Szerető kerestetik – Az apuka az iskolából

Vadorzó
2016.03.18.
Zsanett szépen haladt a szeretők próbálgatásával, de még nem sikerült megtalálnia az igazit. A politikus leszerepelt, a 60-as playboyt csak végszükség esetén venné elő, az autószerelő kifejezetten izgalmas kaland volt, de valami hiányzott belőle. Ennek ellenére úgy döntött, őt még kipróbálja egyszer-kétszer. Azonban most újra férfira fájt a foga.

Szerető kerestetik – Az autószerelő

Vadorzó
2016.03.11.
Zsanett éppen úton volt valahova, amikor az autója elkezdett füstölni. Azonnal félreállt, és az első ijedség után, kaján mosollyal az arcán kereste ki az autószerelő számát. „Szia Laci! Van egy kis probléma a kocsival. Tudnál segíteni?” – búgta a telefonba.

Szerető kerestetik - A 60-as playboy

Vadorzó
2016.03.04.
Zsanett miután teljesen leírta a politikus pasit, mint szeretőt, átnézte a listát, és azon gondolkozott, melyik szeretőjelölt legyen a következő. Nem tudott dönteni, de a véletlen segített neki. Ahogy kilépett az utcára, a szomszéd 60-as playboyba botlott.

Szerető kerestetik – A politikus

Vadorzó
2016.02.26.
Zsanett túl volt végre a váláson. Ott állt szabadon, azonban érthető módon még egyáltalán nem akart elköteleződni. A szexet azonban rettenetesen imádta, ezért úgy döntött, beszerez magának egy csodás szeretőt. Egyik este gondolt egyet, előkapta a noteszát és elkezdetett egy listát írni a lehetséges jelöltekről...

Szexszínház

Vadorzó
2016.02.19.
Valahol Európában csatangoltunk a párommal, amikor figyelmesek lettünk egy színházra. Délelőtt volt, ezért nem tudtunk bekukkantani. Kíváncsiságom nem hagyott nyugodni, ezért a legközelebbi kávézóban rákerestem a színház nevére az interneten. Kiderült - amit persze már kívülről is sejteni lehetett -, hogy ez egy szexszínház.
Címkék: Szexmese

Végigfotóztam mindent 2.

Vadorzó
2016.02.12.
Tovább fotóztam őket. A zuhanyozás következett. Tivadar megnyitotta a vizet és egymás után a hatalmas zuhanyfej alá álltak, mintha egy esőerdőben járnának. Ebben az érzetben a környezet is sokat segített, mert a meleg fényű fürdőszoba tele volt buja növényekkel. Hosszan csókolózni kezdtek. Gyönyörűek voltak.
Címkék: Szexmese

Végigfotóztam mindent

Vadorzó
2016.02.05.
Szabadúszó fotós vagyok. Egy volt kolléganőm keresett meg egy első hallásra furcsa kéréssel. Egy barátja szeretné, ha egy profi fotós végig fényképezné, ahogy a csajával szeretkezik. Kicsit meghökkentem, erre nem számítottam, kapásból nemet mondtam. Azonban nem hagyott nyugodni a dolog.
Címkék: Szexmese

Beteljesült álom

Vadorzó
2015.12.31.
András a feleségét várta kedvenc kávézójukban. Már régóta szeretett volna beszélni vele. Azt tervezte, most végre el fogja árulni, mit nem mer már évek óta kérni tőle. Nagyon izgult, mit fog a nő mondani.
Címkék: Szexmese

Zoli és a falánk csajok 3.

Vadorzó
2015.12.19.
"Ugye játszunk este?" - kérdezte a barátnőm. "Minden vágyam ilyen gyönyörű lányokkal játszani!" - felelte Zoli és azt kérte, válasszuk ki most, az esti játékszereket. Zoli komoly gyűjteménnyel büszkélkedhetett. Szeret ezekkel csintalankodni.
Címkék: Szexmese

Zoli és a falánk csajok 2.

Zoli és a csajok vidékre tartanak a fiú csodás házába. A lányok nem bírják ki a házig, már az autóban elkezdenek játszadozni. Hogy kivel és mit? Kiderül ha kattintasz.
Címkék: Szexmese

Ezeket a cikkeket olvastad már?