Maxnak sem könnyű a társkeresősdi

Vadorzó
2017.03.04.
Max szeretne már végre megállapodni. Hosszan tartó szenvedése miatt már találkozik olyan lányokkal is, akik nem tetszenek neki piszkosul a fotók alapján. Reménykedik, hátha csak nem fotogén a hölgy… A legutóbbi sztori is pont így indult.

Nem akármilyen Tinder match!!!

Vadorzó
2017.02.17.
Max legújabb párkereső kalandja a Tindernek köszönhető. Az előző két, sikertelen próbálkozás után, újra felcsillant a szeme. Tinder match!!!

A páncélos lány visszavág, avagy ugyanaz a sztori férfi és női szemmel

Vadorzó
2017.02.10.
Az előző bejegyzésben, Max elmeséli hogyan ismerkedett meg a szép szőke Zsuzsival és hogyan ért véget sajnálatára a történet. Zsuzsi olvasta a sztorijukat és úgy döntött, ő is elmondja, ő hogyan látja a próbálkozásukat.

Lemenni kutyába 2. rész

Vadorzó
2017.01.27.
Bonyolódik Max kalandja Anitával. Anita hol ezt, hol azt akarja. A férfi teljesen összezavarodik. Ha nem is volt első látásra szerelem, volt esélye, hogy kialakuljon valami. De most már egy dolog biztos, a férfi nem akar ilyen hisztis nőt maga mellett tudni.

Lemenni kutyába

Vadorzó
2017.01.25.
Max első társkeresős kalandja Anitával kezdődött. Anitát a természet hatalmas mellekkel és – ha ezt még lehet fokozni – még nagyobb szexuális étvággyal áldotta meg, annak ellenére, hogy azt állította ő nem könnyen vihető táncba.

Max csak azt akarja

Vadorzó
2017.01.24.
Ne tévesszen meg senkit sem az új sorozat címe! Max nem csak azt akarja - azaz szexelni -, hanem társat keres magának, valóban komolyak a szándékai. Három éve él már egyedül, amiből elege lett és regisztrált több társkeresőn is.

Ezeket a cikkeket olvastad már?