Szex játékok 3. rész

Vadorzó
2016.05.28.
Dénes és Zsanett vásárolni indultak. Nagyon izgatottak voltak. Dénes már az autóban simogatta Zsanett combját. „Együtt válasszuk ki a mai játékot!” – monda Zsanett és a férfi kezét combjai közé vezette. „Én is így gondoltam” – válaszolta a férfi.
Címkék: Szex játékok

Szex játékok 2. rész

Vadorzó
2016.05.20.
Zsanett és Dénes a belső udvari kaland után, Dénes lakásán folytatták a „játszadozást”. Továbbra is elementáris erővel kívánták egymást. Amíg a nő lezuhanyozott, addig a férfi pezsgőt bontott és bekészítette az ágy mellé. Zsanett ekkor lépett be a hálószobába és könnyedén ledobta a törölközőjét magáról. Ahogy a nedves anyag halkan puffant a padlón a nő szinte már az ágyon feküdt.
Címkék: Szex játékok

Szex játékok 1. rész

Vadorzó
2016.05.14.
Zsanett hosszú keresgélés és próbálkozás után, végre rátalált a tökéletes szeretőre, Dénesre. Már az első találkozásukkor menthetetlenül egymásba szerettek.
Dénes mindig is imádott játszadozni és kísérletezni a szexben. Azonban eddig még nem sodort felé olyan nőt az élet, akivel ennyire egy hullámhosszon lettek volna. Már az első randik is meglehetősen túlfűtöttre sikerültek, csakúgy mit mint ez a nyáresti.
Címkék: Szex játékok

Szerető kerestetik – Na végre!

Vadorzó
2016.05.06.
Dénes, ahogy kilépett a lépcsőházból, egyből hívta Zsanettet. „Máris hiányzol! Gyere át este, kitalálunk valamit” – mondta a férfi. „Ajaj! Állítólag az újságírók kiszámíthatatlan alakok. Még szerencse, hogy elég bátor vagyok. Hányra menjek?” – nevetgélt a telefonba a nő.

Szerető kerestetik - Megvan a nyertes?

Vadorzó
2016.04.29.
Zsanett elnyúlt az ágyon. Nagyon fáradt volt, de nem tudott elaludni. Folyton a kuplerájban látottak jutottak eszébe. Milyen jó lenne legközelebb, kukkolás közben szeretkezni a pici, titkos szobában. Kár, hogy a fotós csak a munkájával foglalkozott akkor. Aztán eszébe jutott Dénes az újságíró. Holnap randiznak. Zsanett még semmit sem várt jobban ennél.

Szerető kerestetik – Szerelem, szex, kupleráj

Vadorzó
2016.04.22.
Zsanett az újságírótól érkezett sms-t olvasta: „Jól éreztem magam veled. Imádom a mosolyod!”. Annak ellenére, hogy nem történt köztük semmi, vagy éppen pont azért, a nő egyre jobban kívánta Dénest. Egyre többet gondolt rá, sőt azon kapta magát, hogy szinte mást sem csinál, csak Dénes üzeneteit várja egész nap.

Szerető kerestetik – Az újságíró

Vadorzó
2016.04.16.
Zsanett az előző részben egy bődületesen nagy szerszámmal megáldott vadidegennel hancúrozott az ágyban. Ugyan borzasztóan elégedett volt a röpke, délutáni órán történtekkel, de az idegen örökre eltűnt. Gondolt egyet, notesze fölé hajolt és felidézte régebbi próbálkozásait. A lista végén újra megpillantotta a sármos újságíró nevét. Már csak ő volt hátra.

Szerető kerestetik – Egy ismeretlen

Vadorzó
2016.04.08.
Zsanett elért a listájának legutolsó nevéhez, a tízessel idősebb, egyedülálló újságíróhoz. Dénes intelligens volt és szexi. Egy kis pocakot ugyan növesztett magának, de Zsanettet ez kicsit sem zavarta, sőt. Azonban Dénest nem olyan egyszerű becserkészni, mint a többieket. Váratlan fordulattal folytatódik a történet.

Szerető kerestetik – A tehetős vállalkozó

Vadorzó
2016.04.01.
Zsanettet annak ellenére, hogy úgy érezte, megtalálta a tökéletes szeretőt, kíváncsisága nem hagyta nyugodni. Felütötte noteszát, ahol még két jelölt neve szerepelt. Morfondírozott egy kicsit, majd a tehetős vállalkozót választotta.

Szerető kerestetik – A benzinkutas srác

Vadorzó
2016.03.25.
Zsanett már kipróbált négy szeretőt – a politikust, a 60-as playboyt, az autószerelőt és az apukát a suliból – de egyiknél sem érezte úgy, hogy ő az igazi. Noha úgy döntött, hogy az autószerelőnek és az apukának ad még esélyt, most nem őket vette elő, hanem inkább elment tankolni.

Ezeket a cikkeket olvastad már?