Szerető kerestetik – A benzinkutas srác

Vadorzó

Zsanett eddig már kipróbált négy szeretőt – a politikust, a 60-as playboyt, az autószerelőt és az apukát a suliból – de egyiknél sem érezte úgy, hogy ő az igazi. Noha úgy döntött, hogy az autószerelőnek és az apukának ad még esélyt, most mégsem őket vette elő, hanem inkább elment tankolni. ;-)

A fiatal benzinkutas srác már messziről kiszúrta Zsanett autóját és egyből ott termett. „Jól áll a kezedben” – hajolt be az ablakon, amint Zsanett behúzta a kéziféket. „Van más is, ami jól állna a kezemben.” – ütötte le a magas labdát a lány, a fiú meg bájosan elpirult. Zsanettnek tetszett a srác. Nem is kellett sok, már jött is a szokásos, „ugorj fel egy kávéra”. A fiú nem sokat teketóriázott. Még aznapra megbeszélték a randit.

A nő izgatottan várta a cuki kis benzinkutast. Nem változtatott a bevált forgatókönyvön, most is egy szál köntösben nyitott ajtót. Soma belépett és zavartan bemutatkozott. Egy üveg behűtött pezsgőt húzott elő a hátizsákjából. „Nekünk hoztam. A kávé helyett.” – mosolygott a nagy, zöld szemeivel.

Zsanett egyből a nappaliba kísérte, és amíg a poharakért ment, addig a fiú kibontotta a pezsgőt. Koccintottak és mindketten fel is hörpintették a pohár teljes tartalmát.

Zsanett széthúzta a köntösét és simogatni kezdte a melleit. Soma már most alig fért a nadrágjába. „Vetkőzz le”! – szólította fel a fiút. A fiúnak nem kellett kétszer mondani. Ott állt anyaszült meztelenül, ágaskodó szerszámmal.

Gyönyörűen kidolgozott teste láttán a nő szíve egyre hevesebben vert. Soma leült a nővel szemben. „Mutasd meg, hogy áll a kezedben!” – kérte a srác Zsanettet, utalva korábbi beszélgetésükre. Zsanett ujjai ráfonódtak a fiú lüktető farkára.

Az arcodra akarok élvezni! – nyögte a fiú. A nő szájában, újra meg újra, tövig eltűnt Soma szerszáma. Soma egyszer csak átvette az irányítást. Megfogta a királyi szerszámot és a nő szájába, nyelvére, szemébe, arcára spriccelte a fehér nedűt. Kár, hogy nincs itt egy barátnőd, aki lenyalná... - mondta a fiú, közben újra töltötte a poharakat.

A gyöngyöző pezsgő gyorsan gurult le a torkukon. Zsanettnek más is vegyült bele. Imádta ezt az ízt. Azonban úgy érezte, ha nem folytatják a szexet, nyomban felrobban, de szerencsére a fiú ismét tettre készen állt.

Bementek a hálószobába. Zsanett hanyatt feküdt, a fiú pedig tetőtől talpig végigcsókolta, elidőzve combjai közt, majd melleinél. Nyakát finoman harapdálta, végül megcsókolta és beléhatolt. Zsanett hangjával jelezte, mennyire élvezi ezt. „Gyönyörű vagy, csodás tested van!” – súgta szeretkezés közben a fiú Zsanett fülébe. Zsanett a gyönyörtől remegve, hangosan elélvezett.

Szereted két fiúval? - kérdezte hirtelen a benzinkutas. Mert akkor felhívom a haveromat. A nő belement. 

10 perc múlva csengettek. Zoli lépet be, ő sem nézett ki éppen rosszul. Gyors pezsgőzés és már az ágyban is voltak. Zsanett négykézláb kényeztette Somát, míg az új fiú nyelne eltűnt a nő popsijában, aztán már az ujja tágította a szoros nyílást. Zoli készült. A síkosítónak köszönhetően farka könnyedén hatolt egyre mélyebbre a nő fenekébe. A fiatal fiú egyre gyorsabban kezdett mozogni... 

Soma is gyorsan mögé került és folytatta, ahol a barátja abbahagyta. Zoli visszajött a fürdőszobából és Zsanett alá feküdt. Soma kihúzta a szerszámát és a nő beleült a másik fiú farkába. Soma közben visszacsusszant a forró popsiba. Zsanett most előszőr érezte, hogy milyen, ha két farok élvezkedik benne egyszerre. Rettenetesen felizgatta. Ha a fiúk már meg se moccantak volna, akkor is hosszan elnyúlva élvezett volna el.

Egymáshoz bújva, csendben pihentek sokáig...

Miután a fiúk távoztak, Zsanett gyorsan a noteszához szaladt és hatalmas pipát biggyesztett a „benzinkutas srác” mellé, majd ezt írta: imádom, akarom! Még, még..., vagy talán mégsem?

Folyt. köv.

https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/26085/pics/lead_800x600.jpg
benzinkutas,két pasi,szerető,Szerető kerestetik,szex
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?