Lemenni kutyába

Vadorzó
2017.01.25.
Max első társkeresős kalandja Anitával kezdődött. Anitát a természet hatalmas mellekkel és – ha ezt még lehet fokozni – még nagyobb szexuális étvággyal áldotta meg, annak ellenére, hogy azt állította ő nem könnyen vihető táncba.

Max csak azt akarja

Vadorzó
2017.01.24.
Ne tévesszen meg senkit sem az új sorozat címe! Max nem csak azt akarja - azaz szexelni -, hanem társat keres magának, valóban komolyak a szándékai. Három éve él már egyedül, amiből elege lett és regisztrált több társkeresőn is.

A síoktató keze eltévedt a nő pulóvere alatt

Vadorzó
2017.01.18.
Zsuzsi arra a nagy elhatározásra jutott, hogy megtanul síelni. Minden barátja és az egész család tudott már siklani a havon, csak ő nem, mert mindig félt tőle. Egy nagy társasággal Olaszországba utazott, ahol beiratkozott egy síiskolába.
Címkék: Szexmese

Szex egy igazán váratlan helyen

Vadorzó
2016.08.10.
Leának elege volt mindenből. Meleg volt és fárasztotta a munka. Mivel megtehette, gondolt egyet, beült az autójába és elindult a Balatonra úszni egyet. Soha sem gondolta volna, később mi fog történni vele.
Címkék: Szexmese

Az ismeretlen lány nagyon mélyre engedte

Vadorzó
2016.07.04.
Tibor nemrég vált. Mindig hűséges volt a feleségéhez. Most úgy érezte, nagyon sok mindent be kell pótolnia, ami eddig kimaradt az életéből és mindig álmodozott róla. Egyik éjszaka a barátaival ellátogattak egy szórakozóhelyre. Iszogattak, beszélgettek. Egyszer csak az egyikük elkezdett beszélni arról, hogy az ő eddigi barátnői mind szerettek mélytorkozni.
Címkék: Szexmese

Nyári kaland

Vadorzó
2016.06.27.
Ircsi és Laci Olaszországba készülődtek nyaralni. A lányt a fiú már a hajnali készülődésnél nagyon felizgatta. Míg Ircsi a mosdóba hajolt, hogy fogmosáshoz vizet vegyen a szájába, addig Laci merev szerszámát egy határozott mozdulattal feldugta a lánynak. Alig járt benne egyet-kettőt, meg is telt a punci. Viszont Ircsi „úgy maradt”.
Címkék: Szexmese

Szex játékok 3. rész

Vadorzó
2016.05.28.
Dénes és Zsanett vásárolni indultak. Nagyon izgatottak voltak. Dénes már az autóban simogatta Zsanett combját. „Együtt válasszuk ki a mai játékot!” – monda Zsanett és a férfi kezét combjai közé vezette. „Én is így gondoltam” – válaszolta a férfi.
Címkék: Szex játékok

Szex játékok 2. rész

Vadorzó
2016.05.20.
Zsanett és Dénes a belső udvari kaland után, Dénes lakásán folytatták a „játszadozást”. Továbbra is elementáris erővel kívánták egymást. Amíg a nő lezuhanyozott, addig a férfi pezsgőt bontott és bekészítette az ágy mellé. Zsanett ekkor lépett be a hálószobába és könnyedén ledobta a törölközőjét magáról. Ahogy a nedves anyag halkan puffant a padlón a nő szinte már az ágyon feküdt.
Címkék: Szex játékok

Szex játékok 1. rész

Vadorzó
2016.05.14.
Zsanett hosszú keresgélés és próbálkozás után, végre rátalált a tökéletes szeretőre, Dénesre. Már az első találkozásukkor menthetetlenül egymásba szerettek.
Dénes mindig is imádott játszadozni és kísérletezni a szexben. Azonban eddig még nem sodort felé olyan nőt az élet, akivel ennyire egy hullámhosszon lettek volna. Már az első randik is meglehetősen túlfűtöttre sikerültek, csakúgy mit mint ez a nyáresti.
Címkék: Szex játékok

Szexszínház

Vadorzó
2016.02.19.
Valahol Európában csatangoltunk a párommal, amikor figyelmesek lettünk egy színházra. Délelőtt volt, ezért nem tudtunk bekukkantani. Kíváncsiságom nem hagyott nyugodni, ezért a legközelebbi kávézóban rákerestem a színház nevére az interneten. Kiderült - amit persze már kívülről is sejteni lehetett -, hogy ez egy szexszínház.
Címkék: Szexmese

Ezeket a cikkeket olvastad már?