Nem akármilyen Tinder match!!!

Vadorzó
2017.02.17.
Max legújabb párkereső kalandja a Tindernek köszönhető. Az előző két, sikertelen próbálkozás után, újra felcsillant a szeme. Tinder match!!!

A páncélos lány visszavág, avagy ugyanaz a sztori férfi és női szemmel

Vadorzó
2017.02.10.
Az előző bejegyzésben, Max elmeséli hogyan ismerkedett meg a szép szőke Zsuzsival és hogyan ért véget sajnálatára a történet. Zsuzsi olvasta a sztorijukat és úgy döntött, ő is elmondja, ő hogyan látja a próbálkozásukat.

Csak páncélos lányt ne!

Vadorzó
2017.02.04.
Max, Anita után tovább próbálkozott. Egy közös barátjuk úgy vélte, remek párt alkotnának Zsuzsival – aki már régóta szingli volt és nagyon szeretett volna már egy rendes kapcsolatot – és már küldte is Maxnak a Zsuzsi Facebook-linkjét.

Lemenni kutyába 2. rész

Vadorzó
2017.01.27.
Bonyolódik Max kalandja Anitával. Anita hol ezt, hol azt akarja. A férfi teljesen összezavarodik. Ha nem is volt első látásra szerelem, volt esélye, hogy kialakuljon valami. De most már egy dolog biztos, a férfi nem akar ilyen hisztis nőt maga mellett tudni.

Lemenni kutyába

Vadorzó
2017.01.25.
Max első társkeresős kalandja Anitával kezdődött. Anitát a természet hatalmas mellekkel és – ha ezt még lehet fokozni – még nagyobb szexuális étvággyal áldotta meg, annak ellenére, hogy azt állította ő nem könnyen vihető táncba.

Max csak azt akarja

Vadorzó
2017.01.24.
Ne tévesszen meg senkit sem az új sorozat címe! Max nem csak azt akarja - azaz szexelni -, hanem társat keres magának, valóban komolyak a szándékai. Három éve él már egyedül, amiből elege lett és regisztrált több társkeresőn is.

A síoktató keze eltévedt a nő pulóvere alatt

Vadorzó
2017.01.18.
Zsuzsi arra a nagy elhatározásra jutott, hogy megtanul síelni. Minden barátja és az egész család tudott már siklani a havon, csak ő nem, mert mindig félt tőle. Egy nagy társasággal Olaszországba utazott, ahol beiratkozott egy síiskolába.
Címkék: Szexmese

Szex egy igazán váratlan helyen

Vadorzó
2016.08.10.
Leának elege volt mindenből. Meleg volt és fárasztotta a munka. Mivel megtehette, gondolt egyet, beült az autójába és elindult a Balatonra úszni egyet. Soha sem gondolta volna, később mi fog történni vele.
Címkék: Szexmese

Az ismeretlen lány nagyon mélyre engedte

Vadorzó
2016.07.04.
Tibor nemrég vált. Mindig hűséges volt a feleségéhez. Most úgy érezte, nagyon sok mindent be kell pótolnia, ami eddig kimaradt az életéből és mindig álmodozott róla. Egyik éjszaka a barátaival ellátogattak egy szórakozóhelyre. Iszogattak, beszélgettek. Egyszer csak az egyikük elkezdett beszélni arról, hogy az ő eddigi barátnői mind szerettek mélytorkozni.
Címkék: Szexmese

Nyári kaland

Vadorzó
2016.06.27.
Ircsi és Laci Olaszországba készülődtek nyaralni. A lányt a fiú már a hajnali készülődésnél nagyon felizgatta. Míg Ircsi a mosdóba hajolt, hogy fogmosáshoz vizet vegyen a szájába, addig Laci merev szerszámát egy határozott mozdulattal feldugta a lánynak. Alig járt benne egyet-kettőt, meg is telt a punci. Viszont Ircsi „úgy maradt”.
Címkék: Szexmese

Ezeket a cikkeket olvastad már?