Szerető kerestetik - Zsanett másra számított

Vadorzó

Zsanett elnyúlt az ágyon. Nagyon fáradt volt, de nem tudott elaludni. Folyton a kuplerájban látottak jutottak eszébe. Milyen jó lenne legközelebb, kukkolás közben szeretkezni a pici, titkos szobában. Aztán eszébe jutott Dénes az újságíró. Holnap randiznak. Zsanett még semmit sem várt jobban ennél.

Dénes korán reggel csengetett. Gyere, siess, mert különben elkésünk – szólt a kapucsengő szürke dobozába a férfi. De hova megyünk? – kérdezte kíváncsian Zsanett. Majd meglátod.  Zsanett gyorsan felvett még egy könnyű kabátkát – mert reggel még hűvös volt – és lerohant a lépcsőn. A férfi adott neki két puszit – persze Zsanett minimum egy szájra puszit várt volna tőle – majd az udvarias pasi kinyitotta neki a kocsi ajtaját. Elindultak

Egy közeli kisvárosba értek. Dénes megállt és a csomagtartóból elkezdett kipakolni. Főzőversenyre jöttünk, te leszel a kis kuktám – mondta mosolyogva, főként, amint megpillantotta Zsanett nem titkolt, elképedt arckifejezését. A nő ugyan teljesen más programra számított, nem tudott a férfira haragudni. Gondolta, ezt a napot csak kibírja valahogy. Győzködte magát, hogy még az is meglehet, hogy nem is lesz olyan rossz.

Csodásan telt a nap. Zsanett sokat segített Dénesnek, rengeteget nevettek, beszélgettek, csakúgy, mint múltkor a pikniken. Látod, ez is én vagyok. Imádom a főzést és olykor az ilyen megmérettetéseket – mondta az újságíró. Zsanett csak megbabonázva nézett a férfire. Ugyan nem ők lettek az elsők, de mindenképpen boldogan tértek haza.

Az autó megállt Zsanett háza előtt. Nem jössz fel? – kérdezte reménykedves Zsanett, bár tartott tőle, a férfi most is nemet fog mondani. Ám a férfi irgalmatlanul kívánta a nőt, egyszerűen nem bírt nemet mondani neki.  Hát, ha van valami bódító italod. Meglehetősen jólesne. Itt hagyom az autót, majd hazasétálok, úgyis két utcára lakom tőled – jött a meglepő választ. A nővel madarat lehetett volna fogatni. Persze, hogy van! Felfelé sorolom - válaszolta.

Zsanett úgy érezte, semmit sem hagyott ki az otthon fellelhető italok közül. Mire az ajtóhoz értek, kiválasztottak egy könnyű fehér gyöngyözőbort, ami a nő kedvence volt.

Fáradtan lehuppantak a nappaliban a kanapéra és mélyen egymás szemébe nézve koccintottak. Amikor már picit becsiccsentettek, Zsanett nagyon bátor lett és megkérdezte Dénest, nem akar-e lezuhanyozni. Biztosra vette, hogy a férfi elutasítja a felajánlást, de Dénes – még meglepőbb módon – igent mondott.

A nő adott neki egy törölközőt és becsukta a fürdőszoba ajtaját. Zsanett vacillált. Vett egy nagy levegőt, felhajtott még egy pohár bort, ledobta a ruháit, benyitott a fürdőszobába és beállt Dénes mellé a zuhanyozóba. Ahogy testükön folyt le a meleg víz, a pasiból úgy tűnt el minden ellenkezés és gátlás. Megcsókolta Zsanettet.

Zsanett úgy érezte, csak ők vannak ketten az egész világon és a csókjuk. Még a vizet sem érezte. Sokáig maradtak így. Aztán Zsanett elkezdte mosni Dénest. A vállát, karját, hátát és próbálta megfigyelni minden egyes porcikáját. Mikor végzett, Dénes tette ugyanezt.

Megtörölköztek, bementek a hálószobába. Zsanett a hátára feküdt. A férfi csak nézte, simogatta, csókolta száját, térdét, combját, harapdálta a nyakát, beletúrt és markolt a hajába. Nem bírt betelni a nővel.

A nő érezte Dénes merev farkát, de várta, hogy inkább a férfi kezdeményezzen. Ismerte annyira Dénest, hogy így tegyen és ne rohanja le őt, mint azt bárki mással tenné. Órák teltek el így. Végül egymáshoz bújva elaludtak. Reggel a férfi rohant, dolgoznia kellett. Ennek ellenére hosszasan búcsúzkodtak és Dénes megígérte, hívja Zsanettet később és kitalálnak valamit estére. „Ne elégítsd ki magad!” – szólt vissza még a lépcsőházból.

Zsanett mérges volt a kihagyott éjszaka miatt, de ettől csak még jobban kívánta Dénest. Sőt, más férfira rá sem tudott már nézni. Alig várta a következő randit, hátha a férfi végre férfi lesz és ő meg igazi nő. Egy kicsit már sejtette, hogy az újságíró direkt játszik vele. Jól gondolta. Dénesnek az volt az elmélete, hogy minél tovább húzza a nőt, annál elementárisabb lesz mindkettejüknek az élvezet és innen már nem lesz megállás.

Folyt. köv. 

https://gyerebuci.blogstar.hu/./pages/gyerebuci/contents/blog/26929/pics/lead_800x600.jpg
erotikus történet,szerető,Szerető kerestetik,szex,újságíró
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?