Szerető kerestetik – Szex egy ismeretlennel

Vadorzó

Zsanett listáján (előzmények itt) a tízessel idősebb, egyedülálló újságíró következett. Dénes intelligens volt és szexi. Növesztett ugyan egy kis pocakot, de Zsanettet ez kicsit sem zavarta, sőt!

Dénes nem volt olyan könnyen kapható, mint az előző szeretőjelöltek. Közel laktak egymáshoz, ezért gyakran összefutottak az utcán, vagy a közeli kisboltban. Most is így történt. Ahogy Zsanett az utcára lépett, szó szerint belebotlott Dénesbe. Jót derültek rajta.

Zsanettnek piszkosul tetszett Dénes és most is annyira sármos volt, hogy Zsanett azonnal elkapta volna. Gyorsan fel is tette az ez idáig mindig remekül működő kérdését: Feljössz hozzám egy kávéra?. A férfi azonban azt felelte, inkább menjenek el vacsorázni valamikor. Számot cseréltek. Zsanett puffogott magában, minek kell ez a hókuszpókuszos időhúzás a lényeg elé, de nem tudott mit tenni, igent mondott.

Elköszöntek egymástól és Zsanett felajzva, éppen azon fantáziálva, hogy pózt váltanak Dénessel, lépett be a zöldségeshez. Az eladón kívül egy férfi is volt a boltban. A nő még soha nem látta ott. Zsanett szíve hevesen verni kezdett, a magas, jóképű férfi láttán. Tekintetével hosszasan elidőzött a pasi fenekén és képzelete máris tovább reppent Dénesről az ismeretlenre.

Zsanett az almákat válogatta, amikor odalépett hozzá a napbarnított, barnahajú félisten. „Formásak”- jegyezte meg Zsanettnek, kacsintott, majd a nő melleire pillantott. Zsanett kihúzta magát. „Igen, mások is mondták.” – kacsintott vissza. Nem tudták egymásról levenni a tekintetüket. Zsanett direkt a kígyóuborkákhoz lépett és nézegette, melyik jó kemény. A kezébe vett egyet. A férfi megjegyezte, hogy nagyon kis csenevész, vékonykát választott. Zsanett ekkor kivette a legnagyobbat, de a férfi, erre is legyintett. Persze mindketten ugyanarra gondoltak. Hiszi a piszi – mondta Zsanett. Ha akarod, megmutatom – válaszolt az ismeretlen.

Mit szólnál egy kávéhoz nálam? – kérdezte a nő, majd megjegyezte, hogy egy utcára lakik csak onnan. A férfit nem kellett sokáig invitálni. Gyorsan fizettek és már szaporán lépdeltek is Zsanett lakása felé.

Ahogy beértek a lakásba és a nő kulcsra zárta az ajtót, vadul csókolózni kezdtek, és közben vetkőztették egymást.

A pasin csak egy nyakkendő maradt, Zsanett, annál fogva húzta be a  a hálószobába.

A nő az ágyra ült. Akkor látta meg a férfi szerszámát. Hatalmas volt. Zsanettnek volt már dolga jó pár férfival, de ilyen gigászi méretet még nem találkozott. Tetszett neki a dolog, még jobban felizgatta. Az ismeretlen közelebb lépett. Zsanett megmarkolta és játszani kezdett az óriáspénisszel. A férfi örömére, próbálgatni kezdte, mennyit tud elnyelni belőle. Rövid idő után a férfi finoman jelezte, hagyja abba, mert mindjárt elsül.

Zsanett felkúszott az ágyra, hanyatt feküdt, a pasi pedig a lábai közé furakodott és megpróbált behatolni az addigra rettenetesen nedves punciba. A férfi méretéhez képest, a szűk alagút alig engedett, ezért a nő kivett az éjjeliszekrény fiókjából egy síkosítót. Alaposan bekenegette magukat és újra próbálkoztak.

A férfi farka végre utat tört magának. Egyre beljebb hatolt. Zsanett imádta, és izgatta ahogy piszkosul feszíti a kőkemény, duzzadó férfiasság. Nem bírta tovább, elélvezett és újra elélvezett.

Aztán megkérdezte a férfit, hogy nem veheti-e fel a telefonjával, ahogy kiveri magának. A pasinak rettenetesen tetszett az ötlet. Zsanett hanyatt fekve maradt, a férfi fölé térdelt, Zsanett pedig alulról vette a telefonjával, ahogy a férfi elkezdi húzogatni a farkát és egyszer csak kispriccel a fehér nedű. Rengeteg. A telefonra is.

Zsanett letette a telefont és az ismeretlen férfi szétkente a nő mellein a meleg folyadékot, majd bedugta ujjait Zsanett szájába, amit ő mohón szopogatni kezdett.

Még végignézték a mobillal készült felvételt. Majd a férfi megtörölközött és lelépett.

Soha többet nem találkoztak, de Zsanett azóta is elő-előveszi a felvételt. No  és persze, nem adja fel a tökéletes szerető keresését.

Folyt.köv.

https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/26394/pics/lead_800x600.jpg
erotikus történet,ismeretlen,Szerető kerestetik,szex
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?