervin észrevette ezt és úgy döntött tovább húzza a nőt. Kávét kért.

Ahogy Zsanett a kávét készítette, Ervin simogatni, puszilgatni kezdte Zsanett vékony bokáját, formás vádliját, térdhajlatát és hosszú combjait. Direkt nem ment feljebb. Zsanett belement a játékba. Bevitték a kávét a nappaliba és egymást kémlelve elkortyolgatták.

Meleg volt a lakásban. Zsanett ezért a teraszajtóhoz ment, kinyitotta és egy lépést tett kifelé, hogy egy mélyet lélegezzen a friss levegőből. Ervin ekkor mögé ért és mosolyogva kiterelgette a teraszra. A terasz az utcára nézett, az arra haladók közül bárki láthatta őket. Ervin teljesen levetkőzött. Ezt látván, Zsanett ledobta a köntösét. A férfi újra megcsókolta.

Zsanett egyszer csak megfordult és a korlátra támaszkodott, háttal Ervinnek. A férfi a nő formás popsija mögé került, átölelte és együtt nézték a járókelőket. A nő érezte, ahogyan Ervin férfiassága utat tör magának. Egyre beljebb halad, amíg már nem tudott tovább. Zsanett halkan felnyögött.

Egy fiatal pár állt meg az utca túloldalán és nézték, ahogy Zsanett mellei ütemesen mozognak. A szerelmeskedők is észrevették őket, de nem zavartatták magukat. Zsanett hangosan elélvezett, de nem volt neki még elég. A férfit a teraszon álló kényelmes székre ültette és beleült a merev szerszámba. Remegve élvezett el többször is.

Ervin azonban nem ment el. Zsanett majdnem felrobbant. Nem értette, mi a baj. Ilyennel még nem találkozott. A férfi hiába hitegette, hogy nagyon jó neki Zsanettel, a nő akkor is bosszús maradt. A férfi felöltözött, adott egy búcsúcsókot és megígérte, legközelebb befejezik.

Zsanett újra a notesze felett ült. Vacilált. A pipa mögé végül ezt írta: „istenien csókol, nem gátlásos, ezért kap még egy esélyt”.

Folyt. köv.

https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/25939/pics/lead_800x600.jpg
apuka,erotikus történet,szerető,Szerető kerestetik,szex,történet
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?