Vigyázzunk az okosvibrátorok appjaival, nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljünk!

Vadorzó
2017.11.14.
A modern kor technikái szinte csak gondot okoznak. Most éppen egy app okozott egy kisebb ijedséget a felhasználóknak. Megértem, mert igen csak kellemetlen lehet, ha valaki, nem illetékes hallgatja a szex közben felvett hangunkat.

Ultra szexi a fekete szigszalagból készült partizós "ruha"

Vadorzó
2017.05.15.
Egyre kihívóbban öltözködnek a nők. Van, ahol szó szerint fehérneműben járnak bulizni a csajok, de ez már szinte snassz, mert most a fekete szigszalagos "ruha" a menő a partizáshoz. Hol van már az, amikor egy boka kivillanásától elalélt egy férfi?

A legnagyobb magyar internetes szexfelmérés eredményei

Vadorzó
2017.03.30.
Magyarország eddigi legnagyobb internetes szexfelmérését készítették el az ELTE kutatói januárban. A kérdőívvel a kutatók a problémás pornóhasználat okait is feltérképeznék.
Címkék: Érdekességek

Az emberiség történelme szexképekben

Vadorzó
2017.03.22.
Szex, háború, hatalom, acsarkodás, még több szex, háború... Milo Manara olasz művész hosszúra nyúlt rajzai tökéletes képet festenek az emberiség történelméről.
Címkék: Érdekességek

Ez történik a testünkkel, ha nem szexelünk

Vadorzó
2017.03.16.
Nincs partnerünk? Sokat dolgozunk? Egyszerűen nincs kedvünk hozzá? Betegek vagyunk? Számos oka lehet annak, ha éppen olyan periódusban vagyunk, hogy nem élünk nemi életet. Ez bizony a testünkre és a mentális állapotunkra is hatással van.
Címkék: Érdekességek

18 fotó a new yorki BDSM közösségről

Vadorzó
2017.03.10.
Samir Abady egy New Yorkban élő, dokumentarista fotográfus. Alternatív közösségek történeteit, titkos hobbikat kap lencsevégre. Így merült alá a BDSM new yorki, fülledt világába és készített a perverzióról egy fotósorozatot.
Címkék: Érdekességek

Erotikus Disneyland épül

Vadorzó
2017.03.08.
Felnőtt kalandparkot terveznek építeni Brazíliában, Piracicabában, két órányira Sao Paulótól. Lesz benne szoborkert, szexi szellemvasút, nudista medence és még egy "7D"-s mozit is elképzeltek. A szex tilos lesz a parkban, ám...
Címkék: Érdekességek

Facebookbiztos pajzán rajzok

Vadorzó
2017.02.24.
Egy ismeretlen francia lány túljárt az Instargarm és a Facebook alkotóinak, fejlesztőinek eszén. Olyan erotikus tartalmú, 18 pluszos grafikák születtek és továbbra is születnek a kezei alatt, amelyeket nem tud kiszúrni egyik genitáliaszűrő sem.
Címkék: Érdekességek

Ezeket a cikkeket olvastad már?