Ez történik a testünkkel, ha nem szexelünk

Vadorzó
2017.03.16.
Nincs partnerünk? Sokat dolgozunk? Egyszerűen nincs kedvünk hozzá? Betegek vagyunk? Számos oka lehet annak, ha éppen olyan periódusban vagyunk, hogy nem élünk nemi életet. Ez bizony a testünkre és a mentális állapotunkra is hatással van.
Címkék: Érdekességek

18 fotó a new yorki BDSM közösségről

Vadorzó
2017.03.10.
Samir Abady egy New Yorkban élő, dokumentarista fotográfus. Alternatív közösségek történeteit, titkos hobbikat kap lencsevégre. Így merült alá a BDSM new yorki, fülledt világába és készített a perverzióról egy fotósorozatot.
Címkék: Érdekességek

Erotikus Disneyland épül

Vadorzó
2017.03.08.
Felnőtt kalandparkot terveznek építeni Brazíliában, Piracicabában, két órányira Sao Paulótól. Lesz benne szoborkert, szexi szellemvasút, nudista medence és még egy "7D"-s mozit is elképzeltek. A szex tilos lesz a parkban, ám...
Címkék: Érdekességek

Maxnak sem könnyű a társkeresősdi

Vadorzó
2017.03.04.
Max szeretne már végre megállapodni. Hosszan tartó szenvedése miatt már találkozik olyan lányokkal is, akik nem tetszenek neki piszkosul a fotók alapján. Reménykedik, hátha csak nem fotogén a hölgy… A legutóbbi sztori is pont így indult.

Bizarr szextörvények a világ minden tájáról

Vadorzó
2017.02.27.
Soha sem gondoltam volna, hogy ilyesmit törvénybe foglalnak. Viszont azt végképp nem gondolom, hogy mindegyiket betartják...

Facebookbiztos pajzán rajzok

Vadorzó
2017.02.24.
Egy ismeretlen francia lány túljárt az Instargarm és a Facebook alkotóinak, fejlesztőinek eszén. Olyan erotikus tartalmú, 18 pluszos grafikák születtek és továbbra is születnek a kezei alatt, amelyeket nem tud kiszúrni egyik genitáliaszűrő sem.
Címkék: Érdekességek

Nem akármilyen Tinder match!!!

Vadorzó
2017.02.17.
Max legújabb párkereső kalandja a Tindernek köszönhető. Az előző két, sikertelen próbálkozás után, újra felcsillant a szeme. Tinder match!!!

A páncélos lány visszavág, avagy ugyanaz a sztori férfi és női szemmel

Vadorzó
2017.02.10.
Az előző bejegyzésben, Max elmeséli hogyan ismerkedett meg a szép szőke Zsuzsival és hogyan ért véget sajnálatára a történet. Zsuzsi olvasta a sztorijukat és úgy döntött, ő is elmondja, ő hogyan látja a próbálkozásukat.

Csak páncélos lányt ne!

Vadorzó
2017.02.04.
Max, Anita után tovább próbálkozott. Egy közös barátjuk úgy vélte, remek párt alkotnának Zsuzsival – aki már régóta szingli volt és nagyon szeretett volna már egy rendes kapcsolatot – és már küldte is Maxnak a Zsuzsi Facebook-linkjét.

Lemenni kutyába 2. rész

Vadorzó
2017.01.27.
Bonyolódik Max kalandja Anitával. Anita hol ezt, hol azt akarja. A férfi teljesen összezavarodik. Ha nem is volt első látásra szerelem, volt esélye, hogy kialakuljon valami. De most már egy dolog biztos, a férfi nem akar ilyen hisztis nőt maga mellett tudni.

Ezeket a cikkeket olvastad már?