Szerető kerestetik – A tehetős vállalkozó

Vadorzó

Zsanett még nem találta meg a tökéletes szeretőt, de esze ágában sincs feladni a keresést, ezért újra kivetette a hálóját. Felütötte noteszát, ahol még két jelölt neve szerepelt. Morfondírozott egy kicsit, majd a tehetős vállalkozót választotta.

Mi tagadás, az új "áldozatnak" volt mit a tejbe aprítania, de nem ez fogta meg Zsanettet. Mindig is nagyon vonzották a mackó típusú férfiak. Kíváncsi volt, hogy az ágyban is olyan sikeres-e, mint az üzleti életben.

Zsanett, ahogy eddig sem, most sem cicózott. Facebookon az alábbi üzenetet hagyta a vállalkozónak: „Szia Hugó! Várlak egy szexi kávéra nálam.”. Hugó nem sokáig váratta Zsanettet a válasszal: „Imádnám, de mi lenne, ha te jönnél hozzám, arra a kávéra? Mondjuk péntek este 8 óra?”. Zsanett igennel válaszolt és ezután nagyjából egész héten a péntekre készült.

Megérkezett Hugóhoz, aki vacsorával és egy palack Kopárral várta – ez volt Zsanett kedvenc bora. Egyszer beszélgettek erről Hugóval és lám, a férfi megjegyezte. Ez nagyon imponált neki.

Miközben eszegettek, iszogattak, a férfi Zsanett combját simogatta. Zsanett egy feszülő, mélyen dekoltált mini ruhát viselt. Hosszú lábain a combfix, magas sarkúval minden férfit lázba hozott volna.

„Desszertnek a melleidet kérem! Mutasd őket!” – szólt kérlelőn Hugó. Zsanett ruhájából előkerültek formás, telt mellei. Hugó mellé ült és felkapott egy jégkockát. Zsanett testének melegétől a jég olvadni kezdett, mellbimbója aprócskára zsugorodott.

Zsanett megfogta melleit, össze, majd felfelé tolta őket és nyelvével elérte az első cseppet, aztán a férfi nyelve kalandozott a dús kebleken.

A vállalkozó férfias keze már a nő bugyiját kereste. Nincs rajtam – mondta Zsanett. A férfi ujja eltűnt a nyílásban.

Van egy kis meglepetésem a hálószobában – mondta kisvártatva a Hugó. Zsanett úgy gondolta, bármi is az nem érdekli, a lehető leggyorsabban magában akarja érezni a férfit.

Ahogy az ajtó kinyílt, Zsanett meglátta az ajándékot.

A hatalmas ágyon egy dögös, meztelen nő feküdt. Zsanett mindenre számított, de erre nem.

A finomságot csak neked hozattam, de lehet, hogy én is megkóstolom. Vivinek hívják – mondta teljesen felajzva a férfi. Zsanettnek döntenie kellett. Vagy belemegy a játékba, vagy faképnél hagyja az élvhajhász vállalkozót.

Végül úgy döntött, hogy marad. Túlságosan felizgatta már a férfi, ahhoz, hogy beteljesülés nélkül lelépjen. Négykézláb felmászott az ágyra Vivihez, aki a hátán feküdt, felhúzott lábakkal és elkezdte nyalni. Valóban finom. – mondta Zsanett és folytatta, amit elkezdett.

Hugó eleinte csak nézte őket és nemes szerszámával játszott. Majd Zsanett mögé került és nyelve ott kényeztetett, ahol Zsanettnek a legjobb volt. Vivi és Zanett is nagyokat nyögtek. Zsanett érezte, ahogy egy vastag farok egyre mélyebbre hatol benne.

Elégítsd ki magad! Nézni akarom! – szólt Hugó Vivinek. Vivi egy vibrátort vett elő az éjjeliszekrényből. Először melleit kezdte simogatni, de a férfi rászólt, hogy siessen. Ekkor Vivi beleült a vibrátorba és fel le csúszkált rajta, amikor a csúcs közelében járt, kezével folytatta tovább.

Zsanett és Hugó nézték, ahogy a húsos kis punci táncol a gyönyörtől. „Most elégítsd ki Zsanettet is”! – parancsolta a férfi. Zsanett a hátára feküdt és most Vivi nyelvecskéje csintalankodni kezdett. A férfi most Vivi háta mögé került.

Zsanett, ahogy szokott, hangosan elélvezett. A vállalkozó már majdnem Vivi punkcikájába élvezett, de még időben kirántotta a farkát. „Melyik punciba élvezzek? Vagy inkább telespricceljem a pofikátokat? – kérdezte Hugó a lányokat. Aztán eszébe jutott, Vivinek tök mindegy, hiszen fizet neki, Zsanett viszont oda van érte, ezért inkább Zsanettet választotta.

A következő pillanatban Zsanett Vivi szája fölé ülve csorgatta a finom, meleg fehér nedűt annak szájába, közben Vivi nyelvével csalogatta ki az utolsó cseppeket.

Ebben a pillanatban benyitott a vállalkozó barátja, Dodi. Tetszett neki a helyzet, gyorsan ledobta a ruháit. Vivit már ismerte. Odament hozzá és Vivi szopni kezdte. Hugó látta, hogy ez már sok Zsanettnek, ezért kézen fogta őt és átkísérte őt a nappaliba.

A férfi még megkérdezte, marad-e Zsanett éjszakára. A nő legszívesen hazament volna, de olyan ólmos fáradság jött rá, hogy belement. Dodi közben lelépett.

Hármasban, simogatások közepedte aludtak el a sokat látott, hatalmas ágyon.

Másnap, már otthon, Zsanett egy pipát tett a vállalkozó neve után és ezt írta mellé: „Igazán kiváló szerető, de sajnálom, nem szeretek osztozni."

Folyt. köv.

https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/26255/pics/lead_800x600.jpg
erotikus történet,hármas,szerető,Szerető kerestetik,szex,vállalkozó
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?