Szerető kerestetik – Az újságíró

Vadorzó

Zsanett az előző részben egy bődületesen nagy szerszámmal megáldott vadidegennel hancúrozott az ágyban. Ugyan piszkosul elégedett volt a röpke, délutáni órán történtekkel, ám az idegen örökre eltűnt. 

A notesze fölé hajolt és felidézte régebbi próbálkozásait. A lista végén újra megpillantotta a sármos újságíró nevét. Már csak ő volt hátra.

Dénes azonban nehéz esetnek bizonyult. A lényeg helyett vacsorázni hívta Zsanettet. Zsanett először bosszús volt az időhúzás miatt, de egy jó szex reményében belement a játékba.

Reggel megszólalt Zsanett mobilja. Dénes volt az. A nő izgatottan vette fel a telefont. Dénes vacsora helyett piknikezni hívta szombatra. Zsanett remek ötletnek tartotta - szeretett a szabadban szeretkezni - és vállalta, hogy elkészíti az útra az elemózsiát, a férfi pedig italt ígért. 

Zsanett munka után rohant bevásárolni, de alig tudott koncentrálni. Elképzelte, ahogy a férfi megjelenik az ajtóban, egyből egymásnak esnek és végig szeretkezik az egész napot. Az előszobában kezdik, majd a konyhapulton folytatják, aztán a nappaliban a süppedős, puha szőnyegen csókolgatják egymást, végül az ágyba keverednek, egy kicsit a teraszra is, és csak este veszik észre, hogy mennyire éhesek.

Pont a gondolatmenet végén kérdezte meg a pénztáros hölgy Zsanettől, kér-e még valami mást is. Zsanett sóhajtott egy nagyot és fizetett.

Másnap - ahogy megbeszélték -, pontban 11-kor megérkezett Dénes. Az epekedő, kiéhezett nő, remélve, hogy valóra válik, amit elképzelt, megint a szokott köntösében nyitott ajtót. Ám a férfi két puszi után azt mondta Zsanettnek, öltözzön fel gyorsan, és induljanak el minél hamarabb.

Zsanett csalódottan magára kapott egy feszes farmert és egy csinos fehér inget, amin egyel kevesebb gombot gombolt be, mint általában. Dénes végigmérte és megjegyezte, hogy milyen csinos. Bepakolták a piknikes kosárba a szendvicseket és két üveg jól lehűtött rozét.

Dénes kinyitotta neki a kocsi ajtaját. A nő teste megremegett, amikor véletlenül egymáshoz ért a kezük. Egyre emésztőbben kívánta a férfit.

Autóba ültek és Dénes a közeli erdő egy eldugott kis tisztására vitte Zsanettet. Leterítették a takarót és leheveredtek a pokrócra. Sütött a nap, kellemes volt az idő. Elővették a szendvicseket, elkezdtek borozni.

A nő a bortól várta a megváltást, azt hitte, a férfi ellazul tőle annyira, hogy kezdeményezzen. De nem. Dénes tartotta magát. A hátukra feküdtek és beszélgetni kezdtek. Egymásról, egymásnak órákig. Végül esteledni kezdett, szedelődzködtek.

Zsanett úgy érezte, hogy a fellegekben jár. Nem értette miért, hiszen semmi sem történt. Az újságíró hazavitte Zsanettet, felkísérte az ajtóig, végigsimította az arcát, puszit lehelt a szájára és elment.

Zsanett boldog volt, de majd felrobbant a vágytól. Felhívta az egyik, már kipróbált  szeretőjelöltjét, a szemtelenül fiatal benzinkutas srácot. Soma pont ráért, de sietnie kellett, mert a haverokkal volt találkozója késő este. 

Persze ilyenkor romlik el a kapucsengő. Zsanett kénytelen volt lemenni kaput nyitni. Ám mielőtt leindult volna, gyorsan még belebújt a megfelelő helyen nyitott necc testharisnyájába, belelépett az egyik magas sarkújába és nagyjából tojva a szomszédokra, úgy nyitotta ki a kaput Somának.

A benzinkutas mögött, ahogy becsukódott a kapu, már csókolta is Zsanettet és keze a háló kivágott részén kezdett matatni. Ujja teljesen eltűnt a nyílásban. Másik kezével a sliccével kezdett el bíbelődni, de azonnal jött a segítség. Zsanett elővette a merev szerszámot. Jó mélyen benyelte, de a fiú mást akart. A következő pillanatban a nő már kapaszkodott a korlátban a srác pedig hátulról, hevesen behatolt. Könnyen csusszant ki és be. 

Ezt szerette benne Zsanett, mindig tettre kész volt. Így haladtak egyre feljebb, meg-megállva Zsanett lakása felé. Az utolsó lépcsőfordulóban a nő leült a legfelső lépcsőfokra, széttárta lábát. Soma a lába közé térdelt és kielégítette a nyelvével majd a farkával is. Végül nem jutottak be a lakásba. Az ajtó előtt a Zsanett letérdelt és nyalakodni kezdett. Soma végül átvette az irányítást. Kezébe vette a szerszámát és ott az ajtó előtt verte rá Zsanett hálóval takart melleire és pofijára, hajára a rengeteg nedűt, amit Zsanettnek tartogatott.

Remegő lábbal léptek be az ajtón. Még ittak egy italt, aztán a kis benzinkutas ment is tovább.

Ekkor érkezett meg az első sms: „Jól éreztem magam veled. Imádom a mosolyod!” Dénes küldte.

Folyt. köv.

https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/26586/pics/lead_800x600.jpg
benzinkutas,erotikus történet,szerető,Szerető kerestetik,szex,újságíró
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?