Végigfotóztam mindent 2.

Vadorzó
2016.02.12.
Tovább fotóztam őket. A zuhanyozás következett. Tivadar megnyitotta a vizet és egymás után a hatalmas zuhanyfej alá álltak, mintha egy esőerdőben járnának. Ebben az érzetben a környezet is sokat segített, mert a meleg fényű fürdőszoba tele volt buja növényekkel. Hosszan csókolózni kezdtek. Gyönyörűek voltak.
Címkék: Szexmese

Végigfotóztam mindent

Vadorzó
2016.02.05.
Szabadúszó fotós vagyok. Egy volt kolléganőm keresett meg egy első hallásra furcsa kéréssel. Egy barátja szeretné, ha egy profi fotós végig fényképezné, ahogy a csajával szeretkezik. Kicsit meghökkentem, erre nem számítottam, kapásból nemet mondtam. Azonban nem hagyott nyugodni a dolog.
Címkék: Szexmese

Beteljesült álom

Vadorzó
2015.12.31.
András a feleségét várta kedvenc kávézójukban. Már régóta szeretett volna beszélni vele. Azt tervezte, most végre el fogja árulni, mit nem mer már évek óta kérni tőle. Nagyon izgult, mit fog a nő mondani.
Címkék: Szexmese

Zoli és a falánk csajok 3.

Vadorzó
2015.12.19.
"Ugye játszunk este?" - kérdezte a barátnőm. "Minden vágyam ilyen gyönyörű lányokkal játszani!" - felelte Zoli és azt kérte, válasszuk ki most, az esti játékszereket. Zoli komoly gyűjteménnyel büszkélkedhetett. Szeret ezekkel csintalankodni.
Címkék: Szexmese

Zoli és a falánk csajok 2.

Zoli és a csajok vidékre tartanak a fiú csodás házába. A lányok nem bírják ki a házig, már az autóban elkezdenek játszadozni. Hogy kivel és mit? Kiderül ha kattintasz.
Címkék: Szexmese

Zoli és a falánk csajok

Vadorzó
2015.11.24.
Zolit egy szórakozóhelyen ismertük meg. Mindketten első látásra beleszerettünk. Fiatal, jóképű, csodás testű fiú volt.
Akkoriban együtt laktunk barátnőmmel, így meghívtuk Zolit magunkhoz "vacsorára". Miniruhában és alatta olyan fehérneművel fogadtuk, hogy nem lett volna férfi a földön, aki ellen tudott volna állni nekünk.
Címkék: Szexmese

Kiderült ki, mire vágyik!

Vadorzó
2015.10.19.
Íme a szavazás eredménye.

A kis kurva

Vadorzó
2015.10.19.
Szótlanul autókáztunk. Kerestük a számunkra ideális helyszínt. A szempontok a következőek voltak: legyen olyan aránylag eldugott út mentén, ahol kevés autó jár és még kevesebb gyalogos, az út legalább egyik szélén legyen sűrűn benőtt bokros, vagy erdős terület.
Címkék: Szexmese

Szavazz a következő felállásra!

Vadorzó
2015.09.28.
Ki, milyen felállásról olvasna szívesen? Aki most szavaz, biztosan megkapja, amire vágyik.
Aki az egyébre szavaz, írja meg, mire gondol!
Címkék: Szavazás

Ki, mire vágyik

Vadorzó
2015.09.25.
Szandra aznap az irodában dolgozott. Nagyon kívánós volt, alig bírt magával. Ugyan többen dolgoztak abban a szobában ahol ő is, de a hév elragadta. Az asztal alatt szoknyája alá nyúlt... Majd felrobbant. Még a vele szemben ülő, cingár, rossz humorú kollégájával is lett volna kedve hemperegni egyet.
Címkék: Szexmese

Ezeket a cikkeket olvastad már?